inanılmaz bir amatörlük yimpaş yozgatsporla aynı ürünleri giyiyormuşuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Katalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogdan seçilmiş olmasına rağmen macron giydiğimiz günden bu yana en iyi antrenman tshirtleri. İtalyadan geldiği için fiyatların pahalı olması anlaşılabilir ama ürünler ekstra pahalı geldi. Ayrıca Bandırmaspor falan da giymiş olabilir ama bizimkiler göze hitap ediyor bence. Formaların katalog olduğunu düşünmüyorum ben.
Tsnin 69 pounda sattığı eşofman üstü (seremoni ceketi) macron'un sitesinde outlet bölümünde Verona logolu 29 pound (geçen sezonun ürünü). Onlar İtalya'dan almıyor galiba
edit ek:
En son Ufuk tarafından düzenlendi; 28.06.2022, 16:54.( ゚д゚)
Yorum
-
Bu fiyatlara satacaklarsa italyadan filan getirmesinler. Trabzonda italyadaki dilencinin kazandigi paradan cok kazanan insan sayisi ne kadardir?
Ayni olimpiyattaki isi yapiyorlar. 10 tane 100er liradan satmak yerine 1 tane 1000 liradan satacaklarini dusunuyorlar.
Trabzonspor zenginlerin takimi degildir. Bunu da umarim bir gun hatirlarlar.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve kahreden haber geldi 2m€ için çekilecek dert değil bu vestel
Yorum
-
Ekonomik kriz şu bu tamam da
anlaşmanın Türk lirası üzerinden olması ve günümüz kuru ile 2 milyon Euro bile etmemesi facia.
vestel resmen bedavaya reklamını yapıp geçiyor.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum