İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım çarşamba günü olacak dediler...
Yorum
-
TS Club Mobil Mağazası yarın Haliç'te
TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle yarından itibaren İstanbul Haliç'te hizmet vermeye başlayacak.
TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye gün boyunca taraftarlarının hizmetinde. TS Club yeni koleksiyonları ve tüm ürünlerini taraftarının ayağına götürüyor.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületanıtım yapıldıgı gün satışa çıkacak mı kaç lira olacak bilginiz var mı ?
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtım çarşamba günü olacak dediler...
Bilgi için teşekkürler. Artık dişimizi sıkacağız.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun hakkında bilgim yok sadece çıkış tarihini sordum. Çarşamba günü tanıtım olacak denildi. Muhtemelen aynı gün ya da ertesi gün satışa çıkar. Fiyatıda 120-130 arası olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
benim bir sorum olacak bilen biri ceavaplayabilir mi acaba?
1-bizim türk telekomla mevcut göğüs reklamı anlaşmamız bitti mi?
2-bittiyse her hangi bir firmayla görüşüyor muyuz yani göğüs reklamı alacak mıyız?
3-bizim de formalarımız şikeciler gibi ilk etapta göğüs reklamsız mı çıkacak?(keşke öyle olsa 2 tane falan almayı düşünüyorum çünkü)
şimdiden teşekkür ederimEski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma tanıtım lansmanı olmayacak, digital ortamdan tanıtılacak diğer takımların yaptığı gibi. Fazla bir süre beklemeyeceğiz formaları görmek için çok az kaldı. Trabzonspor yöneticisi ile az önce görüştüm.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Sponsor konusunda eger tatmin edici bir teklif yoksa, Amnesty International veya buna benzer kurumlara gönüllü olarak reklam sansi verebiliriz.
Ülker de olmayacaksa oraya da stopmatchfixing.com yazilsin.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCarsamba tanitacaklar ise bir tane arkadas vardi tanitimdan 1 hafta once falan formalari sizdiracam demisti sizdirsa formalari artik.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan yok şikecilerin 2 ve 3 . formaları çok sağlam olmuş beyazın yakalar filan ...
umarım bizimde setten birinin yakaları böyle olur#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum