Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum anlastigimiz gerek hoca olsun gerek sponsorumuz olsun hep Trabzonsporla bagdaslastirilmis isimlerden çikti[img]smileys/smiley4.gif[/img]Mesela hocamiz Lazoroni(lazhoroni diyoruz) Puma(kaplan olan lakabimiza yakin bir kedigillerden) Valla ben sismdi yapilacak transferleri merak ediyorum onlarda ne gibi bir baglantimiz olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Harunum bence transferler de Lazio dan yapilir. Baktik olmadi ara transferde basariz parayi aliriz Erciyesten Lazarovu. Hatta bir de Lazetiç gelirse degmeyin keyfimize...
    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Inanin en cok bizim Kaleciler icin sevindim gecen sene giydikleri Kaleci formalari berbat idi. Insallah bu sene farkli olur...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hayirli olsun.Güzel bir forma yapsinlar artik

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Puma anca ayakkabi yapabilir sporgiysileri konusunda hiç begenmiyorum kendilerini...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bence Puma'nin ayakkabilarinin %95'i kötü ayni biçimde spor giysileri de öyle su Fildisi'nin dizayni güzel bir tek.
            keyif adamı ..

Yorum

• hayirli ugurlu olsun artik biz bise desek daha degismez artik
              Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

• http://www.vagant.de/paraguay-trikot...59.html?choose image=1

bordomavi olsa nasil olur acaba...
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• yeni sponsor pumami lotto degilmiydi yinede hayirli olsun

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                    <T>
                    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">puma formalarimiz hayirli olsun ben daha cok pumanin kulubumuz icin yapacagi tshirtleri bekliyorum bi ara zaten sponsorumuzdu neyse kappa kadar iyi olmasa da lottodan iyidir</TD></TR>
                    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• hayirLi oLsun
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Hayirli olsun Lotto dan daha iyi olur gibime geliyor

Yorum

• ben sahsen kappayi begeniyordum puma da hayirli olsun ama görüsmelr devam ediyomus tam olarak sonuçlanmamis insallah bir an once sonuclanirda yeni sezon urunleri piyasaya çikar
                          sorma neden...
                          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• adidastan baskasi yalan....ama puma lotto dan iyidir..
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hosuma gitmedi ama yinede hayirli ugurlu gelir insallah
                              bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

http://www.vagant.de/paraguay-trikot...59.html?choose image=1

bordomavi olsa nasil olur acaba...

bunun bordomavisi harika olur bence arkadaslardan birisi ayarlasin hemen bordomavisini yapsinlar...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X