Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike ın trabzonspor ile ilgili olan herseyinden nefret ediyorum nike dan nefret ediyorum yine en iyi puma 2006-2007 formaları bence 2007-2008 trabzonspor logosu yapısık formalardan bahsetmiyorum pumanın o fotolarıda iğrenc kım organize ediyosa bu işleri işini düzgün yapsın ayıp tonlarca para veriyoruz yolda bulmuyoz biz bu paraları tamam trabzonspor trabzonspor da tamam oda bi yere kadar
    trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Her çıkan ürüne Çemkirmemizi anlayamıyorum, Ya ürün çıkmış kibrit çöpü bile çıkarsalar sevinmemiz lazım,nerelerden nerelere geldik isyan edeceğimize yeni ürün fikirlerini klübe e-mail atalım hemen berbat bu ürünler diyip kesip atmayalım.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nike ın trabzonspor ile ilgili olan herseyinden nefret ediyorum nike dan nefret ediyorum yine en iyi puma 2006-2007 formaları bence 2007-2008 trabzonspor logosu yapısık formalardan bahsetmiyorum pumanın o fotolarıda iğrenc kım organize ediyosa bu işleri işini düzgün yapsın ayıp tonlarca para veriyoruz yolda bulmuyoz biz bu paraları tamam trabzonspor trabzonspor da tamam oda bi yere kadar

katılıyorumm bende
        Gurbetçi gençler ulannnnnn

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önümüzdeki hafta yetkililer ile İstanbul'da görüşmemiz olacak forma ve ürünler ile ilgili.
          Renk konusunda o zaman daha net cevap verebilirim sanırım.

Son günlerde hepimizi çok sevindirecek bir haber ile ilgili süpriz ürünler ile ilgili o rengi kullandım bakalım değerlendirilecek mi?

Çaktırmayın
          merakla bekliyoruz

Yorum

• Ne diyelim inşallah değerlendirirler.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• forma dedinmi adidas abi. nike'a yaptırıyosan kaliteli yaptıracaksın.
              (bkz;)
              ek$isozluk

Yorum

• NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yönetim bu formanin veya benzerinin gövdesi siyah ve bordo mavi seritlisini yaptirsin
                  simdiye kadar piyasaya sürülmüs turuncu ve beyaz formalarinin toplamindan daha fazla saticagindan eminim

Yorum

• Bayan taraftarlarımız böyle saçma sapan ürünler mi hazırladık? Barcelona ve Manchester United gibi takımların bayan taraftarları için hazırdıkları ürünlere bakın bir de bizim ürünlerimizi bakın.

Yorum

• Arkadaşlar başlamak bitirmenin yarısıdır demişler, o kadar da ümitsiz olmayın ...Barcelona ve MU bu işi profosyonel ekiplerle senelerdir yapıyorlar arada dağlar kadar fark olması normaldir , 1-2 sene içinde kapanır ama ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar başlamak bitirmenin yarısıdır demişler, o kadar da ümitsiz olmayın ...Barcelona ve MU bu işi profosyonel ekiplerle senelerdir yapıyorlar arada dağlar kadar fark olması normaldir , 1-2 sene içinde kapanır ama ....
                        aynen katılıyorum bence zamanla daha güzel ürünler çıkaracaklar hem erkek için hem bayan için gerçi erkek ürünlerinde gözle görülür bi düzelme var bu son polar eşortmanlart falan baya güzel ama bence yeterli değil
                        NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence forma budur
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X