Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike ın milli takıma yaptığı atletlerden sonra daha bir soğudum nike dan ayrıca ben türkiyeden bahsediyorum ispanyada satarsın da türkiyede hangi küçük ilde nike mağazası var tüm spor markalarını satarken nike da satıyorlar o kadare işte. ayrıca sizce nike mağazalarında trabzonspor mallarına yer verecek mi. hiç sanmam ama tercihtir. nike ı isteyebilirsiniz ama o zaman da forma değil atlet giyeriz. ayrıca farklı tasarımlara girmeye de gerek yok bence. farklılık değil bordo mavi renk arıyorum ben lacivet kırmızı ya da mavi kırmızı değil neyse inşallah hayırlısı olur ama benim kalbimden adidas geçiyor

Yorum

• yönetimin akıllı olması lazım sırf en fazla parayı verene bırakılmamalı bu iş en fazla puma verdi ona verdiler ne yaptı puma kulube verdiği parayı artırdı ama ürettiği malın kalitesini düşürdü ordan kar etti naylondan forma yaptı renkler berbat naylon olmasından dolayı azcık güneş vursa leş gibi kokuoyor sonunda kimse bu malları almadı daha çok zarar ettik bundan sonra tercih edecekleri firmayı çok para vermesine göre seçmemeliyiz en kalitelisini üreteceksin diye sözleşme yapmalıyız

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soyle yazilan yazilara bir goz attim da galiba arkadaslarin neden Kappa istemediklerini simdi anliyorum. Ama arkadaslar bir Trabzonspor lu zeki, cevik ve zinde olmalidir. Eger iyi vucut hatlarina sahip degilseniz ve biraz da yakin bir gecmiste yapmis oldugunuz evliligin de verdigi guc ile gobeginiz biraz disari tasiyorsa bu Kappa nin hatasi degil ki. Simdi durust olalim lutfen.
        Memlekette herkes kaslı, muhteşem hatlara sahip, göbeksiz ya anasını satayım. Suçlu da Kappa değil biz zaten; yemişim senin Trabzonsporlu vede forma almak istemeni. Biz zayıflara forma yeter, göbekli hatsızlar forma bulamazsa fanila giysin ulem
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Hani bu hafta sponsor belli olacakti?

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hani bu hafta sponsor belli olacakti?
            hep öyle diyoruz zaten transferlerdede öyleyiz ne yazikki

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oylama sonuclari buymus. Bu tabloya bakiyorum ve ne yazik ki icimi karamsarlik kapliyor. Ben hep taraftarimin gercek futboldan anladigini sanirdim. Gerci bunun cok futbol ile bir alakasi yok ama dolayli yoldan aslinda oyle. Taraftarimizin secimi beni tam anlamiyla hayal kirikligina ugratti. Bu taraftarin yonetimin olasi bir Ersun Yanal operasyonuna ses cikaracagini hic sanmiyorum. Sonucta ezilmeye alismisiz biz. Boyle gelmis boyle gider.
              Kusura bakmazsanız, yukarıdaki tablodan geleceğe ve taraftara ait hangi sonuçları çıkardınız açıklar mısınız?
              Hayal kırıklığına uğradığınız konu ne?

Ben anlamadım, bir zahmet...
              Ezilmeye alışmak...?

Çok tuhaf....
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 02.04.2008, 16:21.

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yönetimin akıllı olması lazım sırf en fazla parayı verene bırakılmamalı bu iş en fazla puma verdi ona verdiler ne yaptı puma kulube verdiği parayı artırdı ama ürettiği malın kalitesini düşürdü ordan kar etti naylondan forma yaptı renkler berbat naylon olmasından dolayı azcık güneş vursa leş gibi kokuoyor sonunda kimse bu malları almadı daha çok zarar ettik bundan sonra tercih edecekleri firmayı çok para vermesine göre seçmemeliyiz en kalitelisini üreteceksin diye sözleşme yapmalıyız
                ellerine saglik...

Yorum

• oylama kabul edimesin... hani nerde kappa? nerde adidas?

hile avr bence oylamada...!

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetimin akıllı olması lazım sırf en fazla parayı verene bırakılmamalı bu iş en fazla puma verdi ona verdiler ne yaptı puma kulube verdiği parayı artırdı ama ürettiği malın kalitesini düşürdü ordan kar etti naylondan forma yaptı renkler berbat naylon olmasından dolayı azcık güneş vursa leş gibi kokuoyor sonunda kimse bu malları almadı daha çok zarar ettik bundan sonra tercih edecekleri firmayı çok para vermesine göre seçmemeliyiz en kalitelisini üreteceksin diye sözleşme yapmalıyız

Yorum

• tabiki de adidas isteriz ama sesizimizi duyan yok ki
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tabiki de adidas isteriz ama sesizimizi duyan yok ki
                        bu sitenin linkini sen trabzonspor burosu projelerine gonder..

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sitenin linkini sen trabzonspor burosu projelerine gonder..
                          Ne kadar taktın habu adidasa?

Tamam olsunda yanı....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• adidastan vazgeçmeyenlerdenim.adidasa gözüm kapalı onay veririm ..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani bu hafta sponsor belli olacakti?
                              Bu haber sadece Haber61.net adlı sitede çıktı başka bi yerde görmedim . Malum sitenin yaptığı haberlerin doğruluk payına bakarsak pek düşünücek bişi olduğunu sanmıyorum !!!!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Memlekette herkes kaslı, muhteşem hatlara sahip, göbeksiz ya anasını satayım. Suçlu da Kappa değil biz zaten; yemişim senin Trabzonsporlu vede forma almak istemeni. Biz zayıflara forma yeter, göbekli hatsızlar forma bulamazsa fanila giysin ulem

Kim kızdırdı Murat abimi yahu

Vallaha eğer yönetim kappaya geçerse çok önemli bi müşterisini kaybeder söylemedi demeyin
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X