Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ynt: s.a Alıntı:
    Akif Gür tarafından yazılan
    abi fotoları koycam demiştin bulamadın mı?

Mehmet Mercanlı
    kardeş başlığa yazdım

gece koyucam

istanbul'a iki yeni ts clup açılcak başlığında yazmış...özeldende böyle yazdı
    gece derken onuda sorsana? 1de gece 2de gece 3de gece ne kadar duralım!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ynt: s.a Alıntı:
      Akif Gür tarafından yazılan
      abi fotoları koycam demiştin bulamadın mı?

Mehmet Mercanlı
      kardeş başlığa yazdım

gece koyucam

istanbul'a iki yeni ts clup açılcak başlığında yazmış...özeldende böyle yazdı
      sende tam bir ayak

özel olan msj burda yayinliyorsun

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaş gördü bugün ,formalar gecen seneninkinle aynıymış,sadece çubuklu farlkıymış ,pek merak edilecek bir durum yok ortada
        hadı yaa bızde cok farklı seyler beklıyoduk tuhh demek bıtek cubuklu farklı gecen senekınden degıl yanı
        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben bekleyemiyorum mesela varsa neden konulmasın yok alsada koymazmış bu ne demek
          Geçen sene formaların resimleri depolardan çıkartılıp çekildiğinde burda mıydın bilmiyorum ama o zaman ne kadar kıyamet koptuğunu biliyorsundur belki. Kimse hiçbir formayı beğenmemişti. Hatta tepki o kadar büyük oldu ki formalara alışıp beğenene kadar sövülmedik kimse kalmadı neredeyse. Aynı şeyin olmasına ne gerek var ki şimdi? Daha güzel daha etkili olmasını istiyorum sadece, merakımı gidermek için hevesimi kırmak istemiyorum. Aynı şekilde sizin de.

Yorum

• Fotoğraf olayını abarttınız. Bizler Trabzon dışında olanlar bunu merak ediyoruz olay bu ! Yönetim bu konuda adaletsizlik yapmış. Türkiye'nin her yanına verecekti ya da Trabzon'a vermeyecekti. Trabzon dışında olanların suçu ne ?

Kimse fotoğraf koymak zorunda, bunu biliyoruz. Bir şeyler rica ediyor burada insanlar. Bir merak bir heyecan var. Bunu anlamayanlar var ! Kumaş parçası diyenler var ! Bir fotoğraf koymak çok zor değil arkadaşlar. Ha 13 yaşında ki çocuk buraya gelip "beyler perşembeyi bekleyin" " koymayın Perşembe'yi beklesinler" gibi sözler sarfediyorsa diyecek söz bulamıyorum. 13 yaşında ki çocuğun zihniyetine sahip bazıları !

ha bu saatten sonra koyan fenerli olsun !
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• yarın sabahtan arkadaş çekicek fotoğrafları dijital foto ile trabzonda kendisi sabah ilk işin o olsun dedim ya bir kişi çıkmadı şurda merakımızı dindirsin
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zorundalar değilmisin en büyük şehir takımı 1 yıl geçmiş yeni formaların çıkıyor bir heyecanla çıkıp alan yokmu buna şaşıyorum!

Renktas niye herseyin icine etmeye hevesliyiz Persembe günü lansmni bekleyin söyleniyor sizde israrla yok olmaz göricem diyonuz.
                Lansman in hic bi anlami kalmaz burda resim yayinlandigi taktirde.

Burda resmim elinde olan ve yayinlamiyan renktaslarima cok tesekkür ediyorum herseyin bi uslu var ve lansamn yayinlanmadan formalari görmesek bi tarafimiz sismez herhalde.
                Her tarafda sabirsizligimiz ispatlamakmi zorundayiz yaaa.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sende tam bir ayak

özel olan msj burda yayinliyorsun
                  çünkü gurbetekinin halini anlıyorum...gece 1 gibi yazıyo bu arada...genel bölümünde istanbul'Da iki yeni ts clup açılcak başlığına girin görürsünüz
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• 11 de fotolar düşer dedim ama hala tık yok... bu kadr bekledik...1 gün daha bekleriz yani..
                    TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fotoğraf olayını abarttınız. Bizler Trabzon dışında olanlar bunu merak ediyoruz olay bu ! Yönetim bu konuda adaletsizlik yapmış. Türkiye'nin her yanına verecekti ya da Trabzon'a vermeyecekti. Trabzon dışında olanların suçu ne ?

Kimse fotoğraf koymak zorunda, bunu biliyoruz. Bir şeyler rica ediyor burada insanlar. Bir merak bir heyecan var. Bunu anlamayanlar var ! Kumaş parçası diyenler var ! Bir fotoğraf koymak çok zor değil arkadaşlar. Ha 13 yaşında ki çocuk buraya gelip "beyler perşembeyi bekleyin" " koymayın Perşembe'yi beklesinler" gibi sözler sarfediyorsa diyecek söz bulamıyorum. 13 yaşında ki çocuğun zihniyetine sahip bazıları !

ha bu saatten sonra koyan fenerli olsun !

Hepimiz merak ediyoz Trabonda formalarin cikmasi tabi olmadi.
                      Ama lansmanla beraber formayi ilk kez görmek hos olmazmi her zaman burda amatörce cekilmis resimlerle merkimiz gidermek hvesimizi kirmakdan baska ne ise yariyor???
                      Ins resmi görmeye kadar heveslendiginiz gibi formayi almak icinde ragbet gösterirsiniz ( bunu size özel demedim OnurKUL)

Yorum

• adam gece koycam formların fotolarını diyor ya işimiz gücümüz var allahım ya nasıl biliyorsanız öyle yapın ahh istanbul seni sevmiyorum zaten şu olaydan sonra iyice soğudum keşke trabzonda olsaydım millete yalvarıyor olmayacaktık
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• formalar istanbula daha gitmedi ki.
                          arkadaşın koyacağı fotoğraflarda yeni tişörtler olur.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şimdi tamam perşembe gününü bekleyelim diyoruz, bende diyorum ama fotoğrafları çekip bu kadar insanı gece yarısına kadar bekletmenin ne anlamı var? Koyacaksan koy fotoğrafları, koymayacaksan bu kadar insanı boşuna heveslendirme.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktas niye herseyin icine etmeye hevesliyiz Persembe günü lansmni bekleyin söyleniyor sizde israrla yok olmaz göricem diyonuz.
                              Lansman in hic bi anlami kalmaz burda resim yayinlandigi taktirde.

Burda resmim elinde olan ve yayinlamiyan renktaslarima cok tesekkür ediyorum herseyin bi uslu var ve lansamn yayinlanmadan formalari görmesek bi tarafimiz sismez herhalde.
                              Her tarafda sabirsizligimiz ispatlamakmi zorundayiz yaaa.
                              Bu merak ve heyecana bu tepki neden bilmiyorum...

Usül yanlış arkadaş ! Lansmanla birlikte bütün formalar satılığa çıkar. Önceden forma satmak neyin nesi ? Bunu duyuyoruz TRABZONSPORLU olarak heyecanlanıyoruz ve görmek istiyoruz. Trabzon'da çıkmayacaktı bu formalar o zaman... Biz bekliyoruz, geçen sene de bekledik. En son Ankara'ya geldi formalar ilk günü gittik aldık.

Alıp almamak sizin veya başkalarının meselesi değil. Kişinin meselesi. Ben alırım veya almam bu benim ekonomik durumumdur o an için. Forma almak veya almamak benim Trabzonluluğumu ve Trabzonsporluluğumu belirlemez.

Usül yanlış, bu kadar basit.
                              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 23:14.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam gece koycam formların fotolarını diyor ya işimiz gücümüz var allahım ya nasıl biliyorsanız öyle yapın ahh istanbul seni sevmiyorum zaten şu olaydan sonra iyice soğudum keşke trabzonda olsaydım millete yalvarıyor olmayacaktık
                                forma fotolarini gece koycam diye bi laf etmior mehmet abi yazisinda zaten belirti formalar istanbula persembe geliyor yeni ürünlerden yani t-schirtlerden fotoraf cekmis
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X