Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar trabzonsporun turuncu formasını nerden bulabilirim varsa satmak isteyen var mı çok arıyorum ama bulamıyorum
    bende kappa nın reklamsız formalarını arıyorum ama yok
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• pumanın formalarını hiç begenmiyorum

Yorum

• ahhh o kappanın formalarııı deli manyak tııı bir tek trabzonun forması güzeldi o zmanlar ama şimdiii....

Yorum

• Arkadaslar,

Bu sene Genel Kurul'da Yonetim degissin... Hemen Kappa'ya donecegiz..!

Kappanin bize su formalarini yapmasini istiyorum:

1, Cubuklu Yeni biz dizayn ile Kappa...
          2, Duz beyaz veya cubuklu forma... (2005'deki turuncu nasil kullandiysa buda oyle, beyaz cok yakisir kappaya)
          3, Siyah... Bordo Mavi aynen Roma gibi

aslinda kappa bir tane daha Turuncu yapsa mukemmel olur! o zamanlar yesil vardi... oh

Allahim boyle formalari insallah ruyamizda deyil, yakin zamanda goruruz..

Yorum

• Kappppaaaa

Yorum

• Arkadaşlar Kappanın çubuklu kısa kollu formasını bulabileceğim bi yer bilen var mı?
              12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
              - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
              Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Kappanın çubuklu kısa kollu formasını bulabileceğim bi yer bilen var mı?
                eğer bulursan banada haber ver.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eğer bulursan banada haber ver.
                  kadıköyde rıhıtmda ramazan sonuna kadar TS Club standı var orda bulabilirsiniz.Bahçelievlerde gerçek mağazaları da. Ayrıca fiyatları da eskiye göre uygun 35 ytl.
                  "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar,

Bu sene Genel Kurul'da Yonetim degissin... Hemen Kappa'ya donecegiz..!
                    Sözlesmeler karsiliklidir bildigim kadari ile, her isteyen istedigi zaman marka degistiremez.....

Bu konuda Besiktasin basi dertte....Kendi basina Puma dan Umbroya gecti (isi cok iyi biliyorlarya )...
                    Puma Avrupa ile su anda 6-7 Milyon euroluk tazminat yükümlülügü ile karsi karsiyalar.
                    Mahkeme sonuclanmadi , ama Puma lehine karar verilcegi kesin...

Herhangi bir Türk sirketi olsa, Lescon vs., rica , araci ile sözlesme ipatl edilir, ama karsinda dünya markasi var...

Bu yüzden, kovalim, gönderelim, sözlesmeyi feshedelim derken böyle seyleri gözönünde bulundurmak gerekir.

Yorum

• İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözlesmeler karsiliklidir bildigim kadari ile, her isteyen istedigi zaman marka degistiremez.....

Bu konuda Besiktasin basi dertte....Kendi basina Puma dan Umbroya gecti (isi cok iyi biliyorlarya )...
                      Puma Avrupa ile su anda 6-7 Milyon euroluk tazminat yükümlülügü ile karsi karsiyalar.
                      Mahkeme sonuclanmadi , ama Puma lehine karar verilcegi kesin...

Herhangi bir Türk sirketi olsa, Lescon vs., rica , araci ile sözlesme ipatl edilir, ama karsinda dünya markasi var...

Bu yüzden, kovalim, gönderelim, sözlesmeyi feshedelim derken böyle seyleri gözönünde bulundurmak gerekir.
                      Evet Besiktas gibi herkese 5-6 milyon tazminat ödeyecek gücümüz yok.

Gerci Puma'nin bazi formalarda gögüs reklamini yada logoyu eklememesi bence olasi bir tek tarafli fesh'te bizi tazminattan kurtaracaktir heralde.

Isi bilen bir Yönetim gelsin bir caresine bakarlar nasilsa
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• aynen... Olsunda YONETIM olsun... malesef bizde o yok!

Kappa

Yorum

• bn adidasdan yanayım...!

Yorum

• adidas olmalı her yerde her şekilde bulunur ve kalitelidir
                            Trabzonspor'lu Doğdum Trabzonspor'lu Ölürüm.Cekilmez Acilar Olsada Yüreğimde Bitmez Bu Sevda.
                            Bitiremezler

Yorum

• Bakin yonetim, bu seneki kappa formalari...

Offffffff...........

Insallah Seneye bu puma sozlesmesi biterde kurtuluruz..... ne fayda once yonetim gitsin sonra isler yavas yavas yerine gelir..

Yorum

• ben kappaları beğenmedim valla...hiç tasarım denen birşey yok yaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X