Abi hepiniz birden şiitmeyin de,
bizim olmayan renklerin retro ne demek ise retrosu mu olur,
Alttaki renk yanlışı 1-2 sezon yapılmış,
unutturacağımıza yeniden gündeme getirip renk karmaşası icat ediyoruz,
ben böyle düşünüyorum
Abi hepiniz birden şiitmeyin de,
bizim olmayan renklerin retro ne demek ise retrosu mu olur,
Alttaki renk yanlışı 1-2 sezon yapılmış,
unutturacağımıza yeniden gündeme getirip renk karmaşası icat ediyoruz,
ben böyle düşünüyorum
[ATTACH=CONFIG]15201[/ATTACH]
Yapacaksan şu formayı canlandır,
rengi çubukları derken söyleyecek söz yok
Bu çıkan formanın ismi Efsane falan olamaz.İlk çıktığı zaman 2 Ağustos Trabzonsporlular gününe özel çıktı ve Liverpool maçı öncesiydi.Bu formayı Liverpool maçında giydiğimiz için anlamlı olsun diye çıkardılar.
Takım yokluktan forma ürettirememiş o dönem,Barcelona’ya giden bir yöneticimiz getirmiş bu formayı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu çıkan formanın ismi Efsane falan olamaz.İlk çıktığı zaman 2 Ağustos Trabzonsporlular gününe özel çıktı ve Liverpool maçı öncesiydi.Bu formayı Liverpool maçında giydiğimiz için anlamlı olsun diye çıkardılar.
Takım yokluktan forma ürettirememiş o dönem,Barcelona’ya giden bir yöneticimiz getirmiş bu formayı.
Yokluktan forma yapılamayan adamların kazandığı kupalardan,ufak çaplı bir bakanlık bütçesi kadar borç,para harcanmasına rağmen gelmeyen başarı.
Bizim forma değil aslında zihniyet retrosuna ihityacımız var.
Yokluktan forma yapılamayan adamların kazandığı kupalardan,ufak çaplı bir bakanlık bütçesi kadar borç,para harcanmasına rağmen gelmeyen başarı.
Bizim forma değil aslında zihniyet retrosuna ihityacımız var.
Çok doğru
Doksanlarda bir dönem bizim de kullandığımız Adidas kalıbı revize edilerek yeniden kullanılmaya başlandı.
Bende 1993-94 bordo formamızı günümüze uyarladım.İç saha çubuklumuzda mevcut bordomuz sabit kalmalı ama ikinci seçenek formamızda bu ton kullanılabilir.Barcelona ve bazı büyük kulüplerin uyguladığı gibi.
Burada bir arkadaş vardı,’atmışlı-yetmişli yıllarda avrupa da formaları terziler üretiyordu’ diyordu.1963-66 Aston Villa formasının üreticisi Umbro [emoji846]
Burada bir arkadaş vardı,’atmışlı-yetmişli yıllarda avrupa da formaları terziler üretiyordu’ diyordu.1963-66 Aston Villa formasının üreticisi Umbro [emoji846]
tasarim umbro ama yazdigim gibi o yillar terziler üretiyordu
gördügün gibi satilacak magazalarin ismini yazacak kadar ufak sürümler
sagolasin, artik yazdigim bisey belgelemek istedimmi direk sana öm atacam, cok iyi arastiriyorsun
sayende 0 vakit kaybim oldu
böyle devam
En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.02.2018, 22:29.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
[QUOTE=selcuk;1920894139]
Araştırmadım,önüme çıktı.Güney Amerikadan İngiltereye kadar takipleştiğim insanlar var forma konusunda.
İngiltere avrupanın diğer ülkelerine benzemez futbol kültürü bakımından.Bir çok konu daha önce gelişmiştir orada diğerlerine göre.Bilinçsizce,rastgele terziden yaptırmıyorlardı o yıllarda formaları.
Araştırmadım,önüme çıktı.Güney Amerikadan İngiltereye kadar takipleştiğim insanlar var forma konusunda.
İngiltere avrupanın diğer ülkelerine benzemez futbol kültürü bakımından.Bir çok konu daha önce gelişmiştir orada diğerlerine göre.Bilinçsizce,rastgele terziden yaptırmıyorlardı o yıllarda formaları.
Yorum