bu arada Ts Club sitesine girilmiyo bi yenileme var ama hadi hayırlıısı!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hsnkrcdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayın lütfen ne polemiği. Bu kadar çok eleştiriden sonra insanlarımızın rahatlaması bizi de rahatlattı. Kinayeli bir mesaj yazdım sadece bundan polemik çıkartmaya çalışanlar olmasın diyerek sonuna gülücüğümü de ekledim. Bir kez bile formalarımızı eleştirmedim ve çok beğendim. Ama eleştiren arkadaşlar da iyi bir tanıtımla eleştirdikleri kadar kötü olmadıklarını gördüler. Az sabredebilseydik bunları buraya yazmama gerek kalmayacaktı bile!
not: Bu mesaj da polemik çıkartma amacı güdümeden yazılmış bir mesajdır
Tanıtımın berbat olduğu konusunda %100 herkes hemfikir ...
Formaların Nike'ın standart kreasyonundan olduğunu ve yeni sezon formalarının hatta 2. yarı çıkacak olan çubuklu formamızın bize özgü olacağını klübe yakın olan abilerimiz büyüklerimiz belirttiler ki ben şahsen beklediğim cevabı aldım ...
Bu yüzden artık kimsenin kinayeli mesajlar atmasına gerek olmadığını düşünüyorum ...
Yanlış anlama olduysa özür dilerim hakkınızı helal edin ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle biliyordum, bana tekrar açıldığını söylediler. En son ne zaman gittin sen oraya? Kapalı olduğunu gördüğün zaman yani. Cevahirde dükkanı olan arkadaşım varda, o açık dedi. Ayrıca taksitlendirme hakkında bilgi verirsenizde sevinirim.Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
olmaz ole sey
millet taraftar olarak nekadar begenmesekte nike dizaynlarini takim icin 1 tane forma alinsin lutfen.tamam bu dizayni yapan adamlarin gozluk numaralari buyumus ve gozcuye gitmemisler.tamam buca heyecandan sonra bu formalar bizi cooook uzdu.formaya bakiyorum boydan boya adamlar bu kadar GUZEL RENKLERIMIZDEN dogru duzgun guzel estetik bi tane bile komple forma yapamamislar ya.bunu sagda solda normal t-shirt diye almam giymem.ama takim iste alicaz giyicez.ben ingilterede oturuyorum cubuklu formayi burda gururla giyiyordum ve benin butun ingiliz arkadaslarim cubuklu forma aldi giydi.simdi ne yapacagimi dusunuyorum
Yorum
-
Yarın sabah itibariyle Trabzonda olacağım.İlk işim Tsclup'tan 3 adet forma almak olacak.Bu arada hala tek bir Nike formalı fotoğraf olmaması ilginç.
Bu arada bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin Cevahirde TSClup yok arkadaşlar...
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın sabah itibariyle Trabzonda olacağım.İlk işim Tsclup'tan 3 adet forma almak olacak.Bu arada hala tek bir Nike formalı fotoğraf olmaması ilginç.
Bu arada bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin Cevahirde TSClup yok arkadaşlar...
Ama her köşesini çek...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
bugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirader nıke mağazasındanmı aldın formalarıTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün 4 tane forma bir tane şort ve bir tanede çorap aldım formaların resimleri akşam koyacağım siteye.ama malesef aston villa tarzı formanın bedeni kalmamıştı.Acaba diğer nike mağazalarında bulabilirmiyim bilgisi olan var mı.onuda alıp bu seneki forma koleksiyonumu tamamlamak istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır ağabey Haznedardaki Ts Clubtan aldım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum