Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün oturdum biraz forma yapayım dedim...Pumanın yeni modellerini bordo mavi yaptım..Umarım beğenirsiniz....
    Bu Bordo Forma

bu da yakalı mavi

buda yakasız mavi

amblem ve reklamı yapoadım....çünkü onları pek beceremiyorum...onlarıda iyice öğrenince yaparım...

Yorum

• Arkadaslar alin birkactane örnek forma TS icin bakmayim bizim cogu oyuncular bunlarin giyinmesini hak etmiyor ama ne yapalim artik Bunlar Adidasdan

Yorum

• bunlarda Nikeden

hayirlisi artik ne olursa olsun önemli olan icindekiler iyi olsun da

Yorum

• shota nın yaptıgı formalardan en az 3 tane alırım hangılerının olduguda hıc onemlı degıl hepsıde bırbırınden guzel olmus ellerıne saglık

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunlarda Nikeden

hayirlisi artik ne olursa olsun önemli olan icindekiler iyi olsun da

Bu tasarimlara bayildim tek kelimeylen.
            Insallah yeni formamizda seffaf da olsa TS mizin amblemi koyulur bence müthis bi görüntü veriyor formalara koyulmasa bile en azindan bunlarin T-Shirt leri satisina sunulursa en az 2-3 tane kendi adima alamya razyiim yapicagim reklamlarlan en az benim taktimlya 15-20 tane satilir

HADI HAYIRLISI

Yorum

• ya arkadaslar ben bide baska birseye deyinmek istiyorum birazikda yönetim formalarin yazi türüne dikkat etsinler ya cok güzel modern modern yazi tipleri var böyle standart yazi türü olmasin yani

Yorum

• çok süper formalar vallah bunları taraftar projesine yollayın bence

Yorum

• son tasarımlar MUHTEŞEM !
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Evet son tasarımlar çok güzel..Formalar bunlardan biri olsun satış rekoru kırabilir bence
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Son tasarımlar gerçekten mükemmel.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• son gelen mesajlar için önce murat dinç ardından shota arkadaşlarımıza çok teşekkürler. bu konu ön plana çıktığından beri forumda gerçekten çok güzel tasarımlar yapıldı, demek ki aramızda zevkli oldukları kadar yetenekli arkadaşlarımız var. belki de yönetim sponsor firmalardan tatmin edici teklifler alamayıp anlaşamazsa taraftarlar arasında bir tasarım yarışması yapıp en beğenilen formayı ts club markasıyla üretmeli. hiç olmazsa taraftar kendi oyladığı formayı daha çok sahiplenir.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• kalın çubuklu gerçekten mütiş

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son gelen mesajlar için önce murat dinç ardından shota arkadaşlarımıza çok teşekkürler. bu konu ön plana çıktığından beri forumda gerçekten çok güzel tasarımlar yapıldı, demek ki aramızda zevkli oldukları kadar yetenekli arkadaşlarımız var. belki de yönetim sponsor firmalardan tatmin edici teklifler alamayıp anlaşamazsa taraftarlar arasında bir tasarım yarışması yapıp en beğenilen formayı ts club markasıyla üretmeli. hiç olmazsa taraftar kendi oyladığı formayı daha çok sahiplenir.
                            Süper bir fikir, Bir sponsorla anlaşılsa bile taraftar forması adı altında bird bole bir forma çıkartılabilir.

Bunu yonetıme sunmak gerek.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ,,,,,,,ya bu puma mademkı forma satısı yapamıyo kımse forma dızaynını begenmıyo!!! baksın bu sıteye ders alsın shota kardesim formalar cok güzel olmus ellerine saglık umarım kulup yonetıcılerınden veya pumanın yetkılılerınden bırı gorur bu formaları

Yorum

• benim görüşüm şudur ki sponsor adidas da olsa nike da olsa yukarıda ki gibi bize özgü forma yapmayacaklar çünki bizim sportif alanda maalesef ki özgün bi yanımız kalmadı standart çıkarttıkları ne ise biz de onu giyeceğiz sıradan takımlar gibi bizi bu hallere getirenler grurlansın...
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X