Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lotto yerine kappa olsaydi daha iii olurdu ama öyle olmus katlaniriz bir sene..

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

bu baslik geyige döndüyse suçlusu yöneticilerdir. bu zamanakadar niye anlasmadilar .[img]smileys/smiley1.gif[/img]

bari ayakkabilarida Halley giyelim. hani vardiya cirtcirtli .[img]smileys/smiley1.gif[/img]

forma nin suçlusa yönetim deprem olsa yönetim sel olsa yangin çiksa dahai yönetim herseyin suçlusu yönetim [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Ben sordum Berat anlastik dedi...

Bugün TS Club'a sordum gazetelerde çikan haberlerin yalan oldugunu,henüz bir anlasmanin olmadigini söylediler.Puma'nin bir adim önde oldugunuda konusmalarindan çikardim..
        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• arkadaslar gelecek sezon trabzonspor puma giyecek pumayla anlasilmis tsclubtaki cocuklar söyledi.

Yorum

• Lotto'nun bu dizayni bayagi hosss

Arjantinin adidas formasi klasik çizgiler

umbro çok çok sade Ingiltere

Italyanin renksiz puma formasi

bu da nike

arkadaslar hangisini tercih ederdiniz. gerçi bu tercih çok da anlasilan firmayi etkilemiyecek ama genel egilim nedir sorusunun cevabini bulabiliriz..

benim en çok begendigim Lotto

Yorum

• ya kusura bakmayin ama bu resimler niye çikmadi ula..

bu kadar da ugrastik tuh allahim ya..

Yorum

• ben bu formaya bittim

Yorum

• gerenimo
                  resimler verdigin serverda bulunmuyor
                  http://imageshack.us/ a atarsan ve resimleri düzenlersen bizde görme imkanina kavusuruz [img]smileys/smiley2.gif[/img] Edited by: ironmaster

Yorum

• PUMA ILE 3 YILLIK IMZA</font>

Trabzonspor yeni sezonda malzemelerini Puma</span>'dan giyecek. Kappa ile olan
                    anlasmayi sona erdiren Bordo-Mavili yönetim, Puma</span> ve Lotto ile yaptigi
                    görüsmeler sonucunda kararini Puma</span>'dan yana kullandi. Puma</span>'dan daha
                    cazip teklif alan Trabzonspor, yeni sponsoru ile 3 yillik anlasma
                    imzaladi. Puma</span> firmasi Trabzonspor’un yeni sezonda tüm malzemelerini
                    karsilamakla birlikte ekstra talepleri yerine getirecek. (KARADENIZ GAZETESI</span>)</font>
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
                      PUMA ILE 3 YILLIK IMZA</font>

&lt;font style="font-size: 9pt;" color="#111111" face="Microsoft Sans Serif"&gt;Trabzonspor yeni sezonda malzemelerini &lt;span style="font-weight: bold;"&gt;Puma&lt;/span&gt;'dan giyecek. Kappa ile olan
                      anlasmayi sona erdiren Bordo-Mavili yönetim, &lt;span style="font-weight: bold;"&gt;Puma&lt;/span&gt; ve Lotto ile yaptigi
                      görüsmeler sonucunda kararini &lt;span style="font-weight: bold;"&gt;Puma&lt;/span&gt;'dan yana kullandi. &lt;span style="font-weight: bold;"&gt;Puma&lt;/span&gt;'dan daha
                      cazip teklif alan Trabzonspor, yeni sponsoru ile 3 yillik anlasma
                      imzaladi. &lt;span style="font-weight: bold;"&gt;Puma&lt;/span&gt; firmasi Trabzonspor’un yeni sezonda tüm malzemelerini
                      karsilamakla birlikte ekstra talepleri yerine getirecek. (&lt;span style="font-weight: bold; font-style: italic; color: rgb(255, 0, 0);"&gt;KARADENIZ GAZETESI&lt;/span&gt</font>
                      Takimimiza ve Taraftarimiza Hayili ugurlu olsun
                      insallah Trabzonspor markasini güzel Fiyatlandirabilmistir yönetim
                      ve Puma da Trabzonspor için güzel ürünler Tasaralayacak
                      fakat bence Pumayi Rahat birakmayalim Türkiyedeki Ofisleriyle irtiabata geçip isteklerimizi bildirelim

Yorum

• hayirLi ugurLu oLsun...

Yorum

• puma mi oldu ii lotto dan iyidir
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Valla iyi güzelde insallah birde burada renk kavgasina tutusmayalim Puma'yla. Hani öyle kirmizi-lacicart felan yapacaksa simdiden protestolara hazirlansinlar. Geçmiste ki kirmizi-lacivert sendromu hala üzerimizde, o yüzden yani.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Puma son yillarda mükemmel bir gelisim gösterdi
                              CEO sunun bir konusmasini okumustum artik biz Tasarima önem vern ve çok mükemmel tasarimlar yapan firmayiz diyor
                              bencede tasarimlari çok iyi fakat Dez avantajimiz tek renk üzerine çalisiyor olmasi
                              bu sene deplasman formalarini çok sevecegiz zannedersem fakat bizim için önemli olan çubuklu formanin ve renklerini klubun verecegi renk kodlarina göre olmasi
                              Simdiden bu konunun üzerine düsmeliyiz
                              bunlarin türkiye ofisleri falan yokmu bilen?

Yorum

• Adminlerden ricam baslikta ki lottoyu puma yaparlar mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X