Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuya anket elenmiştir.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Çubuklu alırım.ilerleyen zamanda da siyahtan alırım kenarda bulunsun

Formalar güzel olmuş sadece herkesinde belirttiği gibi mavi formada sponsorun beyaz yazılması olmamış.Bunda da sorumlu Macron değil kulüptür.

Bir de mavi formaya hareket katmak için yanlara bordo çizgiler eklenmiş ama kumaş dikiminden kaynaklı bir göz tırmalaması var.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çubukludaki macron yazısı bordo şerite sığdırılabilirdi aslında, n'nin mavi alanda kalması biraz eğreti durmuş.

Fazla detay olabilir, dikkat çekti sadece.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Çubuklu mükemmel. Gelmiş geçmiş en iyi iki üç formadan bir olur. Hatırlanır bu forma hep.

Yorum

• Maviyi zerre beğenmedim. Çubuklu ile zaten genel olarak aram yok ama fena değil. Siyah ise çok güzel. Siyah alacağım büyük ihtimalle
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 361,00 TL
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 3 formanın da alıcısı çıkar bence gayet güzeller hayırlı uğurlu olsun...

Alıbilitesi yüksek oranlı bir set.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Macrona güzelinden bir logo lazım ne taraftar silüeti nede yazılı hali güzel, ikiside leş.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• formanın kumaş kalitesini ağustos ayında oynadığımız maçlarda anlarız. trabzonspor_9344.jpg

okyanustan forma yapıyoruz diye millete poşet giydiren nike dan kurtulmak güzel oldu.

Yorum

• Oldukça özenilmiş farklı duruyor formalar, en sevindiğim detaylardan biri de tozluklarda bordo mavi çizgiler olması ve TS yazması.
                      HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• Ben memnunum formalardan baya hayırlı ollsun. Özellikler detaylı fotoğraflar çok iyi özel demek illa da güzel olacak demek değil en azından özenilmiş formalara ki gayet iyiler de bence. Güzel bir başlangıç.

Yorum

• Forma koleksiyonuma 3 yenisini daha ekliyecem bu sene demek.. Keske antrenman urunleride ayni kaliteden olsaydi be.. neyse bide yakindan gorelim bakalim

Yorum

• Siyah forma efsane olmus. Siyahin üzerine acik mavi cok güzel durdu. Özellikle yakadaki bordo-mavi ve koldaki bordo detay cok güzel olmus
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar efsaneymiş kötüymüş vs hiç ilgilenmiyorum valla.

Bizi kale alan Macron'a teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X