Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KaydetKaydet
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2013-2014 Hacıosmanoğlu

2014-2015 Hacıosmanoğlu.Bu formaları Nevzat Aydın seçmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Hacıosmanoğlu geldiği zaman afs abi yazmıştı gelecek 2 sezonun formasını Nevzat Aydın seçti diye

Yorum

• Bence gri ya da turuncu formaya dönülebilir.Büyük kulüplerin hepsinde kulübün kendi renkleri iç saha forması hariç diğer formalarda hep detaylarda kullanılıyor

Yorum

• Hacıosmanoğlu yönetiminden bu formaları beklememiştim.Şimdi anlaşılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Forma kadar önemli olan şey bence yazı tipi. Forma ne kadar güzel olursa olsun yazu tipi arial olunca görüntü çok kötü oluyor.
                Bu TFF bu işe niye burnunu soktu anlamıyorum, mantıklı bir açıklaması var mı çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  altın sarısı ile olan problemimizi anlamıyorum.
                  bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
                  bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
                  bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
                  he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
                  Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
                  Yapmayın geçin bunları n'olur...
                  barcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    barcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?
                    varsa bile mantıklı bence.
                    ben sadece küçük sarı detayların formayı güzelleştirdiğini düşünüyorum.
                    ayrıca olaya forma yönünden bakarsak ta çubuklu fb ile, parçalı da gs ile özdeşleşmiş formalar.
                    bizim klasik formamız aston villa modelidir. çubuklu sevdamız da ayrı bir tez konusu tabi.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KaydetKaydet
                      Yeniye alışmak kabullenmek zor. Inter forması can sıkıcı.

Süperlig A.Ş'den arma, kupa, font atılımı bekliyorum. Umarım yanlışlıkla da olsa bu konuda ilgili ve bilgili birileri başa geçer. Yalnizca takımların değil ligin de markalaşması önemli.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          varsa bile mantıklı bence.
                          ben sadece küçük sarı detayların formayı güzelleştirdiğini düşünüyorum.
                          ayrıca olaya forma yönünden bakarsak ta çubuklu fb ile, parçalı da gs ile özdeşleşmiş formalar.
                          bizim klasik formamız aston villa modelidir. çubuklu sevdamız da ayrı bir tez konusu tabi.
                          Aynen oyle zaten aston villa modelini klasiklestrebilseydik 1.formamiz olarak hem nike bu modeli herhangi bir takima yapmadigi icin ozel mi katalogmu diye her sene birbirimizi yemeyecektik

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• gelecek sezonun forma modelinden çok önünde QNB mi yoksa QNB Finansbank yazacağını merak ediyorum açıkçası.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gelecek sezonun forma modelinden çok önünde QNB mi yoksa QNB Finansbank yazacağını merak ediyorum açıkçası.
                              Demolardan da anlaşılacağı üzere QNB Finansbank yazacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demolardan da anlaşılacağı üzere QNB Finansbank yazacak.
                                öyle olacak gibi görünüyor ama inşallah olmaz.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X