Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formamızın arka kısmı bu şekilde

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• Ne olursa olsun formaları hiç beğenmedim. Buna tasarım mı diyorlar. Düz forma kumaşı ne kadar iyi olursa olsun biraz daha estetik görünüme sahip dizayn yapabilirlerdi. Aralarında tek alınacak forma bordo olandır bana göre...

Yorum

• Ne oldu bu formaları begenmeyen taraftar bir anda degişti...

Bizim tarftar gerçekten felaket bu kadar aceleci bu kadar eleştiriden zevk alan taraftar dünyada herhalde yoktur....

Bir arkadaş daha önceki sayfalarda demiştiki bu takım iki maglubiyet alsın siz o zaman seyredin çümbüşü diye yazmıştı..ve sonuna not düşmüştü TÜRKSEL SÜPER LİG BAŞLAMASIN DİYE vallahi bencede başlamasın...

Arkadaşlar biraz sabretmeyi ögrenin ögretin...sabrın sonu selamet...

Sevgilerimle..
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bilmiyorum az önce bir arkadaş pazar dedi ama açık olacak mı pazar onu da öğrenmek lazım
          bugün aradığımda yarın gelecek dediler yarın açık mı diye sordum açık dediler inşallah bir sorun çıkmazda yarın alırız formalarımızı
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• en güzelleri beyaz-turuncu-bordo(aston villa gibi olan DEĞİL) alırsam onlardan 2 tanesini alacağım...
            ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyaz formamızın arka kısmı bu şekilde

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2235
              Hacı bu ön kısmı arkası değil.
              ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz formamızın arka kısmı bu şekilde

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=2235
                aşırı sade olmuş.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 10 numarayi kim giyecek???

her sey cok güzel hos insallah bu güzellikler kabusa dönüsmez
                  unun icin burdan site yönedimine sesleniyorum biz taraftar olarak sözümüzü dudduk sira yönedimde baskanimizin bizlere sözü var su kelimeyi duymak dan nefret ediyorum külübün parasini sokaga atmayiz her gelen ayni lafi ediyor sayin baskanim kac bin kompine bilet sattinizzzzzz (10 gelsin baskanim yarinlar cok gec olabilir bu transfer icinnnn

10 isdiyoruzzzzzzz10 numarayi isdiyoruzzzzzzzzz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor yeni sezon formaları dünya ile aynı anda BMN'de

BMN'nin gücünü ve etkisini görüyorsunuz değil mi?
                    Haber girişindeki görseli de değiştirmişler.

Sırada Trabzonspor'a her alanda sahip çıkmak var!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike markalı sadece forma satışına mı başlandı ? diğer ürünler de satışa çıktı mı?
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike markalı sadece forma satışına mı başlandı ? diğer ürünler de satışa çıktı mı?
                        antrenman Tişörtleri 65 ytl diyordu arka sayfalarda birisi..
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• internetten ne zman alıcaz acaba bilgisi olan war mı?
                          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Arkadaşlar antreman t-shirtüde 67 lira belirteyim dedim

MARMARA UNI-TS

Yorum

• tabiki alacagiz o güzel formalari... ben alman arkadasim gösterdim formalari valla bizim taraftarlardan bile dahada cok beyendi hele hele bordo formayi...
                              yapmayalim arkadaslar 3 günden beri icim kan agliyo bu kadar elestiri olmaz yaaa yok bilmem nike yapamamis söyle böyle bu isler hepiniz sandigi gibi basit deyil yapmayin yahu allah askina seneye isallah cubuklu formamizda gelir, bizim takimimiza özel kreasyon hazirlar nike bizde isallah sampiyonlar liginde o formalari giyeriz...
                              tanitimda sadece biraz hata yapildi... ama seneye inaniyorumki sadri baskan ve yönetimi bunu en güzel sekilde gerceklestirecektir.. onlarda yeni arkadaslar birazcik alttan almamiz lazim... 25 sene dayandik bu sene cok yaklastik hep beraber tasiyalim su takimi sampiyonlug ben artik dayanamiyorum

Yorum

• İlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar antreman t-shirtüde 67 lira belirteyim dedim
                                2 ytl zam gelmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X