Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Song'a bakın 'dayı' gibi duruyo.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Veya bunlardan biri

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaların şortun içine sokulması hiç hoşuma gitmiyor . Sonuçta futbol oynanıyor burada ve rahat olmalı futbolcular . Resmi bir dairedeki gömlek-ceket uyumu diye bir şey burada yok . Futbolda garipsediğim konulardan birisi budur . Mantığını açıklayan olursa bu düşüncem değişebilir .

Yorum

• Arkadaşlar bende Eskişehirspor'un geçen sezon giydiği forma var. Font geçen senenin fontudur Trabzon formamızın üzerindeki. Ve çok kötü bir baskı. bir yıkamada 6 nın üzerini görüyorsanız biraz renk verdi. Bakalım lige kadar fontlarda değişiklik olacakmı? Ben hiç sanmıyorum.

En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 20:02.
          TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• UEFA ve FİFA kuralları desem?
            Takım içinde belli bir uyum olmalı. Halı saha maçı yapmıyorlar ki. Sevmese de herkes kurallara uymalı ki belli bir düzen olsun.
            Kural belli$ herkes formasını şortunun içine sokmalı. Tekmelik takma mecburiyeti gibi net bir uygulama.

Formalarda kullanılan fontlarla ilgili uyarı ve isteklerimizi kırıp dökmeden kulübe iletirsek düzelteceklerini düşünüyorum. Formalardaki sırt numarası ve isimlerin fontları meselesini yine çok çok önceden gündeme getirip paylaşmıştım.

Değiştirmeleri için girişimlerim olacak. Bakalım...
            En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 20:04.

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formaların şortun içine sokulması hiç hoşuma gitmiyor . Sonuçta futbol oynanıyor burada ve rahat olmalı futbolcular . Resmi bir dairedeki gömlek-ceket uyumu diye bir şey burada yok . Futbolda garipsediğim konulardan birisi budur . Mantığını açıklayan olursa bu düşüncem değişebilir .
              forma shortun icine girmeli
              almanyada öyle
              amatörde oynuyorum ve formayi shortun icine sokmadan maca cikartmiyor hakem

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bende Eskişehirspor'un geçen sezon giydiği forma var. Font geçen senenin fontudur Trabzon formamızın üzerindeki. Bakalım değişiklik olacakmı? Ben hiç sanmıyorum.
                nerden buldun onu

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nerden buldun onu

Geçen sene Eskişehirspor Store dan aldım.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Üstelik taa ne zaman önce söyledim.

Durum bakalım olaya müdahele şart. Bazen ne yaptıklarını fark etmeyebiliyorlar.

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçen sene Eskişehirspor Store dan aldım.
                      burasi bordo mavi

Yorum

• kaplan güzel olmus formada

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harika. 10 numara olmuş A.Madrid inki. Aslına bakarsanız takımlar kendi fontlarını basabiliyorlar formalara. Aynı reklam logosu ve amplem gibi. Fenerbahçe kendi fontunu basıyor yıllardır formasına.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Geçen sene Kocaelispor ve Eskişehirspor formaları birbirinin aynısı idi. Ankaraspor dahil olmak üzere tüm bu formalarda aynı font kullanıldı.

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün sorduk kadıköyde
                              kadıköy nike mağazasına yeni sezonla birlikte gelicekmiş eylülde.
                              kadıköyde manolyada bu ay sonu gelicekti dediler, onlarda beklemedeler

Kadıköy'de ürünlerimizi satan mağazanın tam olarak nerede bulunduğunu tarif edebilirmisiniz acaba Anadolu yakasında bir de Maltepe'de mi var mağaza
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kadıköy'de ürünlerimizi satan mağazanın tam olarak nerede bulunduğunu tarif edebilirmisiniz acaba Anadolu yakasında bir de Maltepe'de mi var mağaza
                                E-5 ten Kadıköy istikametine doğru giderken maltepe köprüsüne gelmeden önce sağ tarafta yan yolda Zeynep giyim var. 4 büyüklerin bebek formlalı resmi var binada. En üst katta TS ürünleri var. Oradan temin edebilirsiniz.

Kadıköydeki ise sögütlüçeşme camii nin sırasında sorun orda hemen gösterirler.
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X