Hey gidi Kappa heyyyyyyyyyyy... su formanin guzelligine bakin yaa! Trabzonspor'un TS Club veya Kappa formalarini isteyen varsa su an Ebay.de satiliyor... ama uye olmak lazim, veya PayPal sart!
cümlenin yapısına bakarsan "hey gidi kappa heyy"den sonra gelen söze göre söyledim . düzgün türkçe kullanmamaktan kaynaklanıyor yani. linkte olduğunu biz de gördük zati.
ben kappa nın ilk fly air reklamının oldugu formaları cok begenmiştim takıma ayrı bi hava katmıştı.cok güzel di.
eger takım bundan sonra 10 yıl puma ile anlassa 10 yıl forma almam,midemi bulandırıyor pumanın formaları.taa mehmet ali yılmaz döneminden beri nefret ederim o pumadan.
kappa yı tek gecerim bu konuda.
En son ince_memed tarafından düzenlendi; 30.12.2007, 14:05.
Sebep: eksik kelime
ben kappa nın ilk fly air reklamının oldugu formaları cok begenmiştim takıma ayrı bi hava katmıştı.cok güzel di.
eger takım bundan sonra 10 yıl puma ile anlassa 10 yıl forma almam,midemi bulandırıyor pumanın formaları.taa mehmet ali yılmaz döneminden beri nefret ederim o pumadan.
kappa yı tek gecerim bu konuda.
Sana aynen katiliyorum...
Seneye Kappa'ya!!! Artik bir kampanya midir nedir baslatalim yaa
Bugun Uzun Kollu forma aldim Puma'nin yeni sezon... Gercekten Kappa'nin afedersin poposu bile olamaz!!! tam rezalet yaa!... Naylon arkadaslar forma ile alakasi yok...! Bizim iyuncular bunlari giyip'de nasil kosuyor ve performans sarbetmeye calisiyor anlamiyorum..
Birseyler Yapilmasi gerek artik!!! Kan Kaybediyoruz...!
kappa'da kendisini aşan bir tasarım ve kumaşla bize iyi forma yapmıştı zamanında.tabi adidasın kalitesi konusunda tartışmam ama asıl prestiji içindeki adam veriyor
Dostum, Adidas formalarini nerdeyse butun takim giyiyor... yani cok var! her ligde var 4-5 tane... ama biz? Bize Kappa Yakisir... tek ve sadece Trabzonspor'a deger!!! Insan kappa'yi gordumu ooo Trabzonspor!!! demesi geliyor..!
bu formalar bence hem kumaş olarak güzel degil hemde görünüş olarak.
ayrıca bizim yukardaki formanın mavisi bizim mavimiz degildir.trabzonsporun tüzükteki mavisi acık mavidir.
Uzun kollu parçalı formalarımızın çıkıp çıkmayacağı belli değil. Sanırım çubukluların satış miktarına göre hareket edecekler. Belli bir plan, program, stratejileri yok yani anlayacağınız.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum