Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öncelikle bizim taraftarın Nike ile ne alıp veremediğini anlayamadım.
    Arkadaşım Nike sana kataloğu yollar formaları sen seçersin.Sen kötü model seçiyorsun diye Nike niye suçlu oluyor?
    Geçen sene ki formaları kimse örnek göstermesin tüm sorumlusu o iş bilmez yönetici bozuntularıdır.
    Nike niye katalogtan forma veriyor dersen eğer, sen yılda kaç forma satıyorsun da adam sana elit forma hazırlasın derim bende.
    Biz en iyi zamanımızda bile 100-150 bin bandında takılmış kulübüz.Bu sayıya adam sana elit forma hazırlarmı.
    Ayrıca bizim taraftar 110-120 TL formaya pahalı der ama 150-160 TL'lik elit formaların yapılmasını ister.
    Bir de münih maçına bakıyorum da hani o çok övdüğümüz adidasın Münihe yaptığı formanın aynısını Ya da Real Madrid'e yaptığı beyaz formayı bize Nike yapsa yerden yere vurursunuz dümdüz tişört gibi forma diye.
    Bizim yönetimlerimiz formalardan daha çok kar elde etmek için maliyeti daha uygun forma modellerini seçer, taraftar formaları her zaman pahalı bulur almaz ama her zaman karalanan forma tedarikçisi olur.
    Velhasıl bu forma konusunda Nike'ye boşuna çamur atmayın.
    Gelelim ikinci konuya,
    Forma seçimi,kalitesi veya modeli nedeniyle yönetime nerdeyse istifa etmeliler, bilmem kaçıncı hatası diyen bizden başka taraftar yoktur.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=31125]Reha Asan[/MENTION]
      bizim taraftarımız bu seneki vedaha önceki kötü nike formalarını nikenin biz bile bile verdiğini sanıyor klasik Trabzon insanı önyargısı
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ben anlatmaktan bıkmadım millet de naykii yi övmekten. Katalogtan en mükemmelini seç ne anlamı var? Bu dünyada başka bir klüp de aynı formayı giyecekse isterse uzaylı üretimi olsun benim gibi taraftarların umrunda olmaz. Puma bursanın formasına timsah adidas beşiktaşa kartal lotto ankaragücüne amblemini koyuyorsa bana da özel forma yapan birileri çıkar. Çıkmalı. Sıkıntı şu, çık de ki biz nike ile anlaştık ve 3. Sınıf forma giyeceğiz. Ağzımı açarsam namertim. Ama bana asla ama asla şunlarla gelme:

1 bizim renklerimizi en güzel nike yansıtıyor
        2 yakayı kıvır sol gözünü kapat ters bak dünyada bizden başka bu formayı giyen yok
        3 en kaliteli forma bizde... Ulan fabrika türkiyede bak kumaşına bas aynısını...

Eğer şunu söylersen: çok güzel olacak, yakışır yakışır dersen benim gibiler de her ortamda ağzına yapıştırır
        En son ucurum tarafından düzenlendi; 05.03.2016, 23:09.

Yorum

• ücüncü rengimiz yesilmi olacak ??? nike Yesil formayi her sayfada görüyorum ?

sahsen ben adidas olacak diye cok sevinmistim bende adidas tarafindandim

ücüncü rengimizi cok cok merak ediyorum
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Under Armour Turkiye piyasasina giris yapacakmi acaba ?

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Under Armour Turkiye piyasasina giris yapacakmi acaba ?
              Under Armour Türkiye piyasasına giriş yaptı ama basketbolda Darüşşafaka Doğuş'un formasını yapıyorlar. Futbolda da yapmak isterlerse Doğuş grubuna yakın takımı tercih ederler bence.

Yorum

• IMG_20160306_023013.jpg

Şöyle bir görüntü ne zaman göreceğiz acaba..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Takım adam gibi top oynayıp , gol atmaya başlayınca...

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH=CONFIG]8731[/ATTACH]

Şöyle bir görüntü ne zaman göreceğiz acaba..
                    Takım adam gibi top oynayıp , gol atmaya başlayınca...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siz bu twitten ne anladınız yani Trabzonspor yöneticisinin kurduğu cümleye bak "Daha üst sınıf ve daha görseli seçici olmuştur. Satışa sunulduğunda dikkat çekeceğini temenni ediyorum"
                        Allah aşkına anlayan varsa bana anlatsın "daha görseli seçici olmuştur" ne demek yani şunu herkesin anlayacağı dilden yazsanız nolur.

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siz bu twitten ne anladınız yani Trabzonspor yöneticisinin kurduğu cümleye bak "Daha üst sınıf ve daha görseli seçici olmuştur. Satışa sunulduğunda dikkat çekeceğini temenni ediyorum"
                          Allah aşkına anlayan varsa bana anlatsın "daha görseli seçici olmuştur" ne demek yani şunu herkesin anlayacağı dilden yazsanız nolur.
                          10 dakika cümleye baktım bir şey anlamadım.

Katalog formalarında çok güzel formalar vardı, inşallah düzgün bir şey seçmişlerdir.

Yorum

• Ya neden taraftarın ne istediği sorulmaz bir kişinin keyfine mi kaldık. Hiç mi şu foruma girip bakmıyor bu adamlar.

Yorum

• Stad da oldugu gibi formada da sorulabilir aslinda en azindan cubuklu aston villa parcali duz siyah forma beyaz forma gibi secenekler sunulabilir

Yorum

• VİKTORİSİZ OLMAZ İYİ GECELER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X