Bence gri ya da turuncu formaya dönülebilir.Büyük kulüplerin hepsinde kulübün kendi renkleri iç saha forması hariç diğer formalarda hep detaylarda kullanılıyor
Forma kadar önemli olan şey bence yazı tipi. Forma ne kadar güzel olursa olsun yazu tipi arial olunca görüntü çok kötü oluyor.
Bu TFF bu işe niye burnunu soktu anlamıyorum, mantıklı bir açıklaması var mı çok merak ediyorum.
altın sarısı ile olan problemimizi anlamıyorum.
bu formanın twitter yorumlarında da sarı olmaz beyaz olsun diyen bir yoruma rastladım.
bence sarı ya da altın sarısı bizim renklerimizle çok güzel uyum sağlıyor.
bırakalım artık şu "istanbul sarısı" paranoyasını lütfen.
he belki buradaki arkadaş sadece beyazı merak ettiğinden söylemiş olabilir.
Ama böyle düşünen azımsanmayacak bir kitle de var.
Yapmayın geçin bunları n'olur...
barcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?
barcanın real madrid nedeniyle beyaz forma kullanmadığını duymuştum. böyle bir şey var mı?
varsa bile mantıklı bence.
ben sadece küçük sarı detayların formayı güzelleştirdiğini düşünüyorum.
ayrıca olaya forma yönünden bakarsak ta çubuklu fb ile, parçalı da gs ile özdeşleşmiş formalar.
bizim klasik formamız aston villa modelidir. çubuklu sevdamız da ayrı bir tez konusu tabi.
Yeniye alışmak kabullenmek zor. Inter forması can sıkıcı.
Süperlig A.Ş'den arma, kupa, font atılımı bekliyorum. Umarım yanlışlıkla da olsa bu konuda ilgili ve bilgili birileri başa geçer. Yalnizca takımların değil ligin de markalaşması önemli.
varsa bile mantıklı bence.
ben sadece küçük sarı detayların formayı güzelleştirdiğini düşünüyorum.
ayrıca olaya forma yönünden bakarsak ta çubuklu fb ile, parçalı da gs ile özdeşleşmiş formalar.
bizim klasik formamız aston villa modelidir. çubuklu sevdamız da ayrı bir tez konusu tabi.
Aynen oyle zaten aston villa modelini klasiklestrebilseydik 1.formamiz olarak hem nike bu modeli herhangi bir takima yapmadigi icin ozel mi katalogmu diye her sene birbirimizi yemeyecektik
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum