Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haznedardaki ts cluba nasıl gidilir ??
    Ben başakşehirden gidecem yarın. Taşınmadan önce çalışlardaydı. İncirlide inicem minibüse binip haznedar'da inicem. Sora sora bağdat bulunur hesabı, bulacağız artık.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne taraftan?

mesela bakırkoyden minibüs var 10-15 dk sürüyor...
      şuanda bakırköydeyim nerden kalkıyo minibüsler
      Bordomavi.net

Yorum

• Formalarda hersey düzgün gercekten güzel formalar .. Artik alma vakti gidip alalim birkac forma .

Yorum

• Trabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de

BMN'nin gücünü ve etkisini görüyorsunuz değil mi?
          En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 18:03. Sebep: anında müdahele!
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iddia ediyorum, bu genclerin 4'de gurbetci

.
            bende aynı yorumu yaptım. şu anda forma alanların çoğu gurbetçilerimizdir diyebilirim.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oraya formalar gelince beni arayacaklar.

Ben özel msj atarım sana
              OK Tesekkürler Renkdas
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formalar ne guzel nede cırkın..ama ben hala kappa formaları tek gecerım.keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede her formadan bırer tane alacagım.feda olsun trabzonsporuma 500 ytl..yalnız tek sorun maraşta ben bu formaları nasıl bulcam.acaba maraş nıkede satışa cıkarmı?bılgısı olan varsa yardımcı olsun..
                abi ben kahramanmaraştayım...2-3 haftaya memlekete gitcem bayramın hemen ardınada geri gelecem o zamana kadar beklersen ben alabilirim sana memlekete gidince
                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

şuanda bakırköydeyim nerden kalkıyo minibüsler
                  ilçe emniyet müdürlüğünün karşısından minibüsler kalkıyor.üzerilerinde de yazar "haznedar" diye...şöföre de sorarsın...

umarım yardımcı olabilmişimdir.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de

galiba bide oy verebiliyoruz formalara 5 üzereinden
                    ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• şu an istanbulda olduğumuz için formaları yakından göremiyoruz ama trabzondaki kardeşlerimiz saolsun formaların kaliteli olduğunu aktardılar..zaten resimlrden de çok şık görünüyolar..
                      beşikdüzü_akkese

Yorum

ilçe emniyet müdürlüğünün karşısından minibüsler kalkıyor.üzerilerinde de yazar "haznedar" diye...şöföre de sorarsın...

umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkür ederim yardımların için

ben bir saate geçerim oraya varsa alırım olmazsa yarına gene buralarda olacağım yarına açık olur inş
                        Bordomavi.net

Yorum

ben bir saate geçerim oraya varsa alırım olmazsa yarına gene buralarda olacağım yarına açık olur inş
                          Yarına açıkmış bugün bizzat Hüseyin Avni Kazancı ile konuştum Ts Clubu işleten kişiye istersen özelden cep numarasını vereyim ara bir sor gitmeden
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de

Evet Abi görüyoruz Düzeltme için teşekkürler

Tıklayın görün
                            ŞANLI TRABZON

Yorum

Rica ederim.
                              haznedardaki TS kulüpte kesin var mıymış yeni formalar ??

(UEFA)

Yorum

Rica ederim.
                                haznedardaki TS kulüpte kesin var mıymış yeni formalar ??
                                bilmiyorum az önce bir arkadaş pazar dedi ama açık olacak mı pazar onu da öğrenmek lazım
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X