Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inanılmaz bir amatörlük yimpaş yozgatsporla aynı ürünleri giyiyormuşuz

Yorum

• Her sezon başka bir bomba.
      Bu sefer renkler tuttu ama ürünler hem katalog hem pahalı.
      Burada sorun yönetimdedir herhalde yoksa macron bunu yapayım dememiştir.

Yorum

• Katalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.
          Yönetim sadece rakip taraftara çalışmıyor belli

Yorum

• Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.

Tsnin 69 pounda sattığı eşofman üstü (seremoni ceketi) macron'un sitesinde outlet bölümünde Verona logolu 29 pound (geçen sezonun ürünü). Onlar İtalya'dan almıyor galiba

edit ek:

En son Ufuk tarafından düzenlendi; 28.06.2022, 16:54.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Bu fiyatlara satacaklarsa italyadan filan getirmesinler. Trabzonda italyadaki dilencinin kazandigi paradan cok kazanan insan sayisi ne kadardir?

Ayni olimpiyattaki isi yapiyorlar. 10 tane 100er liradan satmak yerine 1 tane 1000 liradan satacaklarini dusunuyorlar.

Trabzonspor zenginlerin takimi degildir. Bunu da umarim bir gun hatirlarlar.
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• ve kahreden haber geldi 2m€ için çekilecek dert değil bu vestel

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ve kahreden haber geldi 2m€ için çekilecek dert değil bu vestel
                    ve 3 yıl

Yorum

• Sponsor anlaşması demek formaların tanıtımı demek

Yorum

• Ürünler katalog ürünü ve fazla pahalı. Tek olumlu yönü renk tonları olmuş.

33.jpg

22.jpg

1 1.jpg

Yorum

• Ekonomik kriz şu bu tamam da
                          anlaşmanın Türk lirası üzerinden olması ve günümüz kuru ile 2 milyon Euro bile etmemesi facia.

vestel resmen bedavaya reklamını yapıp geçiyor.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Vestel'e yakışmadı bu para kulübe dayatmışlar gibi başka kimse vermez bu parayı size yeter mi demişler...
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vestel renk konusunda yine aynı diyorlar

Yorum

• Formalar ayın 1 inde satışa çıkacak diyorlar ama ne tanıtım var ne de birşey...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X