Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gentleman istek yapıyorum şu alttaki formanın da bordo turuncusunu yaparmısın...turuncu ağırlıklı olsun ama.

bu da şimdiki bordo mavi formamız gibi olsun

En son Murat' tarafından düzenlendi; 23.03.2008, 20:30.

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eyvallah birader birde bizim armayı orda düşünürsek süpre forma olurduu ama işte keşke olsaaa
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ya tutturmusunuz nıke adıdas dıye ya bunların sadece adı var guzel forma yapamıyolar yaptıkalrıda tek tuk. bence en ıyısı kappa dır. nasılkı roma ve w.bremen formalarıyla bı tarz oldularsa bence trabzonsporda kappa ile uzun surelı bı anlasma yapmalıdır.
        hatta benım en cok sevdıgım formalardan bırı budur bence gelecek yıl cubuklu ve bu forma olabılır. http://www.trabzonspor.org.tr/fotogr...sim.asp?id=502 en azından turuncu gıbı alakasız bı reng degıl karadenızın yeşilınıde anımsatıyo. cok begenmeme ragmen bıturlu alamadım. burdan seslenıyorum eger bu formadan herhangı bırınde varsa ve satmayı dusunuyosa hemen alırım msjınıda beklıyorummmmmm

Yorum

• Kim ne derse desin bu seneki çubuklu Puma formamız çok güzel.
          Renkler canlı.
          Avni Aker'in çimlerine çok güzel uyum gösteriyor.
          Turuncu Puma amblemleri de borda üstüne çok yakışıyor

Yorum

• Bu formalar çok güzel, gösterişli.

ama benim bildiğim kötü günlerimizde hep puma vardı

eski, gösterişsiz sönük renkli kappa formaları daha çok seviyorum nedense...
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ya herkez kappayı seviyor sevmeyin da bana olmuyo o formalar adidas iyidir adidas :d
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kim ne derse desin bu seneki çubuklu Puma formamız çok güzel.
                Renkler canlı.
                Avni Aker'in çimlerine çok güzel uyum gösteriyor.
                Turuncu Puma amblemleri de borda üstüne çok yakışıyor
                sana katılmıyorum kardeşim suan kullanılan forma rengi olan mavi tarbzonun asıl rengi degil gecen senenin bordo-acık mavi olan cubyklu forma bu sezonunkinden daha guzel
                acık mavi bordo'nun üzerinde daha guzel duruyo

FORMAMIZI GERİ VERİN LÜTFENNN!!!!!
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya herkez kappayı seviyor sevmeyin da bana olmuyo o formalar adidas iyidir adidas :d

kardes sanada xl sıparıs ederız yeterkı kappa olsun

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gentleman istek yapıyorum şu alttaki formanın da bordo turuncusunu yaparmısın...turuncu ağırlıklı olsun ama.

bu da şimdiki bordo mavi formamız gibi olsun

aceleyle anca bukadar oldu, oburune zamanim yok idare edin

Yorum

• yukardaki forma hariç herşeye benziyor
                      ama emeğe Saygı tabi arkadaş uğraşmış sağolsun..
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• forma değilde amblem olmadan sweet olarak giyilebilir. Renklerde hoşuma gitti Varmıdır acaba nikeda bu ürün

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aceleyle anca bukadar oldu, oburune zamanim yok idare edin

forma dedigin böyle olucak
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• lanetli Puma'dan kurtulalim baska birsey istemiyorum. Normalde pumayi cok sevmeme ragmen bu marka bize ugursuz geliyor, takim yerlerde surunuyor. Ayrica gercek renklerimizi de kullanamiyorlar, bu seneki mavi bizim mavimiz degil.... Adidas olmasini cok isterim...

Yorum

• Bence yatay çizgi pek güzel durmuyor. Gerçi ligimizde çok örneği yok. O açıdan bir farklılık oluşturabilir. Ama ben kalın dikey çubuklu formaları beğeniyorum. Her ne kadar renkleri pek cazip olmasa da, ilk kez 96 yılında FB karşısında giydiğimiz forma benim için hâla en kaliteli formadır...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yah bu sponsor işin de klüpün pek bi etkisi yok en cok parayı kim veririse o yapıo formayı benim gönlümde adidas veya nike kappa formaları hiç hoşuam gitmiyo bi puma bi kappa yukardaki shirt da benzeyen forma güzel bide bence bizim forma rengimi bordo koyu mavi olması lazim acık mavi hiç yakışmıyor kuruluş muruluş beni ilgilendirmez görünüş önemli fener bile bildimiz laciverti siyah yapdı niye görünüşü güzel olsun die.o adamlar bilmiyor mu sanki o yüzden koyu mavi olsun he acık mavi yapar ssalar ben sadece bordolu olanı alırım acık mavi cırtlak cingene mavisine benziyo

En son Osman Erdoğan tarafından düzenlendi; 24.03.2008, 04:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X