Şu mavi'nin güzelliğine bakın.Ayrıca avea yazısı hiçde o kadar büyük değil.
Sırada forma almak var.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bizim en büyük yanlışımız içimizde bütünleşememek hani Mustafa denizli içimizdeki irlandalılar diye bi laf etmişti ya bizim içimizde var öleleri.Bu takımı takım için değil kişiler için tutanlar var.Örneğin;www.medyatrabzon.com sitesi o kadar basit şeylere takılıyolar o kadar saçma amatörce yorumlar yapıyolar ki anlamak mükün değil.Transfer yapmazsın enden yapmıyolar yaparlar neden fazla yapıyoalr anlamak mümkün değil gerçekten...O yorumlardan sonra bazı muhalif kişilere hizmet ettikleri apaçık belli oluyor.İçimizde bütünleşme olmadığında dolayı başarıya ulaşamıyoruz.Haydi bütünleşmeye arkadaşlar haydi....
içimizdeki irlandılar lafı kadar kotu bi laf yoktur.
burdaki herkes trabzonsporu seviyordur. bilgi eksikliğindne olan yanlıs anlasılmalar diyelim biz ona.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Serkan'la tanıtım yapanlara daha çok kızmaya başladım
güzelede herşey yakışıyor
evet evet içimize sinecek,gözümüz alışmaya başladı ve bayaa hoş gözükmeye başladı gibi.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
içimizdeki irlandılar lafı kadar kotu bi laf yoktur.
burdaki herkes trabzonsporu seviyordur. bilgi eksikliğindne olan yanlıs anlasılmalar diyelim biz ona.
haklısın arkadaşım ben o manada buradaki arkadaşlara sölemedim site dışında olan bazı yorumlar haberler için sölemiştim
Formalar kesinlikle 49, 59, 69 Ytl ama hangileri ne kadar bilemem Sonu 9 ile biten bir fiyata sattıkları kesin. Fotoğrafta bakarsanız amcaya 1 ytl para üstü vermişler.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum