Puma ile sponsorluk anlaşması resmi anlamdada bitmiştir.Bu indirimli satışların sebebi budur.Kulüp TScluptaki formalar elde kalmasın diye şu an için bunu açıklamıyor.
Trabzonsporumuzun forma ve diger urunlerini bulmakta zorlaniyoruz,eger sponsor adidas olursa en azindan heryerde adidas bayisi var rahatca isteyen heryerden Trabzonsporumuzun urunlerini alabilir.
ne olursa olsun puma olmasında...bu kadar adi ,tasarımı iğrenç bi forma olamaz...2 sezondur formayı alıyorum ama sırf almak için yani yoksa hoşuma gittiğinden değil....inşallah bu formalardan kurtulur..her yere ulaşabilecek bir markanın ,,,renkleride gerçek bordo-mavi olan bir formamız olur gelecek sezonda...
Murat sende pumanın tasarımcılarından daha iyi tasarlıyorsun keza diğer arkadaşlar gibi...
ilk önce şunu açıklayayım...bı formalrın hiçbirini ben tasarlamadım...bu formalar euro 2008 de avusturyanın giydiği formaların renkleri değiştirilerek yapıldı...tasarımlar zaten pumaya ait...ben sadece rekleri değiştirdim....logo ve reklam koymayı beceremedim ama...onları da inşallah daha sonra yapacağım...çünkü onu bilmiyorum..
buyrun arkadaslar, benden bi kac tane forma daha
yorumlarinizi beklerm
oflur editlediğin formalar gerçekten .çok güzel ben senin yanında amatör kalıyorum....bir de şu formadaki şeffaf logoları çok beğendim...helal olsun...en güzeli beyaz mavi forma..
OFLuR_61 Vllha helal olsun ya, cok guzel olmus formalar, Hayran kaldim haa, hepsi guzel ama sari kirmizili bize pek yakismaz gibime geliyor..
Ama geri kalan 6 tane forma harika olmus.
Ellerine saglik.
Yorum