Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tasaım uzmanı Nike'dan...
Barça'ya özel...
En son Abdullah Ferkan Saruhan tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 14:56. Sebep: Birşeyi eksik unutmuşum.
Yorum
-
Güzel ve harika bir tasarımİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımın formasında kullanılan 16,YY Osmanlı deseni

Yorum
-
Ertan Bey'e bizden de selam ve sevgiler,
Abdullah kendi cevabını vermiş. Yeni bir nesil geliyor böyle.

Yorum
-
Dünya Kupası geliyor hazırlık yapmak lâzım. Dünya Kupası'nda Bosna'lıyızİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden ki?
9 # Osvaldo'
Yorum
-

Şimdiden söyleyeyim bu sezon olduğu gibi formalar bize özel olacak ve bizim giydiğimiz modelleri kimse giymeyecek.
Bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor.
Yorum
-
bence en önemli konu tasarımdan ziyade, beyaz ya da farklı hangi renkte olacaksa bilemiyorum ama 3.forma denilen formada bordo ve mavi rengin bir arada kullanılması. elazığspor ya da ankaraspor gibi olmaktan açıkçası pek haz eden birini tanımıyorum.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şimdiden söyleyeyim bu sezon olduğu gibi formalar bize özel olacak ve bizim giydiğimiz modelleri kimse giymeyecek.
Bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor.
Yorum
-
Kullanacağımız yeni yedek renk daha önce kullanılmadı ve çok güzel.
Rengin hangisi olduğunu söyleyemiyorum. ( Birinci kaynaktan bilmenin sıkıntısı da bu )
Bordo Mavi Beyaz ve X Renginden oluşacak yeni forma setimiz. Bakalım Nevzat Bey neler seçmiş.
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Gelecek sene elit kategoriye gecicemiz soyleniyordu doğru muİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanacağımız yeni yedek renk daha önce kullanılmadı ve çok güzel.
Rengin hangisi olduğunu söyleyemiyorum. ( Birinci kaynaktan bilmenin sıkıntısı da bu )
Bordo Mavi Beyaz ve X Renginden oluşacak yeni forma setimiz. Bakalım Nevzat Bey neler seçmiş.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Doğru.İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek sene elit kategoriye gecicemiz soyleniyordu doğru mu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukardaki mesajda yazdıklarım geçerli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum