Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyun içerisinde rakip tarafından daha zor tutulup çekilecek yeni bir dinamik uyuma da sahip.

resmi sitede bayağıyazmışlar nembilmemnesi felan
    Més Que Un Club

Yorum

• Bu sene tribünler "beyaz" olur... Yukarıdaki formalar böyle söylüyor.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Serkanla tanıtım resimlerini çeken kafayada yuh olsun. (Colman, Ferhat, Song, Gökhan, Umut gibi uzun boylu biraz daha fotojenik biri bulunamazdı sanki)
        Göğüs reklemını göbeğe yapıştıran kafayada yuh olsun. (zaten son bir iki senedir göbek yaptık hiç güzel görünmeyecek koca avea yazısı ile )
        Nike hata yapmamıştır, yeni forma dizaynıo omayacağı biliniyordu bunu baştan beri biliyorduk, bize en yakın ve en güzel formaları yolladılar bence en önemli sorunlar sorun göğüs reklemımız avea yazısının bi halta benzememsi, TS amblemlerimizin geçen senelerden kalan yapıştırma hali ile acemi eller tarafından yapılması ve güzel bir tanıtım için afs abimizin yaptığı gibi profesyonel fotolar çekilmemesi.
        Eminim formalarımız çok güzel, ve herkes zamanla beğenecek, severek giyecek ve çocuğuna miras bırakacak.
        Bu formalarla şampiyonm olalım bakalım herkesin duvarında bu formalardan bir tane bir ömür asılmayacakmı, ve acımasızca eleştiren arkadaşlar yönetimin hakkını yemişiz adamlar o sene ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardı demiyeceklermi?
        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu yapmak çokmu zor yaa ?
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Formalara berbat denmez. Varya su amblem tsClub'daki amblem olsa, nike isaretiyle ayni hizada olsa, avea yazisi Göbekde olmasa, uygun sort renkleri tutturulsa, yazi fontu güzel olsa, süper olurdu.

Fakat malesef bu sene acele edildigi icin bunlar gerceklistirilmedi.

Artik seneye nasil forma giyecegimiz tartisalim
            .

Yorum

• Abi bu ne ya

baska sporsitelerinde resmen 3 büyütülmüslerin agzina sakiz olduk.
              adana demirliler bile dalga geciyor emanet almis formayi serkan diye

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatihciğim, binlerce formanın amplemini, reklam yazılarını 1 saatte bitiremezdiler değil mi?

ahmet abi bize özel forma yapmadılar bunu zaten biliyoduk önceden tasarlanmış formalardan giyicektik de bunun amblemini sponsorunu cartını curtunu madem biz yapıcaktık neden bu kadar gecikti diyorum yani formalar daha önce gönderildi de biz yapıştırma işlemini mi tamamladık ??
                Bordomavi.net

Yorum

• CUBUKLU FORMA NERDE.... turuncu forma iyi, beyaz forma iyi...... en son resimde olan kirmizi yakali forma berbatdan daha kötü.... ama cubuklu eksik, ben maili atdim, mutlaka bir cubukjlu forma lazim dedim... sizide davet ediyorum...
                  cok kalitesiz gözüküyor bunlar, sadece beyaz forma iyi , uturuncu ok diyebilirim
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden herkes ilk resmi kullanıyor. İkinci resimde formadaki renkler daha belli

bu formanın nesi kötü ??

formanın diyorum !!! yapıştırılan amblemin veya yazıların reklamların veya formayı üstünde tutan serkan balcıyı demiyorum forma formaaa!!!!!
                    TrabzonspoR

Yorum

• kimse kusura bakmasın bu formalar çok çok kötü şu dizayna bakarmısın ya amatör liglerdeki formalar bile daha iyi bizim puma formalar bu formalara bin basar amblem ofsayt dizayn kötü kumaş desen kaliteli değil bu formalarım small bedenleri sumoculara bile büyük gelir anlaşılan nike bizi hiç mi hiç dikkate almamı hertha berlinden wolfsburgtan neyimiz shaktar ın formaları bile bizimkilerden daha kaliteli sanki dalga geçiyorlar bizimle soruyorum bu fomalarmı dışardan geldi kesin türkiyede bi fabrikada üetilmiştir çakma nike olduğu her halinden belli yazık çok yazık bari biz kendimiz imal ederdik bizim ts club formalarımız süperdi niye bu kadar uğraştılar

Yorum

• sağ taraftaki formayı bulamıyorum yaws hm sağdaki formanın amblemini başka biri koymuş.
                        saoldakinde serkan göbeğini içeri çekmiş
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene tribünler "beyaz" olur... Yukarıdaki formalar böyle söylüyor.
                          Bence turuncu olsun hollanda gibiBnede turuncu alıcam bu cumartesi
                          Més Que Un Club

Yorum

• Adanademirsporlular önce 2 lig A kategorisine çıksın.

Yorum

• 41inci yıl kampanyası yapılır,bu formalardan bazıları geçen yıl yapıldığı gibi ucuza elden çıkratılmaya çalışılır ve seneye daha ince eleyerek işin üstesinden gelinir.Benden söylemesi.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak efekaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu formanın nesi kötü ??

formanın diyorum !!! yapıştırılan amblemin veya yazıların reklamların veya formayı üstünde tutan serkan balcıyı demiyorum forma formaaa!!!!!
                                Forma bir bütündür. Üzerinde duracak her simge kaliteli durmalıdır. Zira "West Ham" örneğindeki formaya bakın kol ve yaka da bile ince bordo-mavi şeritler var. Bu bakımdan forma her zaman için bir bütünlük içinde kalitesini yansıtır.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X