nike ın trabzonspor ile ilgili olan herseyinden nefret ediyorum nike dan nefret ediyorum yine en iyi puma 2006-2007 formaları bence 2007-2008 trabzonspor logosu yapısık formalardan bahsetmiyorum pumanın o fotolarıda iğrenc kım organize ediyosa bu işleri işini düzgün yapsın ayıp tonlarca para veriyoruz yolda bulmuyoz biz bu paraları tamam trabzonspor trabzonspor da tamam oda bi yere kadar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike ın trabzonspor ile ilgili olan herseyinden nefret ediyorum nike dan nefret ediyorum yine en iyi puma 2006-2007 formaları bence 2007-2008 trabzonspor logosu yapısık formalardan bahsetmiyorum pumanın o fotolarıda iğrenc kım organize ediyosa bu işleri işini düzgün yapsın ayıp tonlarca para veriyoruz yolda bulmuyoz biz bu paraları tamam trabzonspor trabzonspor da tamam oda bi yere kadar
katılıyorumm bendeGurbetçi gençler ulannnnnn
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki hafta yetkililer ile İstanbul'da görüşmemiz olacak forma ve ürünler ile ilgili.
Renk konusunda o zaman daha net cevap verebilirim sanırım.
Son günlerde hepimizi çok sevindirecek bir haber ile ilgili süpriz ürünler ile ilgili o rengi kullandım bakalım değerlendirilecek mi?
Çaktırmayın
Yorum
-
İlk olarak JoKeR™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
simdiye kadar piyasaya sürülmüs turuncu ve beyaz formalarinin toplamindan daha fazla saticagindan eminim
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar başlamak bitirmenin yarısıdır demişler, o kadar da ümitsiz olmayın ...Barcelona ve MU bu işi profosyonel ekiplerle senelerdir yapıyorlar arada dağlar kadar fark olması normaldir , 1-2 sene içinde kapanır ama ....NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
-
-
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum