Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada Ts Club sitesine girilmiyo bi yenileme var ama hadi hayırlıısı!!!
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak hsnkrcdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapmayın lütfen ne polemiği. Bu kadar çok eleştiriden sonra insanlarımızın rahatlaması bizi de rahatlattı. Kinayeli bir mesaj yazdım sadece bundan polemik çıkartmaya çalışanlar olmasın diyerek sonuna gülücüğümü de ekledim. Bir kez bile formalarımızı eleştirmedim ve çok beğendim. Ama eleştiren arkadaşlar da iyi bir tanıtımla eleştirdikleri kadar kötü olmadıklarını gördüler. Az sabredebilseydik bunları buraya yazmama gerek kalmayacaktı bile!
      not: Bu mesaj da polemik çıkartma amacı güdümeden yazılmış bir mesajdır
      Kusura bakma formalarda beklediğini bulamamış bir taraftar olarak yazdığın mesajı üzerime alındım ...

Tanıtımın berbat olduğu konusunda %100 herkes hemfikir ...

Formaların Nike'ın standart kreasyonundan olduğunu ve yeni sezon formalarının hatta 2. yarı çıkacak olan çubuklu formamızın bize özgü olacağını klübe yakın olan abilerimiz büyüklerimiz belirttiler ki ben şahsen beklediğim cevabı aldım ...

Bu yüzden artık kimsenin kinayeli mesajlar atmasına gerek olmadığını düşünüyorum ...

Yanlış anlama olduysa özür dilerim hakkınızı helal edin ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende öyle biliyordum, bana tekrar açıldığını söylediler. En son ne zaman gittin sen oraya? Kapalı olduğunu gördüğün zaman yani. Cevahirde dükkanı olan arkadaşım varda, o açık dedi. Ayrıca taksitlendirme hakkında bilgi verirsenizde sevinirim.
        ben yanlış hatırlamıyosam 3 hafta önce gittim kapalıydı
        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
        NORTHERNER
        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• olmaz ole sey

millet taraftar olarak nekadar begenmesekte nike dizaynlarini takim icin 1 tane forma alinsin lutfen.tamam bu dizayni yapan adamlarin gozluk numaralari buyumus ve gozcuye gitmemisler.tamam buca heyecandan sonra bu formalar bizi cooook uzdu.formaya bakiyorum boydan boya adamlar bu kadar GUZEL RENKLERIMIZDEN dogru duzgun guzel estetik bi tane bile komple forma yapamamislar ya.bunu sagda solda normal t-shirt diye almam giymem.ama takim iste alicaz giyicez.ben ingilterede oturuyorum cubuklu formayi burda gururla giyiyordum ve benin butun ingiliz arkadaslarim cubuklu forma aldi giydi.simdi ne yapacagimi dusunuyorum

Yorum

• Yarın sabah itibariyle Trabzonda olacağım.İlk işim Tsclup'tan 3 adet forma almak olacak.Bu arada hala tek bir Nike formalı fotoğraf olmaması ilginç.

Bu arada bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin Cevahirde TSClup yok arkadaşlar...

Yorum

• Yarın ben de Trabzon'a gidiyorum. Zamanım kalırsa TS Club'a da uğrayacağım.

Sadece bordo olan forma çok güzel. Turuncu forma da çok hoşuma gitti bu arada.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarın sabah itibariyle Trabzonda olacağım.İlk işim Tsclup'tan 3 adet forma almak olacak.Bu arada hala tek bir Nike formalı fotoğraf olmaması ilginç.

Bu arada bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin Cevahirde TSClup yok arkadaşlar...
                Sen çek, ekle Süleyman abi...

Ama her köşesini çek...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Arkadaslar Bu Tshirt kalitesini gören varmi...

ve hangi bedenler var bir zahmet TS Clubda bakarmisiniz sagolun

Yorum

• forumda aradimda bulamadim,bazi nike formalarinin yakasinin arkasinda takim ismi yaziyo bizimkindede varmi öyle bisey,bence cok sahane gözüküyo.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bende beyaz formaalıcam
                      Més Que Un Club

Yorum

• bugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.
                          birader nıke mağazasındanmı aldın formaları

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birader nıke mağazasındanmı aldın formaları
                            Hayır ağabey Haznedardaki Ts Clubtan aldım
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

bugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.
                              kardeş bi sorucam amblem yapıştırmamı dikilmemi?

Yorum

Hayır ağabey Haznedardaki Ts Clubtan aldım
                                tamam teşekkür neden çıkmadıki mağazalarda anlamıyorum bu arada içerenköydeki sadık spora gelme ihtimali var konuştum onlarla getirin her türlü satarız diye garantide verdim tabiki taksitli satışta olucak kesinlikle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X