Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki sezon önceki gibi bir internet tanitimi vardi formalarimiztertemiz diye, öyle birsey iyi olur.

Biraz daha beklentim vardi ama, iyi cekimleri bi görmek lazim.

Yanliz su ufak detaylara az önem verilse hersey cok güzel olacak (Armanin etrafi Altin, Büyük Yildiz, Yakada yazi detayi, vs.)

Yorum

• Ben beğendim mavıyle cubukluyu alacam.
      Begenmeyen almasın.
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben beğendim mavıyle cubukluyu alacam.
        Begenmeyen almasın.
        Öyle demeyin, beğenmeyen yine de alsın.

Uşağına, torununa hatıra kalır.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz ile Mavi'nin alakası yok nasıl kopyala yapıştır ya..

http://www.dunyagoz.com/
          Formalari bulamadim simdi bulabilseydim sorardim sana dunyagozu. )

Mavi ve beyaz formada yapilan tasarim ayni renkler degisik.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kalıplar bu kadar bol mu olacak?
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar sanırım tam böyle değil. Çubuklunun kolları değişik, Özer'in üzerindeki mavi de yukardan açıktan koyuya gidiyor

Beyaz ise neden çıkartılır bilmiyorum. Herhalde orda rant var
              Fenerbahçe deplasmanına gidiyorsun diyelim.Adamlar sarı lacivert çubuklu altına lacivert şort lacivert çorap giydi sen ne giyeceksin ki kurallara uygun olacak.

Yorum

• adamlar juvenin formasını yapmış daha neyi beğenmiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalari bulamadim simdi bulabilseydim sorardim sana dunyagozu. )

Mavi ve beyaz formada yapilan tasarim ayni renkler degisik.
                  He öyle kopyala yapıştır ben ikisi aynı dedin sandım. Kalıp zaten elit kategori dedik farkı takımlar aynı kalıbı farklı renklerde kullanıyor dedik ya..

Yorum

• Bu fotoğraflar ne zaman çekilmiş acaba bir de o var.Eğer bugün çekilmişse tanıtım 3-4 gün sonra yapılır çünkü çekimler var internette sunulmaya hazır hale getirilecek falan uzun iş.Çarşamba günü tanıtılır diyorlardı.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçe deplasmanına gidiyorsun diyelim.Adamlar sarı lacivert çubuklu altına lacivert şort lacivert çorap giydi sen ne giyeceksin ki kurallara uygun olacak.
                      Başka renk giyilebilir. Daha kaliteli yapılır. Beyaz fanila tarzı formayı yakıştıramıyorum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu ara Satilmissegirin sitesine baktim, adamlarda Formalarin Bayan kesimlileri var.

Bizim en büyük sorunumuz Bayanlara ve kücük cocuklara NIKE Formasi olmamasi.

Bana kimse maliyet filan demesin, Profesyonelsen YAPACAKSIN okadar!

Alman Milli Takimi bile özel Bayan Formasi cikardi, Dekolteli filan. okadarina da gerek yok ama,
                        Bayan Kesimli ve COCUK NIKE Formasi sart.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dikkat edin biri elite kesim futbolcuların giydiği diğeri taraftar forması biri 99 biri 135 sanırım bende bundan bahsediyorum işte. 135 olsun ama alıcam işte arkadaş yapın şu lazer deliği elite kesimi sunun bize alalım ya

Yorum

• Al işte bunun için sızdırılmamasından yanaydım. Tüm detayları biliyorsunuz, bir kaç gün sonra görecektiniz zaten. Belkide son yıllardaki en güzel formalarımız ama fotoğrafın kalitesine bak...
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çocuk formaları zaten var diye biliyorum.Lazer delikli forma satmıyorlar.135 TL'lik formalar aynı kesim aynı tasarım ama lazer delikleri yok.Diğer forma tasarımını değiştiriyorlar.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun...

bu forma kesinlikle L (large) beden. neredeyse önünü komple kapatıcak forma etek gibi olmuş S beden formalar gayet şık duracak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X