Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Çubuklu ve beyaz bence güzel.Ama siyah olan formanın siyah yerleri bordo olsa daha güzel olur kanaatindeyim.
Bunu paylaşmıştım dün.
Artık üçüncü formada alternatif renk kullanmalıyız.Çubuklu,mavi,alternatif renk.Bu set bizi hem sevindirir hem de bu setin kullanımı sağlıklı olur.
Antrenman ürünlerimiz bordo-mavi olursa üçüncü formanın bordo-mavi olmasına gerek kalmaz zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gece rüyamda sikecilerle maca cikarken bu forma ile ciktigimizi gördüm. Ve sikecilerde bu formaya benzer bir forma ile.
Aklima söyle birsey geldi. Olur olmaz bilemem. Sezon baslamadan galiba giyecegin formalari belirtiyorsun ama derbilerde TFF'ye Retro forma ile cikmak istiyoruz diye bir istekte bulunabilir mi 4 büyüklerden biri veya ikisi?
Veya sadece derbilere özel formalar tasarlansa misal. Zaten en cok yayin geliri ve stad hasilatlari o maclarda oldugu icin böyle birsey istenmez mi?
Veya misal önümüzde ki sezonun olasi formalarindan birisiyle cikmak.
[MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] ; hocam 96-97 retrosuna hasta oldum, hemen kafamda bıyıklı Ünal ve liberodan orta sahaya geçen Ogün figürleri canlandı.
Şayet mümkünse 92-93 Leekens zamanından kalma şu güzel formamızı da bi modernize edip sunar mısınız ?
En son oflubektas tarafından düzenlendi; 20.02.2018, 15:54.
[MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] ; hocam 96-97 retrosuna hasta oldum, hemen kafamda bıyıklı Ünal ve liberodan orta sahaya geçen Ogün figürleri canlandı.
Şayet mümkünse 92-93 Leekens zamanından kalma şu güzel formamızı da bi modernize edip sunar mısınız ?
Bu formayı iki versiyonda giymişiz.Biri bordo polo yaka diğeri mavi V yaka.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu retro formalar o kadar da güzel değil bence abartıyorsunuz biraz Bi referans arıyorsak bunlar retro formalar olmasın olan da en klasiği olsun mümkünse.
Yorum