Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neyse en azından macron bizi biliyor. forma konusunda inşallah bu sefer nokta atışı yapacaktır yönetim. ama artık koyu renk formadan gına geldi. alternatif bir renk düşünemiyorlar mı başka? bu seferkilerin üçü de alternatif forma oldu zaten.

yönetim inşallah adam gibi modeller seçer bu sefer.

Yorum

• neyse ki yanlıştan dönülüp Macron ile anlaşılmış, adidas falan intihar olurdu zor ama benim beklentim güzel bir çubuklu ama lütfen artık yakalı bir şey yapma macron... bir tane parçalı bir de beden kısmında bordo mavi olan bir beyaz forma...

Yorum

• Forumda önceki sayfalarda belirtmiştim. İlgili yöneticiyle geçen ay konuştuğumda Macron ile bir yıl uzattıklarını formaları Ocak ayında belirlemiş olacaklarını söyledi. Sanmıyorum ki görüşmeler Mart-Nisan ayında olsun. Zaten biz Macron'u biliyoruz onlar da bizi biliyor. Forma seçiminde geç kalınmayacaktır. Önemli olan gerçekten renklerimizi görebildiğimiz göze hoş gelen setler giyebilmek. Umarım bu seneki gibi hata yapmazlar.

Yorum

• Kalite ve detay olarak son zamanlardaki en iyi formalar Macron. Niye değiştirmek istediler acaba? Şu formaların tek kusuru renkleri. Onları da firmaya seçtirmeyeceğine göre, bir şey değişecekse o renkleri isteyen, onaylayan yönetici değişmeli.

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende umro diyorum bordo mavi renkleri çok iyi kullanıyor ingilterede burnley ve westham a yaptığı formaların tasarımı olsun renklerin ahengi olsun 10 numara yapıyor bu işi.
          Drogheda'nın beyaz forması da hoş umbro çok iyi yapmış. Beyaz formaya atlet gözüyle bakan beni bile etkliyor.

Umbro'nun Burnley, West-ham formaları pazarda basılmış gibi duruyor tasarım olarak ama renkleri o kadar güzel ki her Trabzonsporlunun hayali resmen

Macron'a alacaksın kardeş bana şu renklerde forma yap diyeceksin, yok ben Karabük forması yapacağım mı diyecek.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kalite ve detay olarak son zamanlardaki en iyi formalar Macron. Niye değiştirmek istediler acaba? Şu formaların tek kusuru renkleri. Onları da firmaya seçtirmeyeceğine göre, bir şey değişecekse o renkleri isteyen, onaylayan yönetici değişmeli.

Drogheda'nın beyaz forması da hoş umbro çok iyi yapmış. Beyaz formaya atlet gözüyle bakan beni bile etkliyor.

Umbro'nun Burnley, West-ham formaları pazarda basılmış gibi duruyor tasarım olarak ama renkleri o kadar güzel ki her Trabzonsporlunun hayali resmen

Macron'a alacaksın kardeş bana şu renklerde forma yap diyeceksin, yok ben Karabük forması yapacağım mı diyecek.
            Renk karmaşasına son vermek için resmi renklerimiz bir önceki yönetim zamanında kodları ile birlikte kulüp tüzüğüne işletildi,şampiyonluk yıldızımızda olan sarı renk tonuna kadar hem de.

Hiç bir tedarikçi kendi kafasına göre renk belirlemez,bunun için pantone renk kodları vardır ve bu renk kodları kullanılır tekstil sektöründe,kullanılan kumaşın boyayı emme ve yansıtma,renk pigmentlerinin dağılımı gibi detaylarla bir renk kartelası sunulur müşteriye ve müşteri istediği rengi onaylar,sonra üretime geçilir.

Macron'a hangi renk onaylandıysa onu aldık.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renk karmaşasına son vermek için resmi renklerimiz bir önceki yönetim zamanında kodları ile birlikte kulüp tüzüğüne işletildi,şampiyonluk yıldızımızda olan sarı renk tonuna kadar hem de.

Hiç bir tedarikçi kendi kafasına göre renk belirlemez,bunun için pantone renk kodları vardır ve bu renk kodları kullanılır tekstil sektöründe,kullanılan kumaşın boyayı emme ve yansıtma,renk pigmentlerinin dağılımı gibi detaylarla bir renk kartelası sunulur müşteriye ve müşteri istediği rengi onaylar,sonra üretime geçilir.

Macron'a hangi renk onaylandıysa onu aldık.
              Ben de onu diyorum zaten. Renkleri açık tonda olsa son yıllardaki en iyi formalar ama adidasla anlaşmaya çalışılıyor. Neden macronun ne suçu var? İyi forma yapmak mı suç? Bu değişim kararı altındaki hedefi çözemedim.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Macron ile tekrar anlaşılması olumlu bence sadece şu formalara kim karar veriyor ve görüşmeleri kim yapıyorsa biraz daha özen gösterirse seviniriz

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Macron ile tekrar anlaşılması olumlu bence sadece şu formalara kim karar veriyor ve görüşmeleri kim yapıyorsa biraz daha özen gösterirse seviniriz
                  Formalara kim karar veriyorsa özen falan göstermesin, doğrudan evine göndersinler. Macron'u da kendi kendilerine bıraksınlar. Adamlar yönetimdeki herkesten çok daha isabetli seçimler yaparlar. Tasarım nedir renk nedir bilmeyen adamlara forma seçtirirsen bordo lacivert forma giymemek için her maç beyaz formayla sahaya çıkarsın öyle.

Yorum

• Ya yönetimden görevli kimse şu başlıkta 15 dakika geçirse forma seçiminden önce "bizim renkler aslında buymuş. Şu aştın villanın model de güzelmiş bak. Taraftar da istiyor galiba böyle olmasını. Bizim ekubana hugoya da yakışır" der ve doğru düzgün bir şeyler seçer.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de onu diyorum zaten. Renkleri açık tonda olsa son yıllardaki en iyi formalar ama adidasla anlaşmaya çalışılıyor. Neden macronun ne suçu var? İyi forma yapmak mı suç? Bu değişim kararı altındaki hedefi çözemedim.
                      Hayır,burada bazı arkadaşlar sanki Macron,elinde kalan lacivert ve bordo kumaşları bize forma olarak gönderdi şeklinde davranıyor o sebeple yazıyorum.

Kumaşın özelliğini,kalitesini,formanın dizaynını eleştirmek kabul edilebilir de renk çok alakasız bir eleştiri üretici firma,ne isteniyorsa onu yapıyor.Konuyu açıklığa kavuşturmak istedim.
                      • Memento mori

Yorum

• Puma, Macron, Kappa bunların hepsi Trabzonspor'umuz için çok iyi bu sponsorların hepsi olur...

Yorum

• Malum forma o kadar kötü duruyor ki bir dönem daha görecek olmak kötü. Keşke 2. yarıya bir değişiklik yapıp renkleri düzeltilmiş halini çıkarsalar. Madem sene başı yapılan yanlışları düzeltme evresindeyiz. Hem forma satışında da biraz hareketlilik olur. Zannediyorsam geçmişte de böyle bir şey oldu. Tam hatırlamıyorum ama şimdi baktım 2008-09 sezonunda devre arasında düz formalara ek olarak parçalı çıkarmışız. O sezon toplam 6 formamız olmuş maşallah.

Yapılmayacak bir şey değil ama zaten bunu yapabilecek farkındalığa sahip olsalar işin başında böyle bir şey çıkmazdı. O yüzden beklentim yok ama yazayım dedim.

Şu adidas olayı da anlamsız bir şeydi. Hiç uğraşmamak için olayı kökten çözüp kataloğa geri dönmek istediler herhalde. Rengiydi, deseniydi kim uğraşacak

Bu arada renk olayı sadece o forma için geçerli değil. Genel olarak zaten renkleri kullanamıyoruz ama afs abinin bahsettiği gibi şöyle bir şey de var; 3 senedir alternatif renk olarak koyu gri / siyah kullanıyoruz. Taraftarın bu tarz bir renge talebi vardı ama bu talebin nedeni belliydi. Hiç siyah formamız olmaması, tepki mesajı olarak vs. İlk kez çıkardın çok sevildi, hadi ikincisinde de ona yakın çıkardın tamam. Üçüncü sene yine aynı ton çıkarmak alternatif forma mantığı için anlamsız ve sıkıcı. Bu seneki bana göre diğerlerine kıyasla en kaliteli olanı ama fazla bir etkisi olmadı. Zaten alternatif renk dediğin adı üstünde orjinal renk değil, bir sene beyaz olur bir sene turuncu, gri vs. Ama biz gidip orjinal rengi değiştirip alternatif rengi aynı tutuyoruz o da bize özgü

Aslında fazla uzakta da aramaya gerek yok rengi. Bu sene çıkardığımız antrenman ürünlerinde farkında olarak veya olmayarak harika bir alternatif forma renk kombini bulmuşuz. (foto seçimi için kb 😕 )

İlla maviyi koyultacaksak böyle şeylerde kullanabiliriz. Bordonun yanında koyultunca olmuyor. Armayı da direkt fotodaki gibi monochrome yap al sana mis gibi forma. Benim de aklımda koyu mavili bir forma tasarımı vardı da üşenip yapmadım.

Gri & siyah ile açık mavi de çok güzel duruyor. Ki bu seneki formada da gayet güzel durdu. Ama işte üstte dediğim gibi 3 sene üst üste koyu gri ağırlıklı forma çıkarmak yerine bir sene açık mavi çıkarırsın illa griyi kullanmak istiyorsan da orada kullanırsın. Aşağıda ki taraftar tasarımı gibi.

Tabi bunların şort, konç seçimi falan da var yine aşırı vasat kaldığımız konu olarak ama oraya girmeyeyim :d

Özet: bunlar zor değil, bunları yapamamanın da bahanesi yok. tamamen karar vericilerin beceriksizliği. diğer bir çok şey de olduğu gibi.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• şikeciler pumayla anlaşmış.

Yorum

• Adidas’la neden anlaşılamıyor ? Doğru düzgün kaliteli forma görmek istiyoruz. Değişiklik yeni bir yüz denenecekse NB olsaymış bari Macron pek başarılı gelmedi bana.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Adidas olmamasına sevindim.

Sevgili Macron, yapacağın basit renk tonları ve modeli böyle bir parçalı, bir tane mavi ağırlıklı çubuklu, içinde bordomavi detaylar olan alternatif forma (gri, siyah, koyu renk olmasın bu sefer)
                                Tüm modeller beyaz şort ve bordo mavi şort ve çoraplarla kombin edilebilir olsun. Ve olası şampiyonluk ve kupa ihtimaline karşı Türk bayrağı yerini baştan ayarlayın.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X