Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sende sağol inşallah açılmıştır bakacağız bizde. Ama hala soruma bir cevap alamadım, bir cevap alsam da 10 dakika sonra ki Mecidiyeköy otobüsünü kaçırmasam.

İyi o zaman bizde Haznedar yapacağız demektir bu. Sağolasın bilgi için..

Yorum

• fanatik.ekolay.net Haberi
      Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu.
      27.7.2008

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu. Song, Yattara ve Gökhan gözde isimler, ama zirvenin adresi yine değişmedi: 61 numara...

Barış Memiş giyiyor

Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışa çıktı ve 5 ayrı dizaynda tasarlanan ürünlere taraftarların büyük bir rağbet gösterdikleri öğrenildi. Özellikle bu sezona yaptığı flaş transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor’da en büyük ilgiyi Song, Yattara ve Gökhan Ünal’ın yanı sıra 61 numara görüyor! Trabzon şehrinin plakası olan bu rakama Karadenizliler farklı bir gözle baktıkları için tam anlamıyla bir ‘61 Çılgınlığı’ yaşanıyor. Şu anda ise bu numarayı takımda Barış Memiş giyiyor.

‘Çubuklu’ açıklaması
      Özellikle futbolseverlerin 61 numaralı ürünleri alıp kendi isimlerini arkasına yazdırdıkları belirtildi. Ancak yeni formalara rağbet büyük olsa da aynı oranda bir tepki de olduğu gerçek. Çünkü klasik Bordo-Mavi çubuklu formanın Nike tarafından üretilmemesi camiada sıkıntı yaratmış durumda. Herkesin gönlünden geçen; çubuklu formanın ilk tercih olması gerektiği. Yönetimin Nike yetkilileri ile bir görüşme yaptığı, ancak bu isteğin ligin ikinci yarısına yetişebileceği öğrenildi.

Sorumluluğu fazla
      Yapılan açıklamada, “Klasik çubuklu ürünler de ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacak” denildi. Öte yandan motivasyonunu artırmak adına kent için 10 numarayla eşdeğer olan 61 numaralı formanın verildiği Barış Memiş’le, teknik direktör Ersun Yanal özel bir görüşme yaptı. Yanal, oyuncusuna, “Sen altyapıdan çıktın ve sorumluluğun da en az takım kaptanları kadar fazla. Kendine hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi bakmalı ve diğerlerine örnek olmalısın” dedi.

Bence süper bir haber... Kaynak : http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/De...11949&catid=35
      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 12:55.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk tercihim beyaz,Trabzon'a gittiğimde alacağım ilk forma o olacak.He gerçi iki tane alacağım ilk aşamada ama ikincisi için karar aşamasındayım.Beyaz forma kesinde,diğerine karar veremedim.

Belki Song'un giydiğini alırım,belki de Hüseyin'in giydiğini.Neyse çubuklu çıksın onu da alırken,diğer almadıklarımdan da bir tane alırım.İlk aşamada 2 taraftar forması alacağım,2 tane hazır yazılılardan alırım ilerleyen zamanlarda.

Yorum

• Katiliyorum
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar İstanbul - Anadolu yakasında oturanlar için, bi alternatif mağaza adresi veriyorum. Biz (emirhan & ben) geçen sene formalarımızı buradan almıştık, bu senede öle olucak galiba..

Manolya Spor

Söğütlüçeşme Caddesi No: 26
            (Osmanağa Camii Sırası) Kadıköy / İst.
            Tel : (0216) 348 86 17
            eyvallh kardeş soğolasın, cevizli carrefour yada içerenköy carrefourda bakıcam bgün ordaki nike mağalarına gelmiş olablir..
            beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak Suha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eyvallh kardeş soğolasın, cevizli carrefour yada içerenköy carrefourda bakıcam bgün ordaki nike mağalarına gelmiş olablir..
              Suha geldiyse o mağazalara bizede haber ver.
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Okumanızı Rica Ediyorum!!!

İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zevk mi alıyorsun polemik çıkınca ...

1-Formaların 1. kalite olmadığı aşikar ...

Bu konuyu defalarca tartıştık ve ikna olduk ...

2-Bu seneki formaların mevcut kreasyondan olduğu , bize özel bir forma olmayacağı bu konuda sağlam kaynakları olan büyüklerimiz tarafından belirtildi ...

3Gelecek seneye bize yakışan kalitede bize özgü şık formaların yapılacağı da aynı kişiler tarafından beyan edildi ve sorun ortafan kalktı ...

4Şimdi neden bu şekilde düşünen kaygıları olan insanları suçlarcasına mesajlar atıp ortalığı bulandırıyorsun ...

Bunu birkaç defadır yapıyorsun ...

Lütfen ...

Gerek yok , kal sağlıcakla ...
                kardeş sıralama yaptım kendimce cevaplayacağım sadece kaygıları olanların kaygılarının boş olduğunu düşündüğüm için gerk olmadığı için yazıyıorum boşuna kaygılanmayın çünkü
                1-1. kalite formaları genelde futbolcular giyer taraftar da alabilir ama normalde 40 milyon olan formanın 1. kalitesi yani maç forması en aşağı 80 90 ytl olur.Hiçbir taraftar da 1. kalite forma almaz alamaz istisnalar hariç.Nike firması emin olun sizxden daha çok ister formalar satılsın diye para kazanmak reklam yapmak için ama hangi ürünün gideceğini de bilir.Barcelona da Nike giyiyor diye bazılarımız onlarla kıyaslıyor klübümüzü normalde gönlümde kimseyle kıyaslanmaz Trabzonspor ama forma olayında barcelonanın satığı formaların fiyatı en az bizimkinin iki katıdır olmasa da bizimkinde çok daha pahalı.Ve o formalar yılda milyona yakın satılıyor Türkiyede de dahil olmaz üzere.Böyle bir klüple Trabzonsporumuzu karşılaştırıp beklientiyi ona göre ayarlarsanız Kaygı olur ama gereksiz bir kaygı....
                2-Aynen dediğin gibi mevcut kreasyondan çünkü en az 5 6 ay önceden belirmek gerekiyomuş yeni bir tasarımı üretmek için.Bizim daha 2 ay anca oldu olmadı!İkinci yarıya çubuklu formayla yeni tasarımlar üretilmeye başlanacak.Bu da çok aşikar ve kurallar dahilinde bir konu yani bu konuda da kaygı vb. birşeye yer yok gerek de yok.Newcatlenin forma modeli bile aynı bizimkiyle kolları mavi olan mesela.Vede İngilterdeki forma fiyatlarına bir bakmanızı tavsiye ediyorum ona göre kıyas yapın adamların verdiği paraya bakın ayrıca 1 poundda 2 liraya tekabül ediyor ortalama.
                3-Aynen dediğin gibi gerekli açıklamalar yapıldı sorun ortadan kalktı ve herkesten ricam bundan sonra kaygılanmadan önce herkes şunu bilsin Biz Barcelona gibi Manchester gibi milyonlarca forma satan gelir düzeyi de100-150 dolarlık formalara yeten taraftar topluluğuna sahip bir takım değiliz bırakın başka ülkeyi başka şehirlerden bile fazla taraftarı olmayan takımız sadece Trabzonuz ha elbette dışardan da taraftarlarımız var ama az sayıda(Azeri Trabzonsporlu arkadaşlarım bile var) onun için Nike Barselonaya yağtığını bize yapmaz.Yaparsa da biz alamayız o zaman çünkü her ürünün fiyatı farklı!!
                4- Kaygılı olan arkadaşlara saygılar selamlar kaygılanmasınlar yönetimimiz elinden gelenin en iyisini yapıyor olanın da en iyisinin olması için zorluyorlar şartları elverdiği kadarıyla..Rahat olun bu yönetimle ezilmiyoruz geçen seneki gibi..Sevgiler Saygılar!!
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• eger buyuk bır takımsanız forma dızaynı ıle ugrasan bır bırımınınızın olması lazım kı boyle buyuk fırmalarla anlasıldıgında dızgınlerı onlara vermeyelım...bu formalar fıyasko formalar..fakat formaya degıl renge asık oldugumuz ıcın bu formalardan almak bır gorev...bence fıyatları da o kadar fahıs degıl...
                  trabzonspor taraftarı ekmek yer sogan yer ama formasını alır...

Yorum

• birileri acaba numara ve isimli formalardan birini aldiysa fotograf cekip buraya ekleyebilirmi?

Yorum

• az önce haznedar Ts clup'a gittim beyaz ve aston villa tarzı formaların bedenleri yoktu.

Yorum

• Uzun kollu formaların ne zaman çıkalabileceği konusunda bir bilgisi olan var mı acaba ?
                        . .
                        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                        . .

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkes şunu bilsin Biz Barcelona gibi Manchester gibi milyonlarca forma satan gelir düzeyi de100-150 dolarlık formalara yeten taraftar topluluğuna sahip bir takım değiliz bırakın başka ülkeyi başka şehirlerden bile fazla taraftarı olmayan takımız sadece Trabzonuz ha elbette dışardan da taraftarlarımız var ama az sayıda(Azeri Trabzonsporlu arkadaşlarım bile var) onun için Nike Barselonaya yağtığını bize yapmaz.Yaparsa da biz alamayız o zaman çünkü her ürünün fiyatı farklı!!
                          Bu cümlelerine hiçbir şekilde katılmıyorum. Ne demek şimdi başka şehirlerden bile az sayıda seyircimiz var. Lütfen biraz objektif ol. Ben sana birçok şehirde taraftarımızın olduğunu söyleyebilirim. Sadece İstanbul ve Trabzondaki taraftar sayımız 3 milyon vardır bu kaç tane ili geride bırakır düşündün mü sen. Konya, Eskişehir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Samsun, Giresun, Erzurum daki seyircilerimizi saymıyorum bile. Antalyada bile stadı dolduracabilecek kadar seyircimiz var. Ya gurbetçilerimiz onları düşün birkez. Dünkü ts clubdaki izdihamın çoğunu gurbetçilerimiz yapmış. Önce bu işin arka planını iyi düşün ondan sonra yorumlarına dikkat et. Sadece uyuyan devi uyandırmak lazım. Trabzonspor yeniden şampiyon olsun. Üst üste zafer kazansın sen taraftarı o zaman gör. Deplasmanlara gittiğimde kaç kişiden duydum evet maça gitmek istiyorum ama üzülmemek için gitmeyeceğim diyen birçok insan gördüm onların yeniden umutlanıp ben trabzonsporluyum dediğini düşün. Birçok kimse söylemiyor veya başka takımları tutmaya başlamış. Çorum da bile yüzlerce trabzonsporlu var aynı şekilde kastamonu da. Biz anadolu ihtilali yapmış bir takımız ondan bu kadar seviliyoruz.
                          Saygılarımla...
                          Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zevk mi alıyorsun polemik çıkınca ...

Formaların 1. kalite olmadığı aşikar ...

Bu konuyu defalarca tartıştık ve ikna olduk ...

Bu seneki formaların mevcut kreasyondan olduğu , bize özel bir forma olmayacağı bu konuda sağlam kaynakları olan büyüklerimiz tarafından belirtildi ...

Gelecek seneye bize yakışan kalitede bize özgü şık formaların yapılacağı da aynı kişiler tarafından beyan edildi ve sorun ortafan kalktı ...

Şimdi neden bu şekilde düşünen kaygıları olan insanları suçlarcasına mesajlar atıp ortalığı bulandırıyorsun ...

Bunu birkaç defadır yapıyorsun ...

Lütfen ...

Gerek yok , kal sağlıcakla ...
                            Yapmayın lütfen ne polemiği. Bu kadar çok eleştiriden sonra insanlarımızın rahatlaması bizi de rahatlattı. Kinayeli bir mesaj yazdım sadece bundan polemik çıkartmaya çalışanlar olmasın diyerek sonuna gülücüğümü de ekledim. Bir kez bile formalarımızı eleştirmedim ve çok beğendim. Ama eleştiren arkadaşlar da iyi bir tanıtımla eleştirdikleri kadar kötü olmadıklarını gördüler. Az sabredebilseydik bunları buraya yazmama gerek kalmayacaktı bile!
                            not: Bu mesaj da polemik çıkartma amacı güdümeden yazılmış bir mesajdır
                            İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Şahsi düşüncem , artık hayırlı olsun deyip konunun kilitlenmesi gerektiği yönündedir.
                              ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Recep Özer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu cümlelerine hiçbir şekilde katılmıyorum. Ne demek şimdi başka şehirlerden bile az sayıda seyircimiz var. Lütfen biraz objektif ol. Ben sana birçok şehirde taraftarımızın olduğunu söyleyebilirim. Sadece İstanbul ve Trabzondaki taraftar sayımız 3 milyon vardır bu kaç tane ili geride bırakır düşündün mü sen. Konya, Eskişehir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Samsun, Giresun, Erzurum daki seyircilerimizi saymıyorum bile. Antalyada bile stadı dolduracabilecek kadar seyircimiz var. Ya gurbetçilerimiz onları düşün birkez. Dünkü ts clubdaki izdihamın çoğunu gurbetçilerimiz yapmış. Önce bu işin arka planını iyi düşün ondan sonra yorumlarına dikkat et. Sadece uyuyan devi uyandırmak lazım. Trabzonspor yeniden şampiyon olsun. Üst üste zafer kazansın sen taraftarı o zaman gör. Deplasmanlara gittiğimde kaç kişiden duydum evet maça gitmek istiyorum ama üzülmemek için gitmeyeceğim diyen birçok insan gördüm onların yeniden umutlanıp ben trabzonsporluyum dediğini düşün. Birçok kimse söylemiyor veya başka takımları tutmaya başlamış. Çorum da bile yüzlerce trabzonsporlu var aynı şekilde kastamonu da. Biz anadolu ihtilali yapmış bir takımız ondan bu kadar seviliyoruz.
                                Saygılarımla...
                                Güzel kardeşim başka şehirlerdeki taraftarlarımızdan derken Trabzonlu olmayanları diyorum yoksa bende Kocaelideyim ve onbinlerce Taraftarımız var burda...benim bahsettiğim mesela Aydınlı bi adamın ankaralı bi adamın Trabzonsporu deseteklememesi destekleyenler var Trabzonlu olmayıp ama çok az mesela dedim ya Azerbaycanda Trabzonsporlu Azeri var ama gslilere oranla çok az inşallah bu seneden sora artacak,ama bu sebeplerden dolayı da forma satışımız vb. belli sınırlar çercevesinde gelişiyo ama 3 küçüklerin öyle değil adam hangi ilde doğarsa doğsun kansız bi şekilde gidip en çok şampiyon olanı tutuyo sadece daha güçlü die daha çok parası var diye vb. yoksa tabiki de Biz Heryerdeyiz!!
                                En son tunganyan tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 15:27.
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X