İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu formayı beyaz şort bordo çorap veya bordo şort ile niye giymedik hiç?
Asıl sorum ise çubuklu formayı niye giymiyoruz? Haftasonu nasıl bir setle çıkacak takım bakalım.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu görselin kaynağı neresidir, gs de adidas a geçiyor kaç sene üzerine.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formayı beyaz şort bordo çorap veya bordo şort ile niye giymedik hiç?
Asıl sorum ise çubuklu formayı niye giymiyoruz? Haftasonu nasıl bir setle çıkacak takım bakalım.
Yorum
-
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 senelik joma Trabzonspor anlaşması yakınTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 senelik joma Trabzonspor anlaşması yakın
Yorum
-
-
Beyaz şort beyaz çorap uçuruyor bizim renkleri,
Niye sürekli kullanmayız acaba bugün ki seti.
Bugün şikecilere karşı giydiğimiz forma seti,
2011 Şampiyonu Trabzonspor'u hatırlattıŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Şu güzelliğe hasret kalmıştık
Fenerbahçe'nin fontları TFF talimatlarına aykırı şekilde sırf Arial başlıyor diye tüm ligden farklı kullanıyor. Sezon başında yeni Fenerlilere özel forma talimatına ek madde eklediler. Bugünkü maçta gördük ki forma numaraları televizyondan hiç okunmadı. Bu keyfi uygulama artık son bulmalı.
Sırttaki sponsor logosu numaradan biraz daha üste basılabilirdi. Ligin ikinci yarısında daha sık giyeriz umarım.
Yorum
-
Joma işi doğruysa hayırlı olsun.
Kesimlerini ve çizgilerini fena bulmuyorum. Yine de ülke pazarına ilk kez bizimle girecek bir firmayı isterdim sanırım. Bu sezon Başakşehir ve Ankargücü ile pazara girmişlerdi.
Renk konusunda da -hele ki bu kadar gündem olmuşken- sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.
İlk kez bir İspanyol firmasıyla işbirliği yapmış olacağız sanırım. Bakalım...
Yorum
-
1 sezonu geçici bir firmayla geçirmek ,satış pazarlama açısından oldukça kötü olur . Bu işte de devamlılık çok önemli .Büyük takımız diyorsak bunu da hesap etmeliyiz . Yoksa her sene farklı forma giyen anadolu takımlarından farkımız kalmaz.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJoma işi doğruysa hayırlı olsun.
Kesimlerini ve çizgilerini fena bulmuyorum. Yine de ülke pazarına ilk kez bizimle girecek bir firmayı isterdim sanırım. Bu sezon Başakşehir ve Ankargücü ile pazara girmişlerdi.
Renk konusunda da -hele ki bu kadar gündem olmuşken- sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.
İlk kez bir İspanyol firmasıyla işbirliği yapmış olacağız sanırım. Bakalım...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum