Lotto yerine kappa olsaydi daha iii olurdu ama öyle olmus katlaniriz bir sene..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
bu baslik geyige döndüyse suçlusu yöneticilerdir. bu zamanakadar niye anlasmadilar .[img]smileys/smiley1.gif[/img]
bari ayakkabilarida Halley giyelim. hani vardiya cirtcirtli .[img]smileys/smiley1.gif[/img]
forma nin suçlusa yönetim deprem olsa yönetim sel olsa yangin çiksa dahai yönetim herseyin suçlusu yönetim [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
Ben sordum Berat anlastik dedi...
Bugün TS Club'a sordum gazetelerde çikan haberlerin yalan oldugunu,henüz bir anlasmanin olmadigini söylediler.Puma'nin bir adim önde oldugunuda konusmalarindan çikardim..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
geronimo_61
Lotto'nun bu dizayni bayagi hosss
Arjantinin adidas formasi klasik çizgiler
umbro çok çok sade Ingiltere
Italyanin renksiz puma formasi
bu da nike
arkadaslar hangisini tercih ederdiniz. gerçi bu tercih çok da anlasilan firmayi etkilemiyecek ama genel egilim nedir sorusunun cevabini bulabiliriz..
benim en çok begendigim Lotto
Yorum
-
Naim
gerenimo
resimler verdigin serverda bulunmuyor
http://imageshack.us/ a atarsan ve resimleri düzenlersen bizde görme imkanina kavusuruz [img]smileys/smiley2.gif[/img] Edited by: ironmaster
Yorum
-
PUMA ILE 3 YILLIK IMZA</font>
Trabzonspor yeni sezonda malzemelerini Puma</span>'dan giyecek. Kappa ile olan
anlasmayi sona erdiren Bordo-Mavili yönetim, Puma</span> ve Lotto ile yaptigi
görüsmeler sonucunda kararini Puma</span>'dan yana kullandi. Puma</span>'dan daha
cazip teklif alan Trabzonspor, yeni sponsoru ile 3 yillik anlasma
imzaladi. Puma</span> firmasi Trabzonspor’un yeni sezonda tüm malzemelerini
karsilamakla birlikte ekstra talepleri yerine getirecek. (KARADENIZ GAZETESI</span>)</font>
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Naim
İlk olarak My tarafından gönderildiPUMA ILE 3 YILLIK IMZA</font>
<font style="font-size: 9pt;" color="#111111" face="Microsoft Sans Serif">Trabzonspor yeni sezonda malzemelerini <span style="font-weight: bold;">Puma</span>'dan giyecek. Kappa ile olan
anlasmayi sona erdiren Bordo-Mavili yönetim, <span style="font-weight: bold;">Puma</span> ve Lotto ile yaptigi
görüsmeler sonucunda kararini <span style="font-weight: bold;">Puma</span>'dan yana kullandi. <span style="font-weight: bold;">Puma</span>'dan daha
cazip teklif alan Trabzonspor, yeni sponsoru ile 3 yillik anlasma
imzaladi. <span style="font-weight: bold;">Puma</span> firmasi Trabzonspor’un yeni sezonda tüm malzemelerini
karsilamakla birlikte ekstra talepleri yerine getirecek. (<span style="font-weight: bold; font-style: italic; color: rgb(255, 0, 0);">KARADENIZ GAZETESI</span></font>
insallah Trabzonspor markasini güzel Fiyatlandirabilmistir yönetim
ve Puma da Trabzonspor için güzel ürünler Tasaralayacak
fakat bence Pumayi Rahat birakmayalim Türkiyedeki Ofisleriyle irtiabata geçip isteklerimizi bildirelim
Yorum
-
Valla iyi güzelde insallah birde burada renk kavgasina tutusmayalim Puma'yla. Hani öyle kirmizi-lacicart felan yapacaksa simdiden protestolara hazirlansinlar. Geçmiste ki kirmizi-lacivert sendromu hala üzerimizde, o yüzden yani.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Naim
Puma son yillarda mükemmel bir gelisim gösterdi
CEO sunun bir konusmasini okumustum artik biz Tasarima önem vern ve çok mükemmel tasarimlar yapan firmayiz diyor
bencede tasarimlari çok iyi fakat Dez avantajimiz tek renk üzerine çalisiyor olmasi
bu sene deplasman formalarini çok sevecegiz zannedersem fakat bizim için önemli olan çubuklu formanin ve renklerini klubun verecegi renk kodlarina göre olmasi
Simdiden bu konunun üzerine düsmeliyiz
bunlarin türkiye ofisleri falan yokmu bilen?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum