Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike yada adidas gerisi yalan....

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ts Clubda 188 Ytl Satılan bu eşofmanı 50 ytl ye gittigidiyor.com dan aldım.Satıcıyla irtibata geçip bu fiyata nasıl oluyor dedim.Üretim fazlası olarak az sayıda elimizde var onu bitirmeye çalışıyoruz dedi.

aynısından ben de aldım bugün yarın elime geçer.....inşallah güzeldirler......

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynısından ben de aldım bugün yarın elime geçer.....inşallah güzeldirler......

TS Cluptan alınacak kalitedeki tek ürün. Ben aldım memnunum, kesimi, kumaş kalitesi çok iyi.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Anlamayrum, kulüp kazanmayacaksa neden alıyorsunuz ki bu ürünleri.

Bence Nike, Adidas tan kendinize bişiler almanız daha akıllıca olur.
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Çizgili formalardan bir tane aldım. Fiyatların yükselmesi bir yana, kalitesinde oldukça düşüş olmuş. Tamamiyle naylondan yapılmış, esneme payı gibi bir durum söz konusu değil. Çekildimi yırtılması olası... Açıkcası yönetimin birçok konudaki beceriksizliklerine bir yenisi de ürünlerin kalitesizliği eklenmiş...
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• arkadaslar formalar gayet güzel. sanki adidas veya nike yapsaydi daha güzel olucakti. Ben cubuklu formayi aldik. Fenerlisi, besiktaslisi herkes cok begendi, hepsi giymek istedi. Keski bizim takimda da böyle forma olsa dediler. Nankör olmayin

Yorum

• t-shirt almak düşüncesiyle bugün sadri şener tesislerine gittim.Puma T-shirtlerin fiyatı 45-59 Ytl Civarında.Vede Reklam panosunu andırıyor.

Ts Club markalı yeni t-shirtler ise naylonumsu bir kumaştan yapılmış ve gökkuşağı gibi

Kappa Ürünleri Satılan bir mağazaya girdiğim anda mağazanın bir köşesinde 2003-2004 sezonunun Kappa T-shitlerini gördüm.

Bunu 15 ytl ye aldım
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kaçıncı ürünün oldu abi?

Kappanın t-shirtleri güzeldir. Reklamsız bir t-shirt daha bir zevkle giyilir. Allahtan aria yazısı yokmuş üzerinde Güle güle kullan

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaçıncı ürünün oldu abi?

Kappanın t-shirtleri güzeldir. Reklamsız bir t-shirt daha bir zevkle giyilir. Allahtan aria yazısı yokmuş üzerinde Güle güle kullan
                    Teşekkür ederim Halit ciğim

vallahi hatırlamıyorum.ama dolabımın tamamına yakını Trabzonspor ürünü.Reklamlı olanı da vardı.fakat ben bunu seçtim.

Bu arada bugün ts club görevlisiyle konuştum.altın rengi iism ve numara baskısı yapılıyor fakat rengi tutturamamışlar.Futbolcularınki gibi olmuyor.Dikkatinize
                    En son Misina tarafından düzenlendi; 14.09.2007, 23:27.

Yorum

• bu kappa dan niye vazgeçildi anlamak mümkün degil dandik renkte forma yapıyo 2 senedir bi tek bordo mavi çubuklu forma güzel

Yorum

• kıymetini bilemedik ya kappanın daha ne diyim puma allah belanı vere ama bi marka 5000 tane takımla anlaşırsa böyle olur adamlar bizimi ipliycek..

takımla bi alakası yok ama bunu aldım 19 ytl ye şuan burada 25 ytl isteyen olursa alabilir . Çok kaliteli bişey..

Yorum

• bende kappanın t-shirtlerini çok beğeniyorum

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkür ederim Halit ciğim

vallahi hatırlamıyorum.ama dolabımın tamamına yakını Trabzonspor ürünü.Reklamlı olanı da vardı.fakat ben bunu seçtim.

Bu arada bugün ts club görevlisiyle konuştum.altın rengi iism ve numara baskısı yapılıyor fakat rengi tutturamamışlar.Futbolcularınki gibi olmuyor.Dikkatinize
                            Haklısın hocam ben bastırdım öyle pek parlak değil mat duruyor ancak bu senenin mavisi koyu olduğundan bordo yazı pek ideal değil. Mesela 40.yıl formalarının bordo fonuna en iyi mavi gidiyor, bordoya altın rengi olmuyor. Bu senenin de çubuklu ve mavi formasında mavi fonda bordo yazı çok boğuk ve karanlık görünüyor, o yüzden altın rengi ideal veya yazıyorlarsa beyaz..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• paf takımın giydiği cola turka reklamlı bu formalarda ts clubda satılmaya başlanmış.sanırım geçen senenin kullanılmış formalarını ziyan olmasın diye satmaya çalışıyolar

Yorum

• hayırlı olsın bakalım...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X