İlk olarak fairix tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak fairix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
Yorum
-
İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte taraftar bu !!!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
formalar cok guzel degıl cok kotude degil.benım aklımda hala kappa formaları var..keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede yenı formalardan bırer tane alcam..feda olsun trabzonsporuma 5oo ytl....yalnız ben bu formaları maraşta nasıl alabılırım.maraş nıkede satılacakmı bilgisi olan varmı?
Yorum
-
İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar cok guzel degıl cok kotude degil.benım aklımda hala kappa formaları var..keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede yenı formalardan bırer tane alcam..feda olsun trabzonsporuma 5oo ytl....yalnız ben bu formaları maraşta nasıl alabılırım.maraş nıkede satılacakmı bilgisi olan varmı?
Yorum
-
İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbulda bugün satış var mı? Bilgi sahibi olan yardımcı olsun.Şafak olmuş comolokko
Yorum
-
formalar ne guzel nede cırkın..ama ben hala kappa formaları tek gecerım.keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede her formadan bırer tane alacagım.feda olsun trabzonsporuma 500 ytl..yalnız tek sorun maraşta ben bu formaları nasıl bulcam.acaba maraş nıkede satışa cıkarmı?bılgısı olan varsa yardımcı olsun..
Yorum
-
İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs önceki yorumlarınızda bunların asıl formalar olmadığını futbolcuların giyeceği asıl formaların daha sonra çıkacağını okudum yanlış hatırlamdıysam
O iş nasıl olcak anlamadım 85 ytl lik taraftar forması mı olur
Daha açık anlatırsanız sevinirim.
Bende turuncudan almayı düşünüom bu arada yalnız birisi turuncu formalarda diğer formalardan farklı arma kullanılmış dedi daha küçük boyuttaymış,niye öyle bir şey yapmışlarki
Ligler başlamadan federasyon, kulüplerden giyeceği formaları belirlemelerini istiyor. Bu sene yapılan çubuklu ile birlikte 6 formanın hangileri ile iç saha, hangilerinin deplasman, hangilerinin kupa için düşünüldüğünü şimdilik bilmiyoruz. Bazı formalar belki sadece taraftar forması olarak kalabilir. Galatasaray'ın da turuncu forma yapmış olması akla gelebilir, onlarla yapacağımız maçta o formaları giymeyeceğimize göre sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ligde sponsoru ve rengi aynı olan takımlar var. Üstelik turuncu formamız altına mavi şort olunca başka, beyaz şort olunca başka, bordo olunca farklı görünüyor.
Seneye büyük ihtimalle yedek rengimiz farklı olacağından - tam bilmediğim için yanlış yapmak istemiyorum- turuncu şortu göremedim hiç.
Hazırlık maçlarında bu formalardan giyecekleri kesin. Üstelik formaların bir güzelliği de farklı kombinasyonlarla farklı etkiler bırakması. Neredeyse her maça farklı bir forma ile bile çıkabiliriz.
Ben kendi adıma asıl çubuklu ve uzun kollu formaları bekliyorum. Bordo şort ve çizgili çorapla birlikte. Yeni formalar İstanbul'a gelince de beğendiklerimden alacağım yine. Kışlık ürünlerimizde daha çok ve yeni modellerden bolca seçeneklerimiz olacak Allah'tan.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldaki Ts Clubu aradım pazar günü satışa başlayacağız dedilerŞafak olmuş comolokko
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldaki Ts Clubu aradım pazar günü satışa başlayacağız dediler
"Gaye tek,ölmemek"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaznedardaki ts cluba nasıl gidilir ??
mesela bakırkoyden minibüs var 10-15 dk sürüyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum