Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Bu formaları kim yapmış muazzam duruyor, fotoğraflar da harika olmuş.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu formaları kim yapmış muazzam duruyor, fotoğraflar da harika olmuş.

bu arkadaş yapmış. tasarımların güzelliğinin dışında bir beşiktaş taraftarının bu denli özenli bir Trabzonspor çalışması yapması ise gerçekten takdire şayan bir durum.
                        geçmiş çalışmalarına da baktım, Trabzonsporumuza bol bol yer vermiş çalışmalarında.
                        mesela şu set de müthiş;

bu tarz forma tasarımı ile uğraşan genele hitap eden profillerde bu denli Trabzon'a önem veren özen gösteren ve sık tasarım yapan çok nadir denk geliyorum. bu arkadaş da işini özveri ile yapanlardan. tüm taraftarımıza takip etmelerini öneririm
                        En son BURGUNDYandBLUE tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 16:26. Sebep: imlâ

Yorum

• Yukarıdaki formalar gerçekten de muhteşem duruyor. Özellikle çubuklu ve siyah olan.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yukarıdaki formalar gerçekten de muhteşem duruyor. Özellikle çubuklu ve siyah olan.
                            Vallahi muhteşem bence de... Ben en çok Şampiyonlar Ligi için özel tasarladığı lacivert bordo karışımı ve anladığım kadarıyla Trabzonspor armasının üstündeki eğri baz alınarak yapılan çizgi desenlerinden oluşan formaya kalbimi bıraktım...

Onun dışında haki/kahverengi forma da müthiş. çubuklu formaya zaten söyleyecek bir şeyim yok renkleri ve arması yeter. beyaz forma da olabilecek en güzel sadelikte olmuş

Yorum

• Detaylar çok iyi gözüküyor eline sağlık arkadaşın. Ben olsam kulübün yerinde böyle başarılı emekler sarf eden arkadaşlara freelance çalışma imkanı sunardım. Ts club'ın da marka olarak daha üstüne düşünülmüş ve detaylı tasarımlara ihtiyacı var

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aston Villa, 2022-23 seti

cubukludan vazgecip aston villa modelini artik ana forma olarak kullansak, kac kisi destek verir acaba. bizim renklere en güzel uyan forma modeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X