İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYnt: s.a Alıntı:
Akif Gür tarafından yazılan
abi fotoları koycam demiştin bulamadın mı?
Mehmet Mercanlı
kardeş başlığa yazdım
gece koyucam
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş gördü bugün ,formalar gecen seneninkinle aynıymış,sadece çubuklu farlkıymış ,pek merak edilecek bir durum yok ortadaİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bekleyemiyorum mesela varsa neden konulmasın yok alsada koymazmış bu ne demek
Yorum
-
Fotoğraf olayını abarttınız. Bizler Trabzon dışında olanlar bunu merak ediyoruz olay bu ! Yönetim bu konuda adaletsizlik yapmış. Türkiye'nin her yanına verecekti ya da Trabzon'a vermeyecekti. Trabzon dışında olanların suçu ne ?
Kimse fotoğraf koymak zorunda, bunu biliyoruz. Bir şeyler rica ediyor burada insanlar. Bir merak bir heyecan var. Bunu anlamayanlar var ! Kumaş parçası diyenler var ! Bir fotoğraf koymak çok zor değil arkadaşlar. Ha 13 yaşında ki çocuk buraya gelip "beyler perşembeyi bekleyin" " koymayın Perşembe'yi beklesinler" gibi sözler sarfediyorsa diyecek söz bulamıyorum. 13 yaşında ki çocuğun zihniyetine sahip bazıları !
ha bu saatten sonra koyan fenerli olsun !Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezorundalar değilmisin en büyük şehir takımı 1 yıl geçmiş yeni formaların çıkıyor bir heyecanla çıkıp alan yokmu buna şaşıyorum!
Renktas niye herseyin icine etmeye hevesliyiz Persembe günü lansmni bekleyin söyleniyor sizde israrla yok olmaz göricem diyonuz.
Lansman in hic bi anlami kalmaz burda resim yayinlandigi taktirde.
Burda resmim elinde olan ve yayinlamiyan renktaslarima cok tesekkür ediyorum herseyin bi uslu var ve lansamn yayinlanmadan formalari görmesek bi tarafimiz sismez herhalde.
Her tarafda sabirsizligimiz ispatlamakmi zorundayiz yaaa.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende tam bir ayak
özel olan msj burda yayinliyorsun
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf olayını abarttınız. Bizler Trabzon dışında olanlar bunu merak ediyoruz olay bu ! Yönetim bu konuda adaletsizlik yapmış. Türkiye'nin her yanına verecekti ya da Trabzon'a vermeyecekti. Trabzon dışında olanların suçu ne ?
Kimse fotoğraf koymak zorunda, bunu biliyoruz. Bir şeyler rica ediyor burada insanlar. Bir merak bir heyecan var. Bunu anlamayanlar var ! Kumaş parçası diyenler var ! Bir fotoğraf koymak çok zor değil arkadaşlar. Ha 13 yaşında ki çocuk buraya gelip "beyler perşembeyi bekleyin" " koymayın Perşembe'yi beklesinler" gibi sözler sarfediyorsa diyecek söz bulamıyorum. 13 yaşında ki çocuğun zihniyetine sahip bazıları !
ha bu saatten sonra koyan fenerli olsun !
Hepimiz merak ediyoz Trabonda formalarin cikmasi tabi olmadi.
Ama lansmanla beraber formayi ilk kez görmek hos olmazmi her zaman burda amatörce cekilmis resimlerle merkimiz gidermek hvesimizi kirmakdan baska ne ise yariyor???
Ins resmi görmeye kadar heveslendiginiz gibi formayi almak icinde ragbet gösterirsiniz ( bunu size özel demedim OnurKUL)
Yorum
-
formalar istanbula daha gitmedi ki.
arkadaşın koyacağı fotoğraflarda yeni tişörtler olur.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Şimdi tamam perşembe gününü bekleyelim diyoruz, bende diyorum ama fotoğrafları çekip bu kadar insanı gece yarısına kadar bekletmenin ne anlamı var? Koyacaksan koy fotoğrafları, koymayacaksan bu kadar insanı boşuna heveslendirme.
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas niye herseyin icine etmeye hevesliyiz Persembe günü lansmni bekleyin söyleniyor sizde israrla yok olmaz göricem diyonuz.
Lansman in hic bi anlami kalmaz burda resim yayinlandigi taktirde.
Burda resmim elinde olan ve yayinlamiyan renktaslarima cok tesekkür ediyorum herseyin bi uslu var ve lansamn yayinlanmadan formalari görmesek bi tarafimiz sismez herhalde.
Her tarafda sabirsizligimiz ispatlamakmi zorundayiz yaaa.
Usül yanlış arkadaş ! Lansmanla birlikte bütün formalar satılığa çıkar. Önceden forma satmak neyin nesi ? Bunu duyuyoruz TRABZONSPORLU olarak heyecanlanıyoruz ve görmek istiyoruz. Trabzon'da çıkmayacaktı bu formalar o zaman... Biz bekliyoruz, geçen sene de bekledik. En son Ankara'ya geldi formalar ilk günü gittik aldık.
Alıp almamak sizin veya başkalarının meselesi değil. Kişinin meselesi. Ben alırım veya almam bu benim ekonomik durumumdur o an için. Forma almak veya almamak benim Trabzonluluğumu ve Trabzonsporluluğumu belirlemez.
Usül yanlış, bu kadar basit.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 23:14.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gece koycam formların fotolarını diyor ya işimiz gücümüz var allahım ya nasıl biliyorsanız öyle yapın ahh istanbul seni sevmiyorum zaten şu olaydan sonra iyice soğudum keşke trabzonda olsaydım millete yalvarıyor olmayacaktık25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum