Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• altına beyaz şort giymediğin hiç bir çubuklu güzel değildir ..

Yorum

• Barcelona formasını ben de beğenmedim.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• fsdffsg.jpg

UA'cıyız aga ölümüne. NB de olabilir ama çare UA diyorum ben şu formaların güzelliğine bak.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barcelona formasını ben de beğenmedim.
          reis burda yıllarca yazdım nıke forma yapamıyor diye

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Barcelona formasını ben de beğenmedim.
            Barcelona 6-7 sezondur güzel forma çıkaramıyor (bu yeni çıkan da dahil ) halbuki şartlar ellerinde elit kategorisi takımı anlam veremediğim şekilde her sene kötü dizayn ediliyor ve bu sadece biz tarafından değil bütün çevreler tarafından dile getiriliyor formada sadece beğendiğim elit kategorisi detayları katalunya renkleri çok yaratıcı olmuş ötesi yok gerçekten.. Yalnız forma işine çözüm bulmalılar Ronaldinho Eto'o Deco lü kadronun 15 sene önceki forması dillere destan bide son senelerde çıkanlara bak..
            Ekli dosyalar

Yorum

• Bu sene Barça'ya çok güzel forma yaptılar.2017-18 forması bok gibi.Nike Barça'ya fantezilerini uyguluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Eski forma tasarımı galiba ama uymamış gibi

Yorum

• KaydetKaydet
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 23.04.2017, 13:21.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Bu nike iyi ki bu swoosh logosunu bulmus. Yoksa harapmis halleri.
                      Duz t-shirte bas logoyu olsun bitsin. Adamlar utanmasa duz t-shirte basip sirf nike diye satacaklar diyecem de basip satiyorlar zaten.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Bu sezondan itibaren Adidas giyecektik,ama geçen sene Nevzat Aydın anlaşmayı bozdu.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin olduğu kategoriden formalar yapacaklardı.Bence Nevzat Aydın hata yaptı.Anlaşma şartlarını beğenmemişte olabilir.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Adidas bence son 2 senedir en kötü dönemini yaşıyor umbro ve underamour çıkışta

Yorum

• Herkesin görüşü farklı tabi ama bana hep adidas daha kaliteli geliyor özellikler bizim ligde. Beşiktaşa son 3 sene yaptıkları formalar bazı tasarımlar çok güzel olmasada genel kalite vs olarak çok iyi nedense Trabzonspor adidas giydiği sene şampiyon olucak gibi hissederim yıllardır belki de geçmişte adidas giyen kadroların hep efsane olmasındandır

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]12698[/ATTACH]

UA'cıyız aga ölümüne. NB de olabilir ama çare UA diyorum ben şu formaların güzelliğine bak.
                              Shopcu abilerden rica etsem şu formaya bizim logo ile QNB logosunu koyabilirler mi
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Adidas'ın Bordo-Mavi renklere uyumu muazzam.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X