Ben başakşehirden gidecem yarın. Taşınmadan önce çalışlardaydı. İncirlide inicem minibüse binip haznedar'da inicem. Sora sora bağdat bulunur hesabı, bulacağız artık.
bende aynı yorumu yaptım. şu anda forma alanların çoğu gurbetçilerimizdir diyebilirim.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
formalar ne guzel nede cırkın..ama ben hala kappa formaları tek gecerım.keşke sponsor nıke yerıne kappa olsaydı..ama yınede her formadan bırer tane alacagım.feda olsun trabzonsporuma 500 ytl..yalnız tek sorun maraşta ben bu formaları nasıl bulcam.acaba maraş nıkede satışa cıkarmı?bılgısı olan varsa yardımcı olsun..
abi ben kahramanmaraştayım...2-3 haftaya memlekete gitcem bayramın hemen ardınada geri gelecem o zamana kadar beklersen ben alabilirim sana memlekete gidince
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Trabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de
BMN'nin gücünü ve etkisini görüyorsunuz değil mi?
galiba bide oy verebiliyoruz formalara 5 üzereinden
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
şu an istanbulda olduğumuz için formaları yakından göremiyoruz ama trabzondaki kardeşlerimiz saolsun formaların kaliteli olduğunu aktardılar..zaten resimlrden de çok şık görünüyolar..
Yorum