İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Kombinasyon bahsi geçmişken şu güzellik neden bozulur ki. Örneği var işte.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kombinasyon bahsi geçmişken şu güzellik neden bozulur ki. Örneği var işte.-5 kere-
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocanın dün idmanda giydiği tişört bu...nike'ın bu sene en beğendiğim modeli...ts_cluplara gelir bunlardan da herlade.İmza...
Yorum
-
Daha iyi ışık ortamında çekilmiş daha güzel fotoğraflarla gözümüze daha da güzel görünecek formalar.
Yeter ki doğru kombinasyonu yakalasınlar.
Yorum
-
yaw şaka maka NAYKtam tutturmuş formaların rengini.bordo bizim bordomuz mavi bizim mavimiz.şu görüntü bile bana yeter.şimdi sıra sabırda gel ocak ayı gel çubuklu forma ...
naykın çubuklu formasının estetiğini düşünemiyorum bileşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar, Lig başlayıncada aynı yazı fontunumu kullanıcaz?
bunlar hiç güzel değil..şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
ali fuat bey öncelikle hoşgeldin temennin için teşekkür ederim.
senin çizimlerin ve tasarımların zaten başlı başına bir olay. bu konuda tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum.
nike'ın tasarımları aslında bize özel tasarımlar. çünkü kulüp ne istiyorsa onu yapıp gönderdiler. bu renkte başka bir kulübe sponsor olmadıkları için trabzonspor'a özel çalışma yaptıklaırnı söylediler. malumunuz nike amerikalı bir firma ve avrupa merkezi ingilterede. bu sebeple kulüpten gelen isteklere ve tavsiyelere çok dikkat ediyorlar. hatta taraftar forumlarına göz attıklarını ordaki ön tasarımları dikkatle incelediklerini (özellikle senin tasarımlarını) çok iyi biliyorum. yalnız nike çizgisini fazla bozamadığı için formaların son hallerinin bu şekilde olduğunu ve bu tasarımların kulüp tarafından beğeni gördüğünü de öğrendim. özellikle aston villa tasarımı diye bildiğimiz formayı sadece TRABZONSPOR İÇİN ÖZEL ÜRETTİKLERİNİ öğrenme fırsatım oldu. nike bu sene trabzonspor ürünlerinden gerçekten çok ümitli. çok ilginçtir trabzonspor için bu sene çok özel bir çalışma yaptılar. yalnız nike türkiye tarafı biraz sessiz. aslında tek sorunumuz da bu. nike türkiye olayın trabzonspor tarafını hala kavramış değil. bir ankaraspor bir eskişehirspor gibi olmadığımızı biliyorlar ama bizim kulüpte bu iş için çok profesyonel bir marketing departmanı olamamsı nike türkiye tarafınının da sessiz kalmasına sebep oluyor. bunun eksikliğini yaşıyoruz. ingilterede bana "trabzonspor'un 200 bin taraftarı olduğunu tahmin ediyoruz. üretim planlaması buna göre yapılacak" dediklerinde ben kahkaha attım. dedim ki trabzonspor'un taraftar sayısı bu rakamın çok çok üstünde. hatta trabzonspor şampiyon olursa bjk'dan daha fazla taraftarı olduğuna inanabilirsiniz dedim adamlar şaşırdılar. dedim rakamı nerden aldınız türkiyeden geldi bu rakam dediler. yani ortada önemli bir marketing sorunumuz var.
sevgili ali fuat bey, çubuklu forma tıpkı senin yaptığın tasarımdaki gibi. hatta ortadaki kalın çubuğun bordo olan tasarımını da gördüm. sanırım son haline yine kulüp karar verecek. çubuklar kalın. yaka senin tasarımdakiyle aynı. yalnız mavi senin kullandığın mavi değil de şimdiki düz mavi formamızdaki mavi olacak.
trabzonda çok fazla kalamayacağım için kulüpten birileri ile görüşebilir miyim bilemiyorum ama görüşebilirsem takımımıza acilen profesyonel marketing departanı kurulmasını önereceğim. forma dışı diğer ürünlerde sevgili ali fuat senin gibi tasarımcıların yapmış olduğu çalışmalara mutlaka eğilmek zorundayız. bayan ürünleri, çocuk ürünleri, çanta, şapka, polar ve antreman ürünleri gibi çeşitlilik kulübümüze çok büyük gelirller kazandıracaktır. şimdi forumu okuyorum istanbuldaki ve ankaradaki taraftarlarımız forma forma diye bas bas bağırıyorlar. bu taraftarlarımız formalrına kavuştuktan sonra herkesin sesi soluğu kesilecek. işte bizim bu talebi bütün bir yıla yaymamız gerekiyor. bunun için de kulübümüzün diğer ürünlere mutlaka ağırlık vermesi gerekir.
son olarak bjk'nın yurtdışında çubuklu formasını da görme şansım oldu. inanın içim cız etti. adamlar gerçekten müthiş bir iş yapmışlar. sanırım önümüzdeki hafta da onların ürünleri çıkıyor. görünce bana hak vereceksiniz.En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 13:07.
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Başlayınca yazı fontu bu olacak...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum