Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
formalari hangi takimdan aldiklarini bilmeyecek kadar geri zekali degildir koca Trabzonsporu insa edenler
Aston Villa bu olayı doğrulamadı.West Ham neredeyse 10 sezon bu formayı giymiş.Aston Villa’nın bu fotosunu kaydedip buraya koymaya geldim ama benden hızlısın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bununla yasayan kuruculara git, yoktan Trabzonsporu kurdunuz ama formalari aldiniz kulüpten haberiniz yok dersin
formalarinkurumsal üretilip satilmadigi yillarda kollardaki cizgi sayisina bakiyor
biraz futbol tarihini okusa o yillar terziler bireysel formalari üretip sattigini bilirsin
daha 90 li yillarin basina kadar avrupada takim ve taraftar formalari farkliydi merkezi üretim ve satim olmadigindan
[emoji1319][emoji1319][emoji1319] tam da kaliteni yansıtan cevaplar.Aston Villa hiçbir dönem bizle aynı formayı giymemiş.Eciş bücüş fotoğraf atarak aynısını giydiğimizi kastedip sonradan bu cevapları vermen çok hoş.
Şu verdiğin cevap:’bununla yasayan kuruculara git, yoktan Trabzonsporu kurdunuz ama formalari aldiniz kulüpten haberiniz yok dersin’ gerçekten çok hoş konuyla aşırı derece ilgili.
Onu bırakta en son yüzlerce kişinin dinlediğini söylediğin insanı sadece sen savundun.Nerede 99 kişi?
[emoji1319][emoji1319][emoji1319] tam da kaliteni yansıtan cevaplar.Aston Villa hiçbir dönem bizle aynı formayı giymemiş.Eciş bücüş fotoğraf atarak aynısını giydiğimizi kastedip sonradan bu cevapları vermen çok hoş.
Şu verdiğin cevap:’bununla yasayan kuruculara git, yoktan Trabzonsporu kurdunuz ama formalari aldiniz kulüpten haberiniz yok dersin’ gerçekten çok hoş konuyla aşırı derece ilgili.
Onu bırakta en son yüzlerce kişinin dinlediğini söylediğin insanı sadece sen savundun.Nerede 99 kişi?
benden akilli olup seni gibisine bulasmiyorlar
hata bende
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
google kullanabiliyorsan samil ekinci ile birlikte belki biseyler bulursun
bu zeka üstünlügüne karsi gelmekten vaz gecip diger 99 arkadasin sectigi yoldan devam ediyorum
sen zeka seviyeniz yarisir düzeyde olan iho teorilerinlen bas basa birakiyorum
Zeka seviyemi tartışmayalım istersen ezilirsin,ne hakaret ettim sana ne birşey.Tartışmalarda ezildin güle güle.Kendini yüz kişi olarak görmende belki ‘çoklu kişilik bozukluğundan’ olabilir.
Zeka seviyemi tartışmayalım istersen ezilirsin,ne hakaret ettim sana ne birşey.Tartışmalarda ezildin güle güle.Kendini yüz kişi olarak görmende belki ‘çoklu kişilik bozukluğundan’ olabilir.
Edit:İho yu falan savunduğumu zannediyor herhalde [emoji1]
Yorum