Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünki formalarimiz cok güzeldi...yanlizca sirt numaralari altin renginde olsa daha iyi olurdu...beyaz pek yakismadi...

benim formamin numarasi altin reng
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünki formalarimiz cok güzeldi...yanlizca sirt numaralari altin renginde olsa daha iyi olurdu...beyaz pek yakismadi...
      altın rengi olduğu zamn görünmesi zorlaşıyor eskiden altın rengi idi sonra beyaz yaptılar..

Yorum

• Hey gidi Kappa heyyyyyyyyyyy... su formanin guzelligine bakin yaa! Trabzonspor'un TS Club veya Kappa formalarini isteyen varsa su an Ebay.de satiliyor... ama uye olmak lazim, veya PayPal sart!

Yorum

• o forma kappa değil ts club

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o forma kappa değil ts club
            kappalar Linkte
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kappalar Linkte
              cümlenin yapısına bakarsan "hey gidi kappa heyy"den sonra gelen söze göre söyledim . düzgün türkçe kullanmamaktan kaynaklanıyor yani. linkte olduğunu biz de gördük zati.

Yorum

• gelecek sezon kesınlıkle kappa ya donulmeli rezalet puma...
                bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• ben kappa nın ilk fly air reklamının oldugu formaları cok begenmiştim takıma ayrı bi hava katmıştı.cok güzel di.

eger takım bundan sonra 10 yıl puma ile anlassa 10 yıl forma almam,midemi bulandırıyor pumanın formaları.taa mehmet ali yılmaz döneminden beri nefret ederim o pumadan.

kappa yı tek gecerim bu konuda.
                  En son ince_memed tarafından düzenlendi; 30.12.2007, 14:05. Sebep: eksik kelime
                  SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben kappa nın ilk fly air reklamının oldugu formaları cok begenmiştim takıma ayrı bi hava katmıştı.cok güzel di.

eger takım bundan sonra 10 yıl puma ile anlassa 10 yıl forma almam,midemi bulandırıyor pumanın formaları.taa mehmet ali yılmaz döneminden beri nefret ederim o pumadan.

kappa yı tek gecerim bu konuda.
                    Sana aynen katiliyorum...

Seneye Kappa'ya!!! Artik bir kampanya midir nedir baslatalim yaa

Bugun Uzun Kollu forma aldim Puma'nin yeni sezon... Gercekten Kappa'nin afedersin poposu bile olamaz!!! tam rezalet yaa!... Naylon arkadaslar forma ile alakasi yok...! Bizim iyuncular bunlari giyip'de nasil kosuyor ve performans sarbetmeye calisiyor anlamiyorum..

Birseyler Yapilmasi gerek artik!!! Kan Kaybediyoruz...!

Yorum

• İlk olarak Fatih Efe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kappa'da kendisini aşan bir tasarım ve kumaşla bize iyi forma yapmıştı zamanında.tabi adidasın kalitesi konusunda tartışmam ama asıl prestiji içindeki adam veriyor
                      Dostum, Adidas formalarini nerdeyse butun takim giyiyor... yani cok var! her ligde var 4-5 tane... ama biz? Bize Kappa Yakisir... tek ve sadece Trabzonspor'a deger!!! Insan kappa'yi gordumu ooo Trabzonspor!!! demesi geliyor..!

Trabzon'da kalan arkadaslar yapin birseyler daa!

Yorum

• Bu FormaLar GüzeL Bence..
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu formalar bence hem kumaş olarak güzel degil hemde görünüş olarak.
                          ayrıca bizim yukardaki formanın mavisi bizim mavimiz degildir.trabzonsporun tüzükteki mavisi acık mavidir.
                          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• bu seneki çizgili parçalı ve beyaz formanın uzun kollu olanı var mı acaba bile var mı ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu seneki çizgili parçalı ve beyaz formanın uzun kollu olanı var mı acaba bile var mı ?
                              Evet Emirhan kardesim...

TS Club'ta mevcut ikiside... Ben Cubuklu Uzun Kol formayi Internet'den aldim.. www.trabzonspor.com.tr

ama parcali bilmiyorum ne zaman cikacak? TS Club'ta.... Bekliyoruz.

Yorum

• Uzun kollu parçalı formalarımızın çıkıp çıkmayacağı belli değil. Sanırım çubukluların satış miktarına göre hareket edecekler. Belli bir plan, program, stratejileri yok yani anlayacağınız.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X