Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ne oldu bu formaları begenmeyen taraftar bir anda degişti...
Bizim tarftar gerçekten felaket bu kadar aceleci bu kadar eleştiriden zevk alan taraftar dünyada herhalde yoktur....
Bir arkadaş daha önceki sayfalarda demiştiki bu takım iki maglubiyet alsın siz o zaman seyredin çümbüşü diye yazmıştı..ve sonuna not düşmüştü TÜRKSEL SÜPER LİG BAŞLAMASIN DİYE vallahi bencede başlamasın...
Arkadaşlar biraz sabretmeyi ögrenin ögretin...sabrın sonu selamet...
Sevgilerimle..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum az önce bir arkadaş pazar dedi ama açık olacak mı pazar onu da öğrenmek lazımTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞANLI TRABZON
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
10 numarayi kim giyecek???
her sey cok güzel hos insallah bu güzellikler kabusa dönüsmez
unun icin burdan site yönedimine sesleniyorum biz taraftar olarak sözümüzü dudduk sira yönedimde baskanimizin bizlere sözü var su kelimeyi duymak dan nefret ediyorum külübün parasini sokaga atmayiz her gelen ayni lafi ediyor sayin baskanim kac bin kompine bilet sattinizzzzzz (10 gelsin baskanim yarinlar cok gec olabilir bu transfer icinnnn
10 isdiyoruzzzzzzz10 numarayi isdiyoruzzzzzzzzz
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de
BMN'nin gücünü ve etkisini görüyorsunuz değil mi?
Sırada Trabzonspor'a her alanda sahip çıkmak var!
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike markalı sadece forma satışına mı başlandı ? diğer ürünler de satışa çıktı mı?Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
tabiki alacagiz o güzel formalari... ben alman arkadasim gösterdim formalari valla bizim taraftarlardan bile dahada cok beyendi hele hele bordo formayi...
yapmayalim arkadaslar 3 günden beri icim kan agliyo bu kadar elestiri olmaz yaaa yok bilmem nike yapamamis söyle böyle bu isler hepiniz sandigi gibi basit deyil yapmayin yahu allah askina seneye isallah cubuklu formamizda gelir, bizim takimimiza özel kreasyon hazirlar nike bizde isallah sampiyonlar liginde o formalari giyeriz...
tanitimda sadece biraz hata yapildi... ama seneye inaniyorumki sadri baskan ve yönetimi bunu en güzel sekilde gerceklestirecektir.. onlarda yeni arkadaslar birazcik alttan almamiz lazim... 25 sene dayandik bu sene cok yaklastik hep beraber tasiyalim su takimi sampiyonlug ben artik dayanamiyorum
Yorum
-
İlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar antreman t-shirtüde 67 lirabelirteyim dedim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum