nike yada adidas gerisi yalan....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ts Clubda 188 Ytl Satılan bu eşofmanı 50 ytl ye gittigidiyor.com dan aldım.Satıcıyla irtibata geçip bu fiyata nasıl oluyor dedim.Üretim fazlası olarak az sayıda elimizde var onu bitirmeye çalışıyoruz dedi.
aynısından ben de aldım bugün yarın elime geçer.....inşallah güzeldirler......
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynısından ben de aldım bugün yarın elime geçer.....inşallah güzeldirler......
TS Cluptan alınacak kalitedeki tek ürün. Ben aldım memnunum, kesimi, kumaş kalitesi çok iyi.
Yorum
-
Çizgili formalardan bir tane aldım. Fiyatların yükselmesi bir yana, kalitesinde oldukça düşüş olmuş. Tamamiyle naylondan yapılmış, esneme payı gibi bir durum söz konusu değil. Çekildimi yırtılması olası... Açıkcası yönetimin birçok konudaki beceriksizliklerine bir yenisi de ürünlerin kalitesizliği eklenmiş.... .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
t-shirt almak düşüncesiyle bugün sadri şener tesislerine gittim.Puma T-shirtlerin fiyatı 45-59 Ytl Civarında.Vede Reklam panosunu andırıyor.
Ts Club markalı yeni t-shirtler ise naylonumsu bir kumaştan yapılmış ve gökkuşağı gibi
Kappa Ürünleri Satılan bir mağazaya girdiğim anda mağazanın bir köşesinde 2003-2004 sezonunun Kappa T-shitlerini gördüm.
Bunu 15 ytl ye aldım
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçıncı ürünün oldu abi?
Kappanın t-shirtleri güzeldir. Reklamsız bir t-shirt daha bir zevkle giyilir. Allahtan aria yazısı yokmuş üzerindeGüle güle kullan
vallahi hatırlamıyorum.ama dolabımın tamamına yakını Trabzonspor ürünü.Reklamlı olanı da vardı.fakat ben bunu seçtim.
Bu arada bugün ts club görevlisiyle konuştum.altın rengi iism ve numara baskısı yapılıyor fakat rengi tutturamamışlar.Futbolcularınki gibi olmuyor.DikkatinizeEn son Misina tarafından düzenlendi; 14.09.2007, 23:27.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim Halit ciğim
vallahi hatırlamıyorum.ama dolabımın tamamına yakını Trabzonspor ürünü.Reklamlı olanı da vardı.fakat ben bunu seçtim.
Bu arada bugün ts club görevlisiyle konuştum.altın rengi iism ve numara baskısı yapılıyor fakat rengi tutturamamışlar.Futbolcularınki gibi olmuyor.DikkatinizeBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
paf takımın giydiği cola turka reklamlı bu formalarda ts clubda satılmaya başlanmış.sanırım geçen senenin kullanılmış formalarını ziyan olmasın diye satmaya çalışıyolarTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
hayırlı olsın bakalım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum