yönetimimiz herşeyden bu kadar uzak durmasının sonucunda trabzonsporumuzun neresine el atsanız elinizde kalıyor...
bir kurum bu kadar beceriksizce yönetilebilir mi ya? bu adamlar işlerini güçlerini nasıl yönetmişler bu zamana kadar?
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
adidasin cubuklu formasini gormek istiyorum kesinlikle super formaydi.. pumanin yaptgi formayi gorduk super cidden patlican moru ve laciver tamda bizim rengimiz saka gibi yaa revizyona once yonetim sora forma sora topcularla gitmek lazim
adidasin cubuklu formasini gormek istiyorum kesinlikle super formaydi.. pumanin yaptgi formayi gorduk super cidden patlican moru ve lacivert tamda bizim rengimiz saka gibi yaa revizyona once yonetim sora forma sora topcularla gitmek lazim
arkadaşlar nike çok basit forma yapıyo..milli takımın forması buna örnek..bize güzel forma yapamaz.. ben adidasın formalarını çok beğeniyorumm..modelleri süper o modellere bordo mavi rengimizçok iigider.formanın kalitesi zaten tartışılmaz..işallah sponsorumuz adidas olur..
kappa'da kendisini aşan bir tasarım ve kumaşla bize iyi forma yapmıştı zamanında.tabi adidasın kalitesi konusunda tartışmam ama asıl prestiji içindeki adam veriyor
Yorum