..........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club mağazalarında satışa çıkan yeni formaların fiyatları şöyle:
Beyaz forma: 85 YTL,
Turuncu forma: 75 YTL
Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL,
Düz mavi formalar: 45 YTL
Düz bordo formalar: 75 YTL
Çocuk formalarının fiyatı ise:
Turuncu çocuk forması: 67 YTL
Bordo, kolları mavi olan forma 45 YTLTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Adı geçen siteye ve bu tür haberleri yapan başka sitelere resmi sitemizin girişindeki formalarımızın son halini mail attım.
Görüyor musunuz, bir hatanın sesinin ta nerelerden geldiğini.
İnşallah bunu yapanlara ders olmuştur veya bu yaptıklarının hesabını veriyorlardır.
Çözüm yine BMN gücünden geçiyor farkında mısınız?
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmo91, formaların fiyatlarını nerden biliyosun, Trabzonspor.com.tr'de formalar yok şu anda.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdı geçen siteye ve bu tür haberleri yapan başka sitelere resmi sitemizin girişindeki formalarımızın son halini mail attım.
İnşallah bunu yapanlara ders olmuştur veya bu yaptıklarının hesabını veriyorlardır.
Yorum
-
Formalar şimdi guzel olduda,bu turuncu geyiği ne abi. yeryüzündeki tüm futbol takımlarının bi turuncu forma giyme zorunluluğu mu çıktı da bizim haberimiz yok : SENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets clubda kolları mavi gövdesi bordo formadan sadece xxl kalmış
yapma yaa demek XXL formalar var tamam tam benlik satilmasin onlar ben alcam
Yorum
-
Valla bir önceki sayfada bir arkadaşımız için bir taşla 3 kuş vurmuş dedim ama bu fotoğrafı gördükten sonra artık pes diyorum... Yattara'ya TSClub forması evden getirip imzalatan uyanık kim?Yoksa kulüp yetkilileri hala daha TS club formalarını mı satıyor?
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdı geçen siteye ve bu tür haberleri yapan başka sitelere resmi sitemizin girişindeki formalarımızın son halini mail attım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum