Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aha yeni forma sponsoru burda belli:

Bence hicde fena degil.
    .

Yorum

• olması imkansız çünkü bu gecen sezonun forması

yani böyle olacaksa bu formadan bende var almama gerek yok sadece reklamı değiştiririm ççç
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Abi imkansiz diye bisey yok. Yeni sponsor iste. Gir, gör:

.

Yorum

• sponsor bu şekilde kullanılacaksa tam anlamıyla rezalet
          kimse bana ''tez canlılıktan'' ''yapıcı olmaktan'' bahsetmesin.

pazar forması resmen. Evde tükenmez kalemle türk telekom yazın üzerine daha iyi
          -ibrahima yattara-

Yorum

• hayır abi reklama bişey demiyorum da bizi reklam bağlamıyor benim için tasarımda cok önemli bu gecen sene ki forma?
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sponsor bu şekilde kullanılacaksa tam anlamıyla rezalet
              kimse bana ''tez canlılıktan'' ''yapıcı olmaktan'' bahsetmesin.

pazar forması resmen. Evde tükenmez kalemle türk telekom yazın üzerine daha iyi
              Abarttin. Simdiki avea yazisindan ne farki var. Bence avea'dan güzel...
              .

Yorum

• Yeni sezon formalarımızda sponsorumuzun nasıl kullanıldığını görmüş olduk, hayırlı olsun.

Türk Telekom'un logosunun dışında üst satırda Türk alt satırda Telekom şeklinde olacağı bilgisini paylaşmıştım.

Bu renklerde ekstradan zemin kullanmaya gerek olmadığını da görmüş olduk.

Yeni formaların tanıtımı henüz yapılmadı neden yeni formayı göstersinler ki. Bu sefer neden yeni formayı gösterdiniz diye kıyamet kopacaktı.

Geçen sezon aynı formadaki bordo zemini eleştirenler bunu da beğenmez şimdi. Çözüm? Çözüm önerisi yok! çünkü beğenmemeye programlamışız kendimizi ve olayı sağlıklı değerlendirme derdimiz yok. Yeni formalar çıksın yazılacakları biliyorum.

Abartı büyüklükte de değil, gayet güzel.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 17:54.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayır abi reklama bişey demiyorum da bizi reklam bağlamıyor benim için tasarımda cok önemli bu gecen sene ki forma?
                  Evet gecen seneki forma fakat ayni formayi bu sezon tekrar kullanacagiz.

Tek fark sponsor degisikligi ve nakisli arma olacak...
                  .

Yorum

• bencede gayet güzel
                    daha oncekı formalardaki avea yazılarına bir bakın isterseniz
                    parçalı formamızda beyaz forma gibi gecen senekının aynısı olacak galıba
                    .:'TraBz0nSp0r':.
                    X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet gecen seneki forma fakat ayni formayi bu sezon tekrar kullanacagiz.

Tek fark sponsor degisikligi ve nakisli arma olacak...
                      öyle bi saçmalık olamaz abi hele parcalı forma için bu kesinlikle düşünülemez ...

hani bizim özel koleksiyonumuz 2. senemiz....

Yorum

• TTNet dahada güzel olabilirdi fakat buda cok güzel olmus bence...
                        .

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
                          En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:53.
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• almamak için bahane arıyor değilim ama 2 senedir bana forma ''aldırtmıyorlar''

sitede tasarımla grafikle az çok haşır neşir insanlar lütfen akl-ı selim bir şekilde bu sponsorun kullanılış şeklini nasıl güzel bulabiliyorlar anlamıyorum.

veya şöyle sorıym türk telekom yazısı daha basit daha kötü nasıl kullanılabilirdi.?
                            -ibrahima yattara-

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öncelikle yazı stili ve reklamın boyutları güzel olmuş peki nike arması mavi renk olsa reklamda da TÜ ve TELE kısmı mavi olsa RK ve KOM bordo olsa nasıl olurdu acaba???
                              nike arması olmaz buyuk ıhtımal ama TÜ ve TELE kısımları hakkında söylediklerine katılıyorum...
                              .:'TraBz0nSp0r':.
                              X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öncelikle yazı stili ve reklamın boyutları güzel olmuş peki nike arması mavi renk olsa reklamda da TÜ ve TELE kısmı mavi olsa RK ve KOM bordo olsa nasıl olurdu acaba???
                                Yazdığın gibi okunur ve okunma zorluğu olurdu, bu hali güzel. Bir de şu kollardaki Ülker logolarının beyaz zeminlerini kaldırsalar daha da güzel olur.

Parçalı forma sene ortasında piyasaya çıktı, elimizde hala forma varsa satılmasının giyilmesinin bir mahzuru yok bence.

Şunun şurasında ne kaldı zaten, hepsini göreceğiz zaten.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X