Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu mavi'nin güzelliğine bakın.Ayrıca avea yazısı hiçde o kadar büyük değil.
    Sırada forma almak var.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• bencede güzel formalar önyargılı olmamak lazımmış
      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• çok güzel görüntüler bunlar,çoluk-çocuk ailecek forma alıyor ne güzel
        orada olmayı çok isterdim vala

Yorum

• İlk olarak lackbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim en büyük yanlışımız içimizde bütünleşememek hani Mustafa denizli içimizdeki irlandalılar diye bi laf etmişti ya bizim içimizde var öleleri.Bu takımı takım için değil kişiler için tutanlar var.Örneğin;www.medyatrabzon.com sitesi o kadar basit şeylere takılıyolar o kadar saçma amatörce yorumlar yapıyolar ki anlamak mükün değil.Transfer yapmazsın enden yapmıyolar yaparlar neden fazla yapıyoalr anlamak mümkün değil gerçekten...O yorumlardan sonra bazı muhalif kişilere hizmet ettikleri apaçık belli oluyor.İçimizde bütünleşme olmadığında dolayı başarıya ulaşamıyoruz.Haydi bütünleşmeye arkadaşlar haydi....
          içimizdeki irlandılar lafı kadar kotu bi laf yoktur.
          burdaki herkes trabzonsporu seviyordur. bilgi eksikliğindne olan yanlıs anlasılmalar diyelim biz ona.
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serkan'la tanıtım yapanlara daha çok kızmaya başladım
            güzelede herşey yakışıyor
            evet evet içimize sinecek,gözümüz alışmaya başladı ve bayaa hoş gözükmeye başladı gibi.
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• formalar guzel sabirsizlaniyoru artik forma amak icin
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Düz bordo ve düz mavi forma arasındaki şortta amblemimiz yok. Ya da ben göremiyorum.

Bunun dışında formalar çok kötü gözükmüyor yahu Her giyene yakışmış.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Uşaklar formaların fotoğraflarını çekinde koyun haburaya daaaaaaaaaaaaa...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    içimizdeki irlandılar lafı kadar kotu bi laf yoktur.
                    burdaki herkes trabzonsporu seviyordur. bilgi eksikliğindne olan yanlıs anlasılmalar diyelim biz ona.
                    haklısın arkadaşım ben o manada buradaki arkadaşlara sölemedim site dışında olan bazı yorumlar haberler için sölemiştim

Yorum

• Bazı formalarda hâlâ nike işareti ve amblem simetrisi bozuk mu bana mı öyle geliyor?

Yorum

• Haydi Trabzon saldırın formalara

Beyaz formayı göremedim satışa çıkmadı mı yoksa.

Bu arada parçalı forma çocuğun üstüne ne güzel durmuş öyle demek ki neymiş sorun Serkan'dan kaynaklanıyormuş
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu mavi'nin güzelliğine bakın.Ayrıca avea yazısı hiçde o kadar büyük değil.
                          Sırada forma almak var.
                          sorma ya mavi süper görünüyor.uzun kollusunuda alırım onun
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düz bordo ve düz mavi forma arasındaki şortta amblemimiz yok. Ya da ben göremiyorum.

Bunun dışında formalar çok kötü gözükmüyor yahu Her giyene yakışmış.

İlhan amblem var tam kızın alnının ordaki şorta bak
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Formalar kesinlikle 49, 59, 69 Ytl ama hangileri ne kadar bilemem Sonu 9 ile biten bir fiyata sattıkları kesin. Fotoğrafta bakarsanız amcaya 1 ytl para üstü vermişler.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak PascaL tarafından gönderildi
                                Ne güzeli be demin gittim gördüm ts clabda hayatımda gördüğüm en çirkin ts forması çubuklu formamız bile yok bu ne yaaaa.
                                iğrenc yada değil formalar onlar şükretmesini bilmek lazım
                                61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X