İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Duyduğunuz forma konusunda çok emindiniz önce söylemeyip sonra böyle böyle olacak dediniz ne oldu? ters köşe olduk biz ters köşe. geç abicim o işi geç. a f s abinin hiç yalan söylediğini görmedim ben bırakın yakasını.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
-
Adamlar bize öyle söyledi bizde size söyledik.inanirsin inanmazsin o senin sorunun. Afs ye burda laf atan yok sen olayı farklı yerinden anlıyorsun. Yakında yine formaları paylasicak olan kişide ben olacağım. Doğru çıkar yada çıkmaz en azından bildiklerimizi,bize söylenenleri aktariyoruz. İnan yada inanma. Milletin avukatliginada soyunma. Hadi yavrum hayırlı ramazanlar.İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyduğunuz forma konusunda çok emindiniz önce söylemeyip sonra böyle böyle olacak dediniz ne oldu? ters köşe olduk biz ters köşe. geç abicim o işi geç. a f s abinin hiç yalan söylediğini görmedim ben bırakın yakasını.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ne yazsam bilemedim buraya alkışlayan bir adam koyayım en iyisiİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar bize öyle söyledi bizde size söyledik.inanirsin inanmazsin o senin sorunun. Afs ye burda laf atan yok sen olayı farklı yerinden anlıyorsun. Yakında yine formaları paylasicak olan kişide ben olacağım. Doğru çıkar yada çıkmaz en azından bildiklerimizi,bize söylenenleri aktariyoruz. İnan yada inanma. Milletin avukatliginada soyunma. Hadi yavrum hayırlı ramazanlar.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
bende laf attin anladimİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar bize öyle söyledi bizde size söyledik.inanirsin inanmazsin o senin sorunun. Afs ye burda laf atan yok sen olayı farklı yerinden anlıyorsun. Yakında yine formaları paylasicak olan kişide ben olacağım. Doğru çıkar yada çıkmaz en azından bildiklerimizi,bize söylenenleri aktariyoruz. İnan yada inanma. Milletin avukatliginada soyunma. Hadi yavrum hayırlı ramazanlar.
yapmadiysan daha acik yaz
simdi ters köse olduk demekle ayni hayal kirikligini sence üretmiyormu burda, özellikle genc arkadaslarimizda
ayrica sensin ilgi isteyen, bunu acik yazmanda bende positiv etki yaratmisdi, demeliyim
istedigini acik söyleyen insanlari severim, ama hata yaptinmida alinmayacan
bundan sonra bilgi aldigini daha iyi secip devam edersin, ama bu bugünü degistirmezEn son selcuk tarafından düzenlendi; 07.06.2016, 09:58."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadas ben de forma konusundaki bu meraki anlayamiyorum.
Ha simdi gordun 1 ay oncesinden diyelim.
Ne olacak?
Tatmin mi edeceksin kendini formanin guzelligiyle?
Ya da kotu bulup secenlere sovup rahatliyacak misin?
Bana inanin komik geliyo burada insanlarin nolur soyle, nolur ipucu ver deyipte karsi tarafin soylemeyip naz yapmasi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Geçen senenin mavi formasından söz ediyorsan çok güzel bir formaydı bence.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından hiç giymediğimiz 3 renkli mavi formadan iyidir benim çubuklu konusunda yanilmam yada yaniltilmam diyelim.
Yorum
-
Güzelliğine lafım yok. Burdaki muhabbet çok farklı lanse edilmişti.İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen senenin mavi formasından söz ediyorsan çok güzel bir formaydı bence.
Yorum
-
Benimle alakası olmayan konulara beni çekmeyin lütfen.
Forma konusunda yazmayışım fazlasıyla yoğun ve meşgul oluşumla alakalı.
Herkes karakterinin gereğini sergiliyor. Anlayan anlıyor, anlamayan yok yere alınganlık yapıyor.
Her yeni sezon yeni başlangıçlar yeni umutlar demek.
Ramazan değerlendirmemiz gereken önemli bir zaman dilimi.
Yorum
-
İşte böyle iki dakikada harcanabiliyoruz.İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir haber geldi burada paylaştık tasarımlar yaptık yazdık çizdik nasıl olabilir sizce iyimi diye yorumlar aldık ancak yanıldığımız konusun da bilgi gelince hemen kötülendik
Yorum
-
13-14 sezonunda da yalanlamıştı. Onun tabiri ile süveter giydik hatırlatırım. Formalar çıksın görelim. Formamı giyicez, süvetermi giyicez.İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda akhisarın formasını nevzat aydın yalanladı dedik siz yok hep o sallıyo zaten biz doğruyuz dediniz.şimdi kötülenmeniz kadar makul bir şey yok!
Yorum
-
Kendinize bile itiraf edemeseniz bile içinizden dandik olsa da eleştiri konusu olsa diye geçirdiğinize eminim.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13-14 sezonunda da yalanlamıştı. Onun tabiri ile süveter giydik hatırlatırım. Formalar çıksın görelim. Formamı giyicez, süvetermi giyicez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Herkes yanılabilir kimse hayatında hata yapmıyor mu yani?Arkadaşlar formaları görmediklerini zaten söylemişlerdi,duyumlarına göre burada bişeyler paylaşıyorlar nolmuş yani dedikleri forma çıkmamışsa adam zaten kendi diyor ters köşeye yattık diye.Bence gereksiz bir tartışmaya girmek üzeresiniz hiç uzatmıyın.Kimse forumla falan şöhret olmaz bırakın şu birbirinizin hatasını kollama alışkanlığını.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum