Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resimde bordomavi net'in amblemi var.Bu çalışma sana mı ait bordomavi.net e mi?Ben hiç beğenmedim de ondan soruyorum.Forumu takip eden eziklere bizimle dalga geçmeleri için malzeme vermekten başka birşey değil.
    Dikkat ettiysen sağ tarafta benim ismim de yazıyor.
    bladell mümkünse bundan sonra ne amblem olsun ne wallpaper olsun benim çalışmalarımı kopyalayıp kullanma!

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dikkat ettiysen sağ tarafta benim ismim de yazıyor.
      bladell mümkünse bundan sonra ne amblem olsun ne wallpaper olsun benim çalışmalarımı kopyalayıp kullanma!
      tamam arkadaşlar özür diliyorum halit abi elimdeki poster amaçlı tek bu resim var yeni olarak , imzanı görmedim özür dilerim ama resim düz bir resim üstünde bi çalışma yapmamışsın ama yine de suç benim kusura bakma ama abi böle cevaplar da yazma sanki her resmimi senin resimlerinle yapıyorum bu ilk ve son hatam...özür dilerim kusura bakma
      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tamam arkadaşlar özür diliyorum halit abi elimdeki poster amaçlı tek bu resim var yeni olarak , imzanı görmedim özür dilerim ama resim düz bir resim üstünde bi çalışma yapmamışsın ama yine de suç benim kusura bakma ama abi böle cevaplar da yazma sanki her resmimi senin resimlerinle yapıyorum bu ilk ve son hatam...özür dilerim kusura bakma
        Diğer wallpaperlarında da rastladım da o yüzden söyleyeyim dedim. Sadece tek wallpaperda değildi Başlık amacından uzaklaşmasın...

Yorum

• Çubuklu formalarımız önmüzdeki haftadan itibaren online sitemizde de satışa sunulacak arkadaşlar bilginize
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• YENİ FORMALARDA KULLANILAN MAVİ bizim gerçek mavimiz değil diyoruz
            aşağıdaki resimde n.pereklinin giydiği formadaki mavi koyu şimdikiyle aynı...!

Yorum

• Taraftarımızın rahatsız olduğu konu yalnızca renk değil aslında.
              Kappa değişik maviler kullanmıştı hepsini keyifle ve sorun etmeden giydik ve çok beğendik. Son dönemde tam istediğimiz renkler kullandığı için ayrıca sevdik.

Bence asıl sorun kalite ve ürünün takdimi ile alakalı.

Formalar kumaş olarak kalitesiz olunca üstündeki rengi de göstermiyor.
              Kappadaki kumaş kalitesi taraftarımızın haklı sevgisini kazanmasına neden olmuştu. Onca para verdiğiniz ürün giydiğinizde sizi rahatsız etmemesi lazım.
              Grafik Tasarımcı olarak işimden bir örenk vereyim ofset baskıda aynı rengi birinci hamur veya kuşe kağıda basarsanız farklı sonuçlar elde edersiniz; kumaşta da aynı şey söz konusu bence. Kumaşın kalitesi, cinsi, parlak veya mat oluşu üzerine vuracağınız rengi de etkiler. Aynı rengi uyguladığınız farklı kumaşlarda farklı sonuçlar elde edebilirsiniz ( hatırlayın geçen seneki hazırlık maçında giydiğimiz janjanlı parlak formalarımızı )

Puma'nın da dünyadaki çizgisiyle apayrı olarak pazarlama ve iş kalitesi konusunda çözemediğim bir umursamaz tavrı rahatsız ediyor bizi.
              Sanki zoraki yapıyor ve bu işten hiç para kazanmıyor gibi davranmaları şaşırtıcı. Uzun vadede puma markasının ne hallere düştüğünü görmüyorlar mı?

Ürün almak istiyoruz; çeşit yok, kalite yok, elindeki yıldızların veya ürünleriyle pazarlayacağın yeni transfer yok. Olumsuzluklar ve tavırlardaki umursamazlık bizi kırıyor.

Dünyada ürün ve forma almak için bu kadar didinen ama sonuca ulaşamayan başka taraftar yoktur heralde.

İddia ediyorum; bu renk kombinasyonlarını Kappa yapmış olsaydı olayı farklı değerlendirmiş olacaktık.
              Adamlar turuncu formayı bile sevdirmişti.

Tıpkı hoca veya yönetim değişikliği gibi sponsorumuzu da -bizimle özdeşleşmiş- Kappa değiştirirsek birçok sorun çözülür diye düşünüyorum.
              Yoksa bu sene kumaş kalitesi veya rengi değiştireceklerinden ( değişsin isteğim var ama ) ümidim yok, bilmem yanılıyor muyum?
              En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 15:48.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• çubuklu formanın arka kısmını da fotolayıp buraya yapıştırabilirmisiz?..(Resmi koyan arkadas)..
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• a f s,

iş tamamiyle yönetimde bitiyor bence. Kurumu amatörlere, bakkal zihniyetine, vizyonu olmayan kişilere/kadrolara teslim edersen olacağı buydu zaten. En bariz örneği bu Puma formalar. Puma formaları Ts Club yetkililerine gönderiyor ve bu garip renk yetkililerce kabul görüyor. Neyi onayladıklarını, bunun ne gibi etkisi-tepkisi olacağını dahi (ki bahsettiğimiz formamızın renkleri yani) düşünemiyorlar, hesaplayamıyorlar. Senin de dediğin gibi zaten milletin asıl isyanı bu vizyonsuzluk, bu iş bilmemezlik, bu duyarsız zihniyet. Ürün alacağız piyasada ürün yok, çeşitlilik yok, olanlarda çok kalitesiz. Düşünü ya, bizim burada ki Ts Club benden alıyor haberleri (ne zaman formalar çıkacak, formalar neye benzeyecek!). Ya çubuklu formalar Trabzon'da satışta ve bizler hala neye benziyor bunu dahi bilmiyoruz!
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çubuklu formanın arka kısmını da fotolayıp buraya yapıştırabilirmisiz?..(Resmi koyan arkadas)..
                    Arkadaşım aynı geçen seneki gibi arkası değişen bişe yok.Yazdım bunu kaçıncıya.

Yorum

• arkadaşlar beyaz formayı istanbulda nerde bulabilirim??yardımcı olursanız çok sevinirim..

Yorum

• Dikkatimi avea logosu çekti. Formanın ortasında değilde solunda biraz. İlk başta münferit bir şeydir diye düşündüm fakat çubuklu formanın resimindeki logoya dikkat edince onunda öyle olduğunu farkettim

Murat

Yorum

• Bu parçalı formayı bekliyordum ne zamandır.yapıldı şimdide renk gitti.

Yorum

• logodaki küçük mavi noktamı acaba merkez alınıyo. tam o gelmiş merkeze çünkü.

Yorum

• Kupa maçlarında giydiğimiz formalarda yazdığı gibi logo yalnızca avea şeklinde kullanılsa olmaz mı?
                              Çünkü Galatasaray da aynı şekilde amblemsiz yalnızca tipografik logoyu kullanıyor. Tahmin ettiğim gibi takımın giydiği forma ayrı taraftarlara sattıkları ayrı galiba.
                              Buyur burdan yak!
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Valla gözüken o ki merkez olarak logonun tamamını değilde logonun içindeki noktayı kullanmışlar

2007 - 2008 Sezonu Orjinal Forması PUMA - Parçalı demişler online sitede. Sanırım UEFA'yla ilgili bir durum. Kollardaki reklamlarda kapatılmıştı mesela maçta.
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X