Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fairix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
    önceki sayfaları okusaydın bunun cevabının neredeyse onlarca defa yazıldığını görmüş olurdun

Yorum

• İlk olarak fairix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koskoca nike ' in trabzonspor icin yaptıgı formalara bak. Arkadaslar lütfen objektif olun sizce bu formalar üzerinde cok calısılmıs emek verilmis formalar mı cok sıradanlar bu kadar kötü olabilirdi zaten. Büyük hayal kırıklıgını ugradım . Bende yeni forma cıksada alsam diyodum. Bu formaları gordukten sonra eski formamla devam bu sene ...
      en azından maçlara formayla gelmen de güzel, geçen senenın olsada..

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işte taraftar bu !!!

iddia ediyorum, bu genclerin 4'de gurbetci

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gidip iki tane formamı alacağım,sonra üstüme giyip stadada gidecem,halı sahayada..Çubuklu çıkınca onu da alacağım,yanında belki bir tane daha alırım..

Yorum

• formalar cok guzel degıl cok kotude degil.benım aklımda hala kappa formaları var..keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede yenı formalardan bırer tane alcam..feda olsun trabzonsporuma 5oo ytl....yalnız ben bu formaları maraşta nasıl alabılırım.maraş nıkede satılacakmı bilgisi olan varmı?

Yorum

• İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formalar cok guzel degıl cok kotude degil.benım aklımda hala kappa formaları var..keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede yenı formalardan bırer tane alcam..feda olsun trabzonsporuma 5oo ytl....yalnız ben bu formaları maraşta nasıl alabılırım.maraş nıkede satılacakmı bilgisi olan varmı?
              internetten satılmaya başlayınca sipariş edebilirsiniz, nike mağazaları hakkında bilgim yok.

Yorum

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istanbulda bugün satış var mı? Bilgi sahibi olan yardımcı olsun.
                Şafak olmuş comolokko

Yorum

• formalar ne guzel nede cırkın..ama ben hala kappa formaları tek gecerım.keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede her formadan bırer tane alacagım.feda olsun trabzonsporuma 500 ytl..yalnız tek sorun maraşta ben bu formaları nasıl bulcam.acaba maraş nıkede satışa cıkarmı?bılgısı olan varsa yardımcı olsun..

Yorum

• istanbula ne xzaman gelecek bilen var mı?

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbuldaki Ts Clubu aradım pazar günü satışa başlayacağız dediler
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        afs önceki yorumlarınızda bunların asıl formalar olmadığını futbolcuların giyeceği asıl formaların daha sonra çıkacağını okudum yanlış hatırlamdıysam
                        O iş nasıl olcak anlamadım 85 ytl lik taraftar forması mı olur
                        Daha açık anlatırsanız sevinirim.
                        Bende turuncudan almayı düşünüom bu arada yalnız birisi turuncu formalarda diğer formalardan farklı arma kullanılmış dedi daha küçük boyuttaymış,niye öyle bir şey yapmışlarki
                        Trabzon'dan aldığım bilgi beyaz formanın futbolcuların giyeceği formalardan ve kumaşının çok kaliteli olduğu yönünde. Beyaz formanın başka kalitede ürünü yoksa tek fiyat ve tek kalitede 85 ytl olması normal ( Milli takım formasından ucuz oluyor böylece ). Diğer formaların, futbolcuların giyeceği modellerinin kumaşlarının ve armalarının farklı olacağını duydum. Dolayısıyla daha da kalitelilerinin çıkacağı ihtimali var. Her şeyi de benim bilmemi beklemeyin benden

Ligler başlamadan federasyon, kulüplerden giyeceği formaları belirlemelerini istiyor. Bu sene yapılan çubuklu ile birlikte 6 formanın hangileri ile iç saha, hangilerinin deplasman, hangilerinin kupa için düşünüldüğünü şimdilik bilmiyoruz. Bazı formalar belki sadece taraftar forması olarak kalabilir. Galatasaray'ın da turuncu forma yapmış olması akla gelebilir, onlarla yapacağımız maçta o formaları giymeyeceğimize göre sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ligde sponsoru ve rengi aynı olan takımlar var. Üstelik turuncu formamız altına mavi şort olunca başka, beyaz şort olunca başka, bordo olunca farklı görünüyor.

Seneye büyük ihtimalle yedek rengimiz farklı olacağından - tam bilmediğim için yanlış yapmak istemiyorum- turuncu şortu göremedim hiç.

Hazırlık maçlarında bu formalardan giyecekleri kesin. Üstelik formaların bir güzelliği de farklı kombinasyonlarla farklı etkiler bırakması. Neredeyse her maça farklı bir forma ile bile çıkabiliriz.

Ben kendi adıma asıl çubuklu ve uzun kollu formaları bekliyorum. Bordo şort ve çizgili çorapla birlikte. Yeni formalar İstanbul'a gelince de beğendiklerimden alacağım yine. Kışlık ürünlerimizde daha çok ve yeni modellerden bolca seçeneklerimiz olacak Allah'tan.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• haznedardaki ts cluba nasıl gidilir ??
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eyvallah birader. Çok sağol.
                            Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              teşekkur ederiz

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haznedardaki ts cluba nasıl gidilir ??
                                ne taraftan?

mesela bakırkoyden minibüs var 10-15 dk sürüyor...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X