Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün haznedar TS CLUB'a uğradım. Sadece Beyaz forma kalmamış. Diğerlerinden var ve perşembe tekrar gelecek. Benim gözlemlerime göre en iyi kumaş kalitesi turuncu ve bordo formalarda. Beyazı görmedim birşey diyemiyorum. Bir iki fotoğraf çektim. İsterseniz koyarım. Saygılar.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Sırt numaraları konu oldu mu?

Yorum

• Kocaeli'ndeki nike mağazalarında da yok ancak 16 ağustosta alacağım Allah izin verirse..

Yorum

• Formalar ne zaman trabzonspor.com.tr den siparis edilebilir? Bilen var mi?

Yorum

• İlk olarak ertürk-alihan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar nike formaların arkasına geçen seneki puma yazı stilini nerede yazdırabiliriim aCaba. Ts Club'de yapıyorlarmı ???
            hocam trabzondaysan eğer meydan uzun sokak zafer çarşısının alt katındaki spor mağzasında yapıyorlar her çeşit fonttan. İster yapıştırma ister dijital baskı. Dijital baskı yanlış hatırlamıyorsam 20-25 ytl falandı.

Yorum

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bugün haznedar TS CLUB'a uğradım. Sadece Beyaz forma kalmamış. Diğerlerinden var ve perşembe tekrar gelecek. Benim gözlemlerime göre en iyi kumaş kalitesi turuncu ve bordo formalarda. Beyazı görmedim birşey diyemiyorum. Bir iki fotoğraf çektim. İsterseniz koyarım. Saygılar.
              Resimleri eklede görelim hocam
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İyi çekememişim. İlerki günlerde gidip resim çekicem bol bol. Kusuruma bakmayın. Saygılar...
                Şafak olmuş comolokko

Yorum

• arkadaşlar büyük takımlar en fazla iki forma giyer biri her zaman giydiği forma biride deplasmanda renklerinin catıştığı takımlarla oynarken değişik forma giyorlar ama biz bize sponsor olan firmaların mankeni gibi 5 tane forma giyiyoruz r madrid barca mancester unıted milan sahaya cıktığında futbolcuyu görmeden hangi takım olduğunu anlıyoruz cünkü forması beynimize aşina oldu biz ise hangisi bizim takım anlamamız zaman alıyor bizim de hersene kendi tarzımızda bir veya iki formamız olmalı sahaya cıktığımızda yabancı birkişi tarafındanda işte bu trabzonspor demeli benböyle istiyorum sizlerde benim gibi düşünüyorsanız külübe bu isteğimizi iletelim cevap bekliyorum arkadaşlar saygılar

Yorum

• kapıcıoğlu o turuncu forma uzun kollu mu bana mı öyle geldi?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kapıcıoğlu o turuncu forma uzun kollu mu bana mı öyle geldi?
                      Birader turuncu ve bordo da uzun kol gördüm.
                      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• yha bu nike işareti ve ts aablemi yapıştırma mı yoksa dikiş mi bide uzun kollu forma satışı var mı ben hep bu zmaana kadar kısa kol aldım uzun kollu satılıyo mu
                        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birader turuncu ve bordo da uzun kol gördüm.
                          vay be bu güzel haber uzun kollu forma giyelim bakalım nasıl olacak
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar büyük takımlar en fazla iki forma giyer biri her zaman giydiği forma biride deplasmanda renklerinin catıştığı takımlarla oynarken değişik forma giyorlar ama biz bize sponsor olan firmaların mankeni gibi 5 tane forma giyiyoruz r madrid barca mancester unıted milan sahaya cıktığında futbolcuyu görmeden hangi takım olduğunu anlıyoruz cünkü forması beynimize aşina oldu biz ise hangisi bizim takım anlamamız zaman alıyor bizim de hersene kendi tarzımızda bir veya iki formamız olmalı sahaya cıktığımızda yabancı birkişi tarafındanda işte bu trabzonspor demeli benböyle istiyorum sizlerde benim gibi düşünüyorsanız külübe bu isteğimizi iletelim cevap bekliyorum arkadaşlar saygılar
                            Bencede cok haklisin,klube iletme isine gelince bana uyar.bu birazda ic camasir degistirir gibi sponsor degistirmemizden kaynaklaniyo galiba,bence nikelan oturup uzun vadeli bi anlasma yapilmali ve bu tür istekleride masaya yatirilmali.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anadolu yakasında forma alacağımız bi yer hala yok.daha doğrusu yer var ama forma yok.

Onu geçtim ,

resmi sitede dahi yeni forma satışı yok... Bizim suçumuz günahımız nedir gurbet ellerde kalmışız , ne maçlara gidebiliyoruz ne forma alabiliyoruz
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anadolu yakasında forma alacağımız bi yer hala yok.daha doğrusu yer var ama forma yok.
                                maltepedeki zeynep giyimi aradım bugün formaların en geç cuma günü geleceğini söylediler onlarda bıkmış gelen giden arayan bitmiyor diyorlar bu arada kredi kartına taksitte yapıyorlarmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X