altına beyaz şort giymediğin hiç bir çubuklu güzel değildir ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
fsdffsg.jpg
UA'cıyız aga ölümüne. NB de olabilir ama çare UA diyorum ben şu formaların güzelliğine bak.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona formasını ben de beğenmedim.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona formasını ben de beğenmedim.Ekli dosyalar
Yorum
-
Yorum
-
Bu sezondan itibaren Adidas giyecektik,ama geçen sene Nevzat Aydın anlaşmayı bozdu.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin olduğu kategoriden formalar yapacaklardı.Bence Nevzat Aydın hata yaptı.Anlaşma şartlarını beğenmemişte olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Herkesin görüşü farklı tabi ama bana hep adidas daha kaliteli geliyor özellikler bizim ligde. Beşiktaşa son 3 sene yaptıkları formalar bazı tasarımlar çok güzel olmasada genel kalite vs olarak çok iyi nedense Trabzonspor adidas giydiği sene şampiyon olucak gibi hissederim yıllardır belki de geçmişte adidas giyen kadroların hep efsane olmasındandır
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12698[/ATTACH]
UA'cıyız aga ölümüne. NB de olabilir ama çare UA diyorum ben şu formaların güzelliğine bak.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum