Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Footyheadlines Nike'ın yeni katalog formasını "yeni Trabzonspor forması olabilir mi?" şeklinde vermiş http://www.footyheadlines.com/2018/0...-template.html

Yuvadan uçtuk footyheadlinescığım artık macron'un sürpriz yumurtalarını bekliyoruz
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Footyheadlines Nike'ın yeni katalog formasını "yeni Trabzonspor forması olabilir mi?" şeklinde vermiş http://www.footyheadlines.com/2018/0...-template.html

Yuvadan uçtuk footyheadlinescığım artık macron'un sürpriz yumurtalarını bekliyoruz
        Dalga geçmişler,kataloga yeni forma çıkınca bize kakalayacaklarını bildikleri için,Nike bir daha inşallah bu kulüpten içeri adımın atmaz.
        • Memento mori

Yorum

Footyheadlines Nike'ın yeni katalog formasını "yeni Trabzonspor forması olabilir mi?" şeklinde vermiş http://www.footyheadlines.com/2018/0...-template.html

henüz resmi biyere uctugumuz yok, nike dan zamaninda resmi verilmis siparis var

siparisi fesih isi olmali önce
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            footyheadlines nike'ın yeni katalog formasını "yeni trabzonspor forması olabilir mi?" şeklinde vermiş :d http://www.footyheadlines.com/2018/0...-template.html

yuvadan uçtuk footyheadlinescığım artık macron'un sürpriz yumurtalarını bekliyoruz

ulan haahhaha

Yorum

• Ne zamandır BMN'ye üyeyim. Hiç düşünmezdim diğer başlıklara bakmadan buraya bakacağımı.

Heyecanlandım. Umarım bu sponsorluk olur ve güzel formalar, güzel ürünler giyeriz.

Yorum

• Adidasa yalvararak yaptırmaya çalıştığımız dönemden macron un bize sponsor olduğu döneme

Yorum

• Sanırım yıllar sonra adam akıllı formalarımız olacak. Tek korkum kulüp.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Linkdeki daha nettir.
                    Ekli dosyalar
                    En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 01.01.2018, 23:33.
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çok zarif duruyor [emoji106]
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renklerle oynamayalım rica ediyorum
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yorum

• ayaklı reklam tabelası olarak gezmeye meraklı arkadaşlara selam eder
                              hiç olmazsa kaliteli efsane formayı yapsınlar geçen sefer yapılan çok kalitesizdi
                              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• 10 yıllık başlık, içeriğinde ne çok şey var. Kurumsal bir kültür ve birliktelik yakalayabilmeye bu denli yaklaşmışken vazgeçmeyi hala anlamlandıramıyorum.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X