Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazırlık maçlarındaki formaların gerçek formalarımızın olmadığını umud ediyorum... Hiç ama hiç hoşuma gitmediler... Özellikle bordo olan...
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• formalar çok güzel zaten trabzon forması olupta kötü olan forma yoktur.......
      54fatherly61

Yorum

• İlk olarak 54hamdi0061 tarafından gönderildi
        formalar çok güzel zaten trabzon forması olupta kötü olan forma yoktur.......
        katılıyorum
        -1461 TRABZON-

Yorum

• TSKara61 çok güzeL çaLışma yapmışsın...

Koskoca Puma senin kadar iyi çaLışamamış
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• o bordo formayı nasıl begendınız anlamıs degılım.pazarda satılan sahte formalar gıbı.parlak kumas ıgrenc durmus.hele o konclar ıgrenc.ayakları kısa badık gosterıyo.
            ınsallah asılları bunlar gıbı olmazzz.

Yorum

• Valla o kısa badik tozluklara alışsak iyi olacak çünkü ondan farklı bir modelin olacağına hiçmi hiç ihtimal vermiyorum. Ama benim hoşuma gidiyor
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Formalar berbat ama bazi arkadaslar insallah bu o formalar degil diyorlar..öyle bisey olur mu??? trabzonspor deneme tahtasi mi??
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• formaları hic begenmedim...
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
                    Formalar berbat ama bazi arkadaslar insallah bu o formalar degil diyorlar..öyle bisey olur mu??? trabzonspor deneme tahtasi mi??
                    Hocam oyle bir şey şöyle oluyor
                    Trabzonspor Puma anlaşması biraz geç olduğu için Puma firması Adetli olarak ürün üretimini ve tasarımını kampa yetiştiremeyeceğini açıkladı
                    Takımında kampta puma ile maçlara çıkmasını puma ürülerini kullanmasını istediği için geçici forma tasarımları yaptığını bildirdi(En azından bana söylenen bu şekilde )

Fakat daha oncede bahsetmiştim 20 temmuzdan sonra asıl formalar TS clublere teslim edilecek yapılacak bir defile ile tanıtılıp tüm türkiyede TS clublerde ve Puma mazalarında satışa çıkacak
                    Hatta bu sene Puma ile yapılan anlaşma çerçevesinde Avrupada ki Puma cornerlarda da satılmak isteniyor denmişti Puma Türkiye Takım Sporları Sorumluları tarafından

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                      Hocam oyle bir şey şöyle oluyor
                      Trabzonspor Puma anlaşması biraz geç olduğu için Puma firması Adetli olarak ürün üretimini ve tasarımını kampa yetiştiremeyeceğini açıkladı
                      Takımında kampta puma ile maçlara çıkmasını puma ürülerini kullanmasını istediği için geçici forma tasarımları yaptığını bildirdi(En azından bana söylenen bu şekilde )

Fakat daha oncede bahsetmiştim 20 temmuzdan sonra asıl formalar TS clublere teslim edilecek yapılacak bir defile ile tanıtılıp tüm türkiyede TS clublerde ve Puma mazalarında satışa çıkacak
                      Hatta bu sene Puma ile yapılan anlaşma çerçevesinde Avrupada ki Puma cornerlarda da satılmak isteniyor denmişti Puma Türkiye Takım Sporları Sorumluları tarafından
                      bugün 21 temmuz yani bahsettiğiniz 20 temmuzdan sonraki gün...demekki her an olabilir...peki bu formalar türkiyede mi üretiliyor?

Yorum

• formalar ağustosun 2. haftasından itibaren mağazada satışa sunulacak. mağazadan öyle demişlerdi.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ewet çok saçma.bu kadar geç olur mu ya.bari beklediğimize değse.umarım kuması öle sahne elbisesi gibi parıl parıl olmaz!!
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                            formalar ağustosun 2. haftasından itibaren mağazada satışa sunulacak. mağazadan öyle demişlerdi.
                            Bugün sordum ilk hafta dediler...

Yorum

• formalar harika belki gunes isigin etkisi ile bu kadar cok parlak gelmis olabilir.zaten haz. maci yaptıgımız sahalar her yeri acık o yuzden goze hos gelmeyebilir ama bordo olan formayı biraz daha parlak olamazsa hıc fenada olmaz ama resimde hepsi mukemmel duruyor. zaten trabzonsporun forması olunca insan kotu diyesi gelmiyor.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                              Lazanat' lı

Yorum

• Ben beğenmedim açıkcası, italyaya yapılanın aynısını bekliyorum tek renklerin dizaynında, altın sarısı numaraların mavi üzerinde daha güzel görüneceğini düşünüyorum bu poşet gibi görünen bordo formalarda iyi durmamış.
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X