Yani yazmiyim diyorum çünkü bu forumun cılkı çıktı Burada amaç Trabzonspor taraftarlarının daha iyi formalar görmeyi istemesi burada herkes kardeş renktaş fikirler çatışsa da aslında ortak payda Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda iyiyi güzeli istemek sen Nike dersin başkası Adidas der.Ama [MENTION=347]selcuk[/MENTION] renktaşına hakaret ediyorsun seni üslublu olmaya davet ediyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 22:38."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Başlıksız-1.jpg
ffdsfd.jpg
Koyu bordo ve açık maviyi bu tonlarıyla kullanmıştım ben. Tabi siz beğenir misiniz, ürün üzerinde nasıl durur bilemiyorum.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 22:39."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
@aydınTonyalı ufak bir internet araştırmasıyla sorunun cevabının aston villa olduğunu bulabilirdin. 2006 yılında Trabzonspor kulübü kurucularından Nizamettin Alganın Trabzonspor dergisine verdiği röportajın bir çok haberi hala nette duruyor
örnek: http://www.internethaber.com/formala...dan-11043h.htm
edit: haber içeriğinde her ne kadar iddia densede açıklamayı yapan kulüp kurucularından ve hala daha saygı duyulan isimlerden birisi. Söyledikleri hakkında herhangi bir yalanlamada bu güne kadar gelmedi hem niye yalan konuşsun adam işi gücü yok bizimi trolleyecek.En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 12:43.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@aydınTonyalı ufak bir internet araştırmasıyla sorunun cevabının aston villa olduğunu bulabilirdin. 2006 yılında Trabzonspor kulübü kurucularından Nizamettin Alganın Trabzonspor dergisine verdiği röportajın bir çok haberi hala nette duruyor
örnek: http://www.internethaber.com/formala...dan-11043h.htm
edit: haber içeriğinde her ne kadar iddia densede açıklamayı yapan kulüp kurucularından ve hala daha saygı duyulan isimlerden birisi. Söyledikleri hakkında herhangi bir yalanlamada bu güne kadar gelmedi hem niye yalan konuşsun adam işi gücü yok bizimi trolleyecek.
Aston Villa tarafı bu işi doğrulamadı İngiliz kaynaklarından araştırıp bulabilirsiniz.
O açıklamayı önceden okudum ve bu konu hakkında çıkarımım şu;belirsizlik.
Formalara bakınca da çok rahat anlayabiliyoruz zaten aynı olmadığını.
Ayrıca bir de şu var;dünya üzerinde kurulmuş bordo mavi renklere sahip ilk kulüp Aston Villa’dır.Sonuç olarak her bordo mavi kulüp onlara özenerek renklerini seçmiştir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 10.02.2018, 13:02.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum