Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
    İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
    [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164843_forma1.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164900_forma2.JPG[/img]
    Su en sonuncusu igrenc ya pyjamaya benziyo...
    Beyaz forma güzel degil ama digerleri çok güzel.Mavi agirlikli formanin bordolusu da olursa çok güzel olur

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]bunlar orjinal degil zaten.böyle formayla insan maçami cikar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]zibin gibi.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• iiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii idare eder[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kollarda turka yazmak zorunda lotto baska yere bulsun reklamini[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• en bastaki forma güzel oldu da tasarimi nike'dan esinlendim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            BORDO MAVİ

Yorum

• ortadaki güzel
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164843_forma1.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164900_forma2.JPG[/img]
                bu formalar mi güzel güldürmeyin beni cizgili olan hadi idare eder de digerlerinden hiçbise olmaz ne bunlar böyle bizim üni. takiminin formalari daha güzeldi o kollardaki reklamlar kaldirilmali lotto olanlar beyaz olan zaten fanila bunu futbolcu giyse sahada uyumaya gidiyo zanneder.ben sahsen hiç begenmedim

Yorum

• bu seneki formalar cok daha güzel..bizim bu seneki cubuklu formayi almanlar bile cok begendi..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• beyler gaza gelmeyin bunlar Quakevil61 in eski tasarimlar üstünde yaptigi çalismalar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
                      beyler gaza gelmeyin bunlar Quakevil61 in eski tasarimlar üstünde yaptigi çalismalar.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hakkaten ya yazmayi unutmusum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      BORDO MAVİ

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• yukardaki resimde tek kolu bordo öbür kolu mavi olan forma beni hosuma gitti. ama kollardaki lotto logolari isi bozuyo
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• kollarda lotto olucaksa cola turka gidicekmi orasini anlamadim bide lotto nun formalar kalitesiz yaf....[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            guRbetcigençleR

Yorum

• Bence Avea yine gögüs reklami Cola Turka'da kol reklami olarak kalmali.Lotto simdiki TS Clup yazan yere yazilmali.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Italya'daki formalarda da, resimlerde görüldügü gibi kollarda esek kadar lotto amblemi var ne yapacaz bakalim..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X