Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani yazmiyim diyorum çünkü bu forumun cılkı çıktı Burada amaç Trabzonspor taraftarlarının daha iyi formalar görmeyi istemesi burada herkes kardeş renktaş fikirler çatışsa da aslında ortak payda Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda iyiyi güzeli istemek sen Nike dersin başkası Adidas der.Ama [MENTION=347]selcuk[/MENTION] renktaşına hakaret ediyorsun seni üslublu olmaya davet ediyorum

Yorum

• 75/76 sezonu formasının günümüz Bordo/Mavisi ile kullanımı.
      En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 22:22.

Yorum

• .
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 22:38.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başlıksız-1.jpg

ffdsfd.jpg

Koyu bordo ve açık maviyi bu tonlarıyla kullanmıştım ben. Tabi siz beğenir misiniz, ürün üzerinde nasıl durur bilemiyorum.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 22:39.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 85-86 ve 87-88 sezonu...

Yorum

• .
              En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 12:39. Sebep: çift.msj
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• @aydınTonyalı ufak bir internet araştırmasıyla sorunun cevabının aston villa olduğunu bulabilirdin. 2006 yılında Trabzonspor kulübü kurucularından Nizamettin Alganın Trabzonspor dergisine verdiği röportajın bir çok haberi hala nette duruyor

örnek: http://www.internethaber.com/formala...dan-11043h.htm

edit: haber içeriğinde her ne kadar iddia densede açıklamayı yapan kulüp kurucularından ve hala daha saygı duyulan isimlerden birisi. Söyledikleri hakkında herhangi bir yalanlamada bu güne kadar gelmedi hem niye yalan konuşsun adam işi gücü yok bizimi trolleyecek.
                En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 12:43.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @aydınTonyalı ufak bir internet araştırmasıyla sorunun cevabının aston villa olduğunu bulabilirdin. 2006 yılında Trabzonspor kulübü kurucularından Nizamettin Alganın Trabzonspor dergisine verdiği röportajın bir çok haberi hala nette duruyor

örnek: http://www.internethaber.com/formala...dan-11043h.htm

edit: haber içeriğinde her ne kadar iddia densede açıklamayı yapan kulüp kurucularından ve hala daha saygı duyulan isimlerden birisi. Söyledikleri hakkında herhangi bir yalanlamada bu güne kadar gelmedi hem niye yalan konuşsun adam işi gücü yok bizimi trolleyecek.
                  Yalan konuşuyor falan demedim.Şamil Ekinci bu konu hakkında bir açıklama yapmadı.Şamil Ekinci’nin 1967 yılında kulüple bağlantısını bilmiyorum ama ilk olarak 1971’de yönetim kurulu üyesi olmuş.
                  Aston Villa tarafı bu işi doğrulamadı İngiliz kaynaklarından araştırıp bulabilirsiniz.
                  O açıklamayı önceden okudum ve bu konu hakkında çıkarımım şu;belirsizlik.
                  Formalara bakınca da çok rahat anlayabiliyoruz zaten aynı olmadığını.

Ayrıca bir de şu var;dünya üzerinde kurulmuş bordo mavi renklere sahip ilk kulüp Aston Villa’dır.Sonuç olarak her bordo mavi kulüp onlara özenerek renklerini seçmiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 13:02.
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Trabzonspor'un ilk renklerine atıf yapılarak nostaljik bir forma yapılsa sizce nasıl olur? Kırmızı beyaz bir forma fena olmaz bence. Sadece taraftar için değil futbolcuların da sahada giyeceği bir forma.

Yorum

• Yorum

• Hepsi çok güzel, eline sağlık

Yorum

• 1993/94 çubuklu formamızın Macron logolu retro tasarımımız.Diğer beğenilen geçmiş formalarımız da paylaşılacak.TS Club'a ışık tutmaları dileğiyle ...

2004/05
                          En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 11.02.2018, 16:48.

Yorum

• 2003/04 Alternatif...

Yorum

• 1996/1997 Çubuklu...

Yorum

• Hepsi ayrı güzel olmuş ama sonuncusu bir başka
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X